- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fferi50
Topikgazda
Szia!
Nem kell a külső hivatkozásoknál nyitva lennie a hivatkozott fájlnak, csak akkor ugynevezett 3D-s neveket úgy kell használnod, hogy a fájlok teljes - elérési utat is tartalmazó - nevét kell betenned.
Kipróbálhatod a következőt: Megnyitod a cél és a forrás fájlt is. A célfájlban megcsinálod a hivatkozást.
Utána bezárod a forrásfájlt. Azt fogod látni, hogy megjelenik a teljes fájlnév a hivatkozásban. Ha ezt a hivatkozást tovább másolod a következő cellákba, akkor azokban is láthatóvá válik az eredmény. (Azaz ilyen módon "bele lehet látni" meg nem nyitott fájlokba is!)Én az indirektet ilyen esetekben nem szeretem használni - de ez ízlés kérdése -, inkább azt szoktam csinálni, hogy a képlet összetevőit tárolom különböző cellákban. Szükség esetén a megfelelő cellákba makróval beírom a képletet (pl. a fájl megnyitásakor), majd azonnal be is "helyettesítem" az értékükkel.
Tehát az adott cellára konkrétan írom be, cella.formula="Xyfájl.munkalapja!A1".Természetesen a formulában, ha kell szerepel az aposztróf és a szögletes zárójel is (általában kell).
Ha minden cellának megvan a képlete és az eredménye, akkor átváltom értékre.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest