- Nothing Phone (3)-szerű csavart kaphat az Infinix Note 60 Pro kamerablokkja
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adik
őstag
válasz
Fferi50
üzenetére
Köszi a linkeket, megvoltak, ezekkel is kezdtem, csak nekem ez túl elméleti, bár kétségkívül hasznos. pl a MS oldalán feltüntetett eygszerre 2xx ember, stb... ezért kérdeztem volna, h mik a valós tapasztalatok, egy Magyarországon működő, átlag cég, átlag IT környezetében. Előző munkahelyemen egész combosba hajló file-okat használtunk, amiket 10-20 percenként frissítettünk+mentettünk és remekül működött minden, de azt is hozzá kell tennem, hogy erősen túlméretezett és jól karbantartott volt az infrastruktúra, annak perpill minden előnyével. Ezért inkább azt akartam megtudni, hogy inkább volt-e az helyi előny, hogy rendesen működik, itt meg a gyengébb vállalati IT háttér miatt már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Nothing Phone (3)-szerű csavart kaphat az Infinix Note 60 Pro kamerablokkja
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- EAFC 26
- Asustor NAS
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest