- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 12T - egytucat
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dm1970
aktív tag
válasz
Delila_1 #41778 üzenetére
Köszi!
Jól gondolom, hogy a rendezést (ezt a részt nem ismerem, nem használtam még), mindig el kell végezni? Mert akkor ez így sajnos nem jó.
Éreztem, hogy nem voltam egyértelmű.
Nem a sorba rendezésre van szükségem, hanem a számokra, amik alapján sorba rendezném.
Van egy nagy táblázatom, ami képlettel szedi össze az adatokat, hogy ki, mikor mit csinált. Ebben lehetnek üres, még kitöltetlen sorok is, amikbe, ha teljesülnek bizonyos feltételek, majd bekerülnek adatok. S azért szeretném az A oszlopba a megfelelő "sorszámokat", hogy majd egy másik munkalapon egy fkeres függvénnyel sorba kigyűjtsem azokat.
Talán így érthetőbb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest