- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Hirdetés: iPhone 8 plus - fekete - 64gb - yettel - 94% akku
$p@rr0w értékelést adott SP!T számára:
Nem volt elégedett az áruval, kérte hogy vásároljam vissza. Meghallgattam a mondanivalóját majd elfogadtam hogy visszaküldheti az iPhonet. Erre az volt a reakció hogy nem vagyok megbízható mert nem felelt meg a leírásnak a termék, de inkább azért nem küldi vissza, mert szerinte meg fogok lépni a pénzével, de "cserébe megtartom a gyereknek játszani" (???) opciót ajánlotta. Fizessek kárpótlást a részére inkább. Ezt megtettem, nekem azonban ez így negatív. Alapvetően nem a kiírt áron vette meg, alkudozott, és így akart további "kedvezményt"... Értelmezhetetlen az egész mert ha át akarom verni küldök egy üres dobozt ahogy a csalók és a futárra mutogatok.
SP!T értékelést adott $p@rr0w számára:
Egy pár "apró" dolgot kifelejtettél, nem gondolod? Te kis szervizmágus.
Sosem szervizelt telefont hirdetett, melyet futárral küldött. Átvétel után jeleztem hogy utángyártott kijelző van benne, ráadásul hibásan beszerelve. Azt mondta nem tudta, de nem adja vissza a pénzem, mert miért is nem néztem meg a helyszínen. Úgy gondolta ez felmentesíti az alól hogy a leírásnak meg kellene feleljen a terméke. Ezután sikerült kideríteni hogy a telefont egy Apple-Samsung szervizből adták fel nekem, ahol ő maga is dolgozik. Komikus módon még a híváslistában is megtaláltam a szerviz fele indított hívást, SŐT a feladó címe maga a szerviz. Szembesítés után már bele ment hogy visszaküldjem, de mondtam hogy ezek után visszaküldeni sem merem, hiszen bebizonyosodott hogy egy csalóval van dolgom. Mi van ha a telefon és a pénzem után is futhatok majd? Felajánlottam hogy 10.000 Ft ellenében megtartom az utángyártott kijelzővel a gyermekemnek tabletnek, amit jelzés nélkül utalt át nekem, egyben elismerve bűnét. A kaposvári Apple-Samsung szervizbe ne menjetek, mert vele fogtok találkozni és Ti is így jártok.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Elden Ring
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest