- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
válasz
Fferi50
üzenetére
1a.) megnyitott fájlok ellenőrzésének gondolata már piszkálta nekem is a fantáziám, de bevallom, lusta disznó voltam foglalkozni vele, pedig egy nem túl bonyolult IsFileOpen funkciót használva 9 másodperccel lett gyorsabb.
1b.) valószínűleg a későbbiekben sorszámozva leszek a sheetek, hogy a fizikai lokáció szerinti sorrendben legyenek kinyomtatva, így egy helyszínre csak egyszer kell ellátogatni anélkül, hogy időt pocsékolnék a papírok válogatásával, de ezt még nem találtam ki pontosan, hogy hogy legyen.
3a.) még tesztelnem és gugliznom kell, hogy tovább kommenteljem
3b.) Save & Close most ilyen lett:'time to save&close
Set scrange = ws.UsedRange.Columns("D").SpecialCells(xlCellTypeVisible).Find(what:=sPath, after:=Range("D" & counter))
If scrange.Row <= counter Then
Excel.Workbooks(fileName).Close SaveChanges:=True
ElseIf manualcheck = False & CStr(saveandclose) = "yes" Then Excel.Workbooks(fileName).Close SaveChanges:=True
End Ifamivel annyi problémám van, hogyha így állítom be az értékeket, akkor bezáródik, hiába volt "yes" valamelyik cella a Manual Update oszlopban
ha a manualcheck-et is beteszem az első feltételbe, akkor run time error-t kapok
-
Delila_1
veterán
válasz
Fferi50
üzenetére
Szerintem semmi gond a Go To utasítással. Az áttekinthetőséget a tabulátorok adják. Az ugrás címe mindig a 0 pozícióban van, az összes többi ettől jobbra.
Nagy időt a feltételek vizsgálata igényel ismereteim szerint.Az összetartozó részek is szépen látszanak egy normális tagolásnál.
If Range("A1") > 0 ThenRange("B1") = 10ElseRange("B1") = 20End If
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- iPhone topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Linux felhasználók OFF topikja
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest