Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Nehogymár akkora feladat lenne a kedves microsoft programozóknak kikapcsolhatóvá tenni azt a nyomorult ágat. Szerintem egész egyszerűen senki nem gondolt arra az eshetőségre, hogy valakinek ebből esetleg hátránya származhat. Én továbbra is úgy gondolom, hogy az excel hibája, mert nem engedi meg, hogy úgy alakítsam a feltételt, ahogy én akarom. Felülbírál engem, pedig én jobban tudom, hogy mit akarok csinálni. Tudom hogy a függvényeknek nincs sok közük a programozási nyelvekhez, csak példának hoztam fel, hogy nem teljesen elrugaszkodott ötlet, mert máshol simán lehetséges.
Nekem egyébként semmi bajom az excellel, de most igenis korlátoz. Idegesítő, hogy ilyen eshetőségre nem gondoltak a készítői. Ez mindenképpen az ő hibájuk szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50