- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Azt tudom, hogy lehet képletet is beírni hamis esetére, de ez nekem most nem megoldás. Mert -mint leírtam korábban- a hónapok kiválasztása a feltétel. Tehát attól még, hogy nem a feltételben szereplő hónap van éppen kiválasztva, attól még nem tudom, hogy a többi 11 hónapban milyen értékek szerepeltek.
Nem biztos, hogy világos a feladat. Az a lényeg, hogy egy beviteli tábla van az egész évre. És onnan tudjuk, hogy éppen melyik hónapot írja be az ember, hogy kiválasztja egy mezőben. Ez addig rendben is van, amíg mondjuk Január van kiválasztva, mert szépen feltölti Januárt. De amint mást választ ki, akkor false értékre áll át az egész sor. Érted? És ilyenkor hiába írok én be oda bármilyen képletet. Valami olyan kéne oda, ami békén hagyja a már beírt értékeket. A legjobb lenne, ha zárolná, hogy ne lehessen megváltoztatni, csak ha az adatokat újra beírják.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- SONY LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50