- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eric és a bringagyár - itt készülnek a OneSport és a Duotts kerékpárok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
DrojDtroll #30985 üzenetére
Egyelőre szenvedek
Az a baj, hogy havonta kérek be Excel fájlban adatokat, gyerek várólistája. Fel van sorolva az A13 cellától lefelé a szakfeladatok elnevezései, és mindenki beírja a B13-tól lefele a nála várólistán lévő gyerekek számát. Vagyis egy igen egyszerű táblázat. Csak macerás havonta 20-40 számú táblázat adataiból összesítést (egyesével kiírogatni, stb, sokszor azt se tudom melyikből írtam ki az adatokat). Vagyis egy szerintem egyszerű, azonban nekem egyelőre megoldhatatlan feladat ez, vagyis megoldom, csak jóval egyszerűbben szeretném, mint manuális összeadásokkal.
Lehet az is, hogy valami más alap táblázatot kéne tölteniük, még nem tudom, még nem jöttem rá mi lehet a jó megoldás, pedig érdekel a dolog é jelenleg ok munkaórám megy el egy ilyenre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Gyúrósok ide!
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest