Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benjike
újonc
Én voltam már két úton is. Prágában barátokkal, és itt magyarországon egy 4 csillagos szállodában is. Igaz, hogy ki kell fizetni a kaját, de úgy is eszel a nyaralás alatt!! Ugyanúgy étlapról választhatod a kaját, mint egy rendes étteremben, csak éppen sokkal rugalmasabb, mert akkor eszel, amikor akarsz. Egyébként összehasonlítottuk, hogy ha csekk nélkül menntünk volna a 4 csillagos szállodába, pontosan a dupláját fizettük volna, mint így.

Bár azt is igaz, hogy egy akciós út ajándéka egy ingyen csekkl lett volna, melyet sem mi nem kaptunk meg, sem pedig más barátok, akik szintén ezen akció kereteiben mentek nyaralni. -
Benjike
újonc
Én voltam már két úton is. Prágában barátokkal, és itt magyarországon egy 4 csillagos szállodában is. Igaz, hogy ki kell fizetni a kaját, de úgy is eszel a nyaralás alatt!! Ugyanúgy étlapról választhatod a kaját, mint egy rendes étteremben, csak éppen sokkal rugalmasabb, mert akkor eszel, amikor akarsz. Egyébként összehasonlítottuk, hogy ha csekk nélkül menntünk volna a 4 csillagos szállodába, pontosan a dupláját fizettük volna, mint így.

Bár azt is igaz, hogy egy akciós út ajándéka egy ingyen csekkl lett volna, melyet sem mi nem kaptunk meg, sem pedig más barátok, akik szintén ezen akció kereteiben mentek nyaralni. -
-
lorcsi
veterán
az hogy lehet?
Csekktulajdonosként magad döntheted el mikor, és mennyi időt maradsz a kiválasztott hotelben. A hotelcsekkel egy hotelben 1-től 14 napot tudsz pihenni. A hotelcsekket csak egy alkalommal használhatod fel egy, általad tetszőlegesen kiválasztott hotelben, azaz nem oszthatod meg a 14 éjszakát több szálláshely között.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Nem kötelező 14 napot egy helyen eltölteni.
Amugy azoknak jó ez (haverom által vagyok ennyire jól informált, mert Ő idén utazgatott) akik nem szeretnek főzőcskézni és csak hétvégékre eljárogatnak kettesben a kedvesükkel.
Haveromék 5 helyen voltak idén ezzel a csekkel és nekik megérte. -
lorcsi
veterán
hát igen:
7. par. Ha a Hotelben nincs szabad hely azon időszakban, amikor vállalta az Eurorest hotelcsekkek elfogadását, megtagadhatja a szolgáltatást ebben az időpontban.
8. par. A Hotelnek joga van megtagadni Vendég kiszolgálását, vagy felszólítani őt az azonnali távozásra, ha a Vendég nem tartja be a jelen Szabályzatban rögzített előírásokat, vagy megszegi az adott Hotel szabályzatát.
15. par. A CompoSYS cég nem vállal felelősséget az előre nem látható, bármely hotel által kezdeményezett változásokért az Eurorest hotelkatalógus ajánlataiban.
vannak rendesen...
és még...:
Kötelezem magam, hogy az üdülésről való visszatéréstől számított 7 napon belül 5 ismerősömnek mesélek az Eurorest Akciónak és annak a hotelnek az előnyeiről, ahol pihentem.
Belegyezem, hogy a személyi adataimat a célnak, amire gyűjtötték, valamint az 1997.08.29-én kelt, a Személyi Adatok Védelméről szóló törvénynek megfelelően feldolgozzák.
Kijelentem, hogy megtérítem az előkészítés, a nyomtatás, az anyagok elküldésének és a bon, ami az Eurorest hotelcsekk, kibocsátásának költségeit, amelynek teljes összege: €47,90 €29,90
(a főoldalon található információknak megfelelően)
Figyelem! Az Eurorest igyekezetének hála, sikerült a fizetendő összeget ideiglenesen csökkenteni. A most fizetendő, leszállított összeg: €29,90
[Szerkesztve] -
Thomas1
addikt
Ha megnézed a szállodák leírását, azokban mindegyikben benne van, hogy mennyi az 1 napra eső kötelezően elköltendő összeg. Ez még a legjobb esetben is olyan 2500-3000 HUF körül van, ez beszorozva 14-el, és 2 személlyel mér egy egész szép összeg jön ki.

-
rup1u5
nagyúr
lényeg a lényeg :
ebben a mocsok kapitalista világban ne higgy el semmi ilyen marketing rizsát. ezek még akkor is hazudnak ha kérdeznek. -
I_Am
veterán
Átlagosan napi 20-30 euró között taksál az ellátás, ami ha plusz hozzávesszük az utiköltséget akkor már mégsem annyira jó üzlet.
Valamint a másik csavar a dologban, hogy a szálloda, panzió, stb megteheti, hogy csak olyan időszakra biztosít Neked szállást, amikor kihasználatlan. Ürügy mindig lesz miért nincs már akár januárban nyárra helyük.
-
I_Am
veterán
Ez nem kamu.
Viszont baromi jó marketing. A lényeg, hogy igaz, hogy semmit nem fizetsz a szállásért, de máshol behozzák rajtad a költségeiket. Nézz körül a szállodákban, hogy milyen dolgokat kell igénybe venned a szálláson kívül ahoz, hogy megszállhass náluk ingyen. AI az alap, amiért fizetni kell. -
lorcsi
veterán
[link]
14 napos ingyen éjszakát adnak 3500ft ért ??
mi ez valami mese?
Pompi: ok, írtd át valami sokatmondóbbra
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest