- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
nálunk (Bp. 16.ker) az éjszaka esett. hogy most is teszi-e, azt nem tudom, mindjárt kimegyek dohányozni, és megállapítom. az viszont biztos, hogy el kell söpörnöm az útról, ami van
-
anulu
félisten
nálunk kicsit felhős az idő, szé nincs. hogy hőmérséklettel hogy állunk azt mindjárt megnézem, mert megyek ki KV + dohánytermék magamhozvételére.
-
anulu
félisten
esik megint, hogy szakadna rá...! akkor élvezném, ha pl tudnék hógolyózni menni, de itt rohadok az egyetemen a gépteremben, és kb fél óra múlva kezdődik a mai napra rendelt szívás-adagom
-
anulu
félisten
csuhaj! egész télen b@szott esni, csak és kizárólag akkor, amikor kinyalva kell vizsgáznom menni. amúgy is úúútálom az öltöny + nyakkendő kombót, hátmégha fázom is benne!
amúgy tök jól néz ki, meg minden, de szívem szerint ki nem mozdulnék itthonról...
mod: a szomszédunkban van egy farkaskutya. most már értem, miért vonyított egész éjszaka!akkora bundában én is élvezném a kicsit hazai környezetet...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest