- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyetérték végülis, de hány órát tettél bele mire ide jutottál?

Ennek rögtön működnie kéne... ha valaki mondjuk új és csatlakozni akar majd egy ilyen játékba mint újonc bele fog mondjuk 5-10 órát rakni? Vagy letörli a francba és továbblép?
Mert szerintem ezt így kell nézni...
Föleg hogy a "kocka" többség addigra nagyon jó lesz benne, szóval még csak az ugyanonnan indulás sem feltétlen lesz igaz.
Ugye a Titanfall problémája is az hogy ha van 1-2 pro játékos akkor ők azt a kört dominálni fogják a többiek meg csak szívni fognak.

Persze ez minden multira igaz, de itt mivel csak 5 játékos van max... nem mondjuk 15-30 vagy akár 60 vagy sok bot, nem tudom mennyire lesz bármi sikerélmény ami kompenzálhat és további próbálkozásra késztet majd.
No de majd kiderül... én se adom fel még bőven. Csak irtam hogy lehet nem az én játékom lesz.

Egyébként nekem is tetszik/tetszene.. jó az ötlet, stb stb.Amugyis annyi ilyen multi móka van, hogyha mindbe rengeteg időt kell tolni akkor az életed csak erről szólna éjjel nappal. Kiválasztani egyet és jól megismerni meg egyre nehezebb a fenti problémák miatt, az élmény kéne hogy megfogjon ugye.

A casual réteget rögtön meg kell fogni 1-2 óra alatt és ők kb ritkán és pár órát fognak vele eleve játszani, ott a tömeg amire minden ilyen multinak céloznia kell és szeretne is. Ha belterjes kockák játéka lesz nem lesz sikeres.
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- Tesla topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Részletfizetés. Bankmentes Acer Nitro V 17
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest