Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- iPhone topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Kiegészítem magam: a rejtett soros gondolatmeneted alapján eljutottam az általad javasolt rejtett sorban a CELLA függvénnyel addig, hogy ha üres a cella, akkor a "dátumos" cellára hivatkozva beír a cellába egy b betűt, ha meg van benne adat, akkor v-t. És ezt az adatot már tudnám feltételesben srafozni. Tehát eddig a dolog jó.
Viszont odáig nem jutottam, hogy ezt az adatot (tehát a b és v betűt mint eredményt) hogyan tudnám az "eredeti" sorra érvényesíteni? Tehát valami olyan függvény kellene nekem, hogy ha létezik, ami olyasmit csinál, hogy ha pl. C3 cellának az értéke v, akkor a C2-t színezze...

Megvalósítható ez valahogyan?
-
Traxx
őstag
Szia!
Először is köszönöm a tippet
Megeshet, hogy jót írsz, csak én nem értem, vagy nem írtam le pontosan, hogy mi a harci helyzet
Tehát az összesítő lapon eleve ki volna töltve az időbeosztás, szóval ott mindenképpen lenne adat, még ha nyilván nem is minden cellában. És ez jelenik meg az egyes füleknél (pl. Nyíregyháza fülön a 2. hónapban egy Ü jelzéssel üzemlátogatás). És ha ez megvalósul, akkor beírnám a dátumot egy másik cellába, teszem azt 2012.02.14. És ha ide, a dátumos cellába beíródik az adat, akkor színezzen, de ne a Nyíregy fülön, hanem az összesítő lapon.Ezek alapján azt le tudod írni, hogy abba a rejtett sorban hogyan is kéne kinéznie a dolgoknak?
Vagy ezzel kibővítve 2003 alatt nehézkes lesz a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Megeshet, hogy jót írsz, csak én nem értem, vagy nem írtam le pontosan, hogy mi a harci helyzet
Tehát az összesítő lapon eleve ki volna töltve az időbeosztás, szóval ott mindenképpen lenne adat, még ha nyilván nem is minden cellában. És ez jelenik meg az egyes füleknél (pl. Nyíregyháza fülön a 2. hónapban egy Ü jelzéssel üzemlátogatás). És ha ez megvalósul, akkor beírnám a dátumot egy másik cellába, teszem azt 2012.02.14. És ha ide, a dátumos cellába beíródik az adat, akkor színezzen, de ne a Nyíregy fülön, hanem az összesítő lapon.
Fferi50