- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lesz iPhone 19
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Az a baj, hogy itthon nincs meg, de holnap el tudom küldeni.
Igen, van külön tulajdonsága, de:
Adott ez a tábla, ahol az egyik munkalapon van egy ilyen cella, benne a checkbox. A cellába nem tudok írni, ha megpróbálom jön a szokásos ablakocska, hogy védve van, ellenben a checkbox működik.
Nosza feloldottam a lapvédelmet és megnéztem a tulajdonságait a cellának is és a checkboxnak is. Az egészben az volt a szép, hogy mindkettő védve volt...
Jól van mondom, ha így kell, akkor így csinálom. Fogtam magam és beszúrtam egy checkboxot egy üres cellába és levédtem mindkettőt. Mondanom sem kell, hogy nem működött. Próbáltam azt is, hogy a checkboxot nem zárolom. Semmi eredmény... Szóval meg vagyok lőve...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Update 10.22. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő