- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Holnap/utánra mondtak ilyen havaseső szerűséget, utána semmit. Szóval lehet még egy jó ideig nem lesz rendes hó :-\
-
harry
veterán
Nálunk ilyen szutyok idő van, eső esik szép nag cseppekben, meg is áztam mire hazaértem
Jöhetne megint hó.
-
harry
veterán
Nálunk késő délután a nagy havazáskor elvileg 5 fok körül volt a hőm., és most is nagyjából annyi. Sajnos kezd olvadni, nem tudom reggelre mennyi marad belőle.
-
harry
veterán
válasz
tupacamaru #4316 üzenetére
És ebben az a szép, hogy még nincs tél
Csak attól félek, hogy karácsony/újév körül nem lesz hó, de majd meglátjuk.
-
harry
veterán
Osztályba sztem veszünk is egy fenyőfát, jó előre felkészülünk a karácsonyra
-
harry
veterán
Nekem dec 2, épp azért mondtam
És akkor esne folyamatosan egy jó darabig. Szeretem amikor egy kis szép fehér hóréteg fedi az utakat. Azt kevésbé, amikor pár óra múlva tiszta szutyok az egész, elázik benne a gatyám szára meg tiszta sós lesz és hasonlók. De amíg csak esik, meg a meleg szobából nézelődök addig egész jó
-
harry
veterán
Remélem hamarosan a környékünkön is jön a hó
Haverokkal szoktunk ilyen Capture the Flag jellegű játékokat nyomni csak hógolyóval meg zászló helyett vmi egyéb tárgy. Jó is az, már áztunk el így párszor, meg biztos meg is fáztunk, már nem emlékszem. Remélem idén is játszhatunk egy jót
-
harry
veterán
válasz
Algieba #3684 üzenetére
Még nincs tél, ne a telet utáld
Amúgy ez valóban nem túl jó, hideg van, esik, és amit utálok, hogy fúj a szél. Én a havat szeretem. Nyáron Ausztriában fenn voltunk a hegyekben 3000m körül, havas táj, süt a nap, és mindenki rövidnadrág, pólóNa az a jó időjárás. Egyszerűen nem volt hideg (talán amikor felhős volt az ég és nem volt napsütés) de az sem volt kellemetlen.
-
harry
veterán
Ma esett felénk is - álítólag, nem tudom, gépeztem
(mentségemre legyen mondva, hogy be volt húzva függöny, így nem is láthattam ki az ablakon). Tegnap jártam kint, de akkor elég ratyi volt az idő, hideg is volt, és ami a nagyobb baj, hogy elég erősen fújt a szél.
-
harry
veterán
Már két napja szinte egyfolytában esik az eső :-\ Ha hidegebb lenne már szép havas lenne minden.
-
harry
veterán
Ma egész jó volt nézni suliban, melegből, miközben odakint szállingózik a hó, reggel még kicsit havas is volt a környék, dél felé sajnos elolvadt, de egy darabig még esett, aztán ez is elállt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest