Hirdetés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Az a baj, hogy itthon nincs meg, de holnap el tudom küldeni.
Igen, van külön tulajdonsága, de:
Adott ez a tábla, ahol az egyik munkalapon van egy ilyen cella, benne a checkbox. A cellába nem tudok írni, ha megpróbálom jön a szokásos ablakocska, hogy védve van, ellenben a checkbox működik.
Nosza feloldottam a lapvédelmet és megnéztem a tulajdonságait a cellának is és a checkboxnak is. Az egészben az volt a szép, hogy mindkettő védve volt...
Jól van mondom, ha így kell, akkor így csinálom. Fogtam magam és beszúrtam egy checkboxot egy üres cellába és levédtem mindkettőt. Mondanom sem kell, hogy nem működött. Próbáltam azt is, hogy a checkboxot nem zárolom. Semmi eredmény... Szóval meg vagyok lőve...
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.13.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Fferi50