- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
-
Mobilarena
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Butcher
tag
válasz
erdey_a #4218 üzenetére
update: Depressziós lehetett a hóemberem, amiért nem engedtem be a szobába. Levetette magát a párkányról. 4 emeletet zuhant szegény
Lehet mikor nagyon megfacsartad félelem és reszketés született meg benne. Majd pár percig elgondolkozott az öngyilkosságon, majd megtette
Egybk részvétem -
tildy
nagyúr
válasz
erdey_a #1963 üzenetére
Hát rajta külddj be akkor adatot: [link]
Erdeya kedves: ha kicsit is utánaolvasnál tudnád, hogy az idokep.hu az adatokat metar jelentésekből, illetve hobbimeteorológusok által a www.metnet.hu-ra beírt adatokból veszi Én is szoktam adatbeküldő lenni, és általában amit beírnak az úgyis van, ha nem így lenne, a társaság azonnal kivetné magából...
Ezenkívűl oda van írva, hogy Frissítve: 60 másodpercenként, az elmúlt 2 óra megfigyeléseiből..
Azért ne légy már ilyen hitetlen....
Az adatok egyébként innen vannak szedve: [link]
de ha nekik nem hiszel, akkor próbáld ki az én metar wapom, igaz az ritkábban frissül:
operával működik:
[link]
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
válasz
erdey_a #1794 üzenetére
engem a közlekedési problémák nem különösebben érdekelnek, viszont a városban a havazás nem szép, mert ronda, fekete trutymó lesz az egészből....
meg a bunkó magyar mentalitás szerint kiszórnak párszáz tonna sót az utakra minden télen, szóval szvsz mindenkinek jobb, ha nem esik a hó... gondolj bele, mennyivel környezetkímélőbb...
----------------
Td. : a mellettünk levő teret el is nevezték pár éve rákosmezei térnek, és még emlékmű is van az országgyűlések emlékére... -
mynames
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6800 XT / B550 / 32GB 3200MHz / 1TB Gen4 / 700w Gold! BeszámítOK
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest