- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Az autópályás buszok elég megbízhatóak, legalábbis az M7-esen nem szokott gond lenni, a kérdés az, hogy mennyit késik Fehérvárig. Vonat ugyanúgy kiszámíthatatlan, hogy mennyit késik...
Bling95
Láttam pár buszt, de 10-est konkrétan nem, vagyis nem emlékszem. A Vörösmartynál amúgy is elmentem a kertek alatt, hogy részben kikerüljem a Balatoni utat.
-
ABE
őstag
válasz
D.Orion #6374 üzenetére
Igen, ilyen szempontból Pest jobb, hogy ott egy kis hóra nem áll meg egyből az élet, mint Fehérváron... Szentségeltem én is eleget, de azt el kell ismerni, hogy néhol alattomos volt az út. Buszok lámpánál induláskor nem egyenesen indultak meg először, hanem elkezdtek álló helyzetben driftelni, csak csúszott jobbra a seggük.
-
ABE
őstag
válasz
D.Orion #6363 üzenetére
Reggel 7:15-kor értem a Rádió telephez, 7:50-kor szálltam ki az autóból a buszpályaudvarnál. No comment, mindenki tötyörgött a Balatoni úton, ami még tök korrekt volt. A Palotai és Budai út már elég fos volt akkor, én meg beszoptam a buszállomással szemközti lakótelepen, "nullával" kanyarodva totál elveszítette a tapadást a gumi (pedig friss, téli), és nekikocc a padkának. Szerencsére semmi baja nem lett. Ezután buszra szálltam (Káloz-Szfvár-Budapest járat), 7:30 helyett 8:05-kor indult, 8:45 körül ért Kisfaludra, és 10:05-kor volt a Petőfi-hídnál, az autópályán és Pesten gond nélkül tudott jönni szerencsére. Szarok voltak az utak Fehérvár környékén, na.
-
ABE
őstag
Budapest, Klinikáknál: még csak eső.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest