- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Azt tudom, hogy lehet képletet is beírni hamis esetére, de ez nekem most nem megoldás. Mert -mint leírtam korábban- a hónapok kiválasztása a feltétel. Tehát attól még, hogy nem a feltételben szereplő hónap van éppen kiválasztva, attól még nem tudom, hogy a többi 11 hónapban milyen értékek szerepeltek.
Nem biztos, hogy világos a feladat. Az a lényeg, hogy egy beviteli tábla van az egész évre. És onnan tudjuk, hogy éppen melyik hónapot írja be az ember, hogy kiválasztja egy mezőben. Ez addig rendben is van, amíg mondjuk Január van kiválasztva, mert szépen feltölti Januárt. De amint mást választ ki, akkor false értékre áll át az egész sor. Érted? És ilyenkor hiába írok én be oda bármilyen képletet. Valami olyan kéne oda, ami békén hagyja a már beírt értékeket. A legjobb lenne, ha zárolná, hogy ne lehessen megváltoztatni, csak ha az adatokat újra beírják.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest