Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adDis
csendes tag
válasz
ny.janos
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a tippet, óriásit segítettél!

És ha több feltétel teljesülését várnánk el a formázáshoz, hogyan módosulna egyébként a képleted?
Ha mondjuk A az összegtartomány, B és C a kritériumtartomány, tehát több oszlopos a kategorizáló rendszerünk, akkor az ún. >ÉS< kapcsolatot hogyan raknád be? (Ha azt akarnám tehát elérni mondjuk, hogy akkor formázza az A-ban levő összegtartományt, ha B-ben is 1-es van >ÉS< a C-ben is 1-es?
(Ez többszintű kategorizálásnál, többszintű legördülő listáknál jól jönne)Valószínűleg az vihetett el a málnásba amúgy, hogy a HA függvény képletéből kiindulva folyamatosan ; - jellel
adtam meg mondjuk az 1-gyel jelölt kritériumra vonatkozólag a feltételes formázást.Amiatt nem válaszoltam amúgy egyből, mert próbálgattam több dolgot aztán a tippednek köszönhetően. Érdekes, hogy akárhogyan tényleg nem működik a képlet: pl. sima kijelöléssel, ahol a kritériumtartományt egérrel jelölöd ki, és nem kézzel pötyögöd be, automatikusan mind az oszlopot, mind a sorokat az excel fixnek veszi (megjelenik a $ jel mindkét paraméter előtt), és úgy nem működik a képlet. Vagy úgy működik, hogy mindkettőt relatívnak veszem, vagy az oszlopot fixnek. Érdekes

Aztán próbálgattam, hogy lehet-e olyat, hogy egy adott oszlopra beírom a feltételes formázás képletét,
majd kitörlöm a kritériumtartományt (teljesen, nem csak elemeit), ezután visszamásolom vágólapról, de úgy nem ment. Vagy már készen beemelem egyben a kritériumoszlopot valahonnan, mert máshol már mondjuk kategorizáltam az adott összegtartományt, ebben az adatbázisomban pedig csak formázni szeretném ( meg összeadni, de az megy), ám, ha jól emlékszem úgy sem ment.Ám nagyon jó tipp volt így is, ezeket már talán ráérek a jövőben is finomítani!

Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Tanárian oktatja a ChatGPT a mezőnyt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50