Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Az a baj, hogy itthon nincs meg, de holnap el tudom küldeni.
Igen, van külön tulajdonsága, de:
Adott ez a tábla, ahol az egyik munkalapon van egy ilyen cella, benne a checkbox. A cellába nem tudok írni, ha megpróbálom jön a szokásos ablakocska, hogy védve van, ellenben a checkbox működik.
Nosza feloldottam a lapvédelmet és megnéztem a tulajdonságait a cellának is és a checkboxnak is. Az egészben az volt a szép, hogy mindkettő védve volt...
Jól van mondom, ha így kell, akkor így csinálom. Fogtam magam és beszúrtam egy checkboxot egy üres cellába és levédtem mindkettőt. Mondanom sem kell, hogy nem működött. Próbáltam azt is, hogy a checkboxot nem zárolom. Semmi eredmény... Szóval meg vagyok lőve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50