Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Martin97 #1640 üzenetére
pedig mikor egy szinten 100-an laktunk, minden szinten külön szakonként az volt az igazi...volt összetartás... még szintbulik is voltak, persze a magunk amatőr eszközeivel de nem is kellett több nekünk akkor ilyenkor feljöttek a többi szintről bulizni a népek
Minden szaknak voltak indulói, énekei (nemtudom most vannak-e?) és akkor tényleg mindenki (komolyan 800 ember mindig) aki ott lakott csatlakozott az ilyen bulikhoz (rektorhét, gólyahét stb)
.... a gépészek az 5.-en a teakonyhában egyszer disznót is feldolgoztakvolt hogy rektorhetes vetékedőn egy trabantot vittek fel az ebédőbe a parkolóból mert abban az iluminált állapotban ez tűnk a győztes megoldásnak
)
nem sok felújítás volt az épületen akkoriban az építése ótade ez volt benne a jó, így utólag... nem kellett semmire sem vigyázni, mondjuk nem is nagyon volt mire
))
láttam az akkori jogász kolit is lent a jogi kar mellett... hát azt a sok sznobot
szóval igazi woodstock volt.. örülök hogy elcsíptem még az utolsó ilyen évfolyamok egyikét mert az utánunk jövők közé már betelepítették a többi kar hallgatóit is és az szerintem már biztos nem volt olyan.UI: aki érti...MAAAGAAASAN A LEGJOOOOOOOBB!!!!
-
gatto_
senior tag
válasz
Martin97 #911 üzenetére
Nem regisztrálni lehet a személyit csak berakni a hűségkártyák közé. Van ott a hozzáadásnál egy egyéni opció, és ugyanúgy lefotózhatod, vagy a galériából hozzáadhatod a képet. Bármit hozzá lehet adni így, amit amúgy nem hoz a lista. Napokban adtam hozzá a Metro kártyámat, és utána simán vásároltam vele úgy, hogy a telefonomról olvasta le a vonalkódot a kasszás.
-
joergie
őstag
válasz
Martin97 #906 üzenetére
Amúgy a rémálom a zöldséges, meg a vendéglátóipari egységek, ahol még működik a jatt/kerekítés, alkuvás intézménye, főleg a kissebb csóró cégeknél. Nyilván ezzel az nfc fizetési opció elterjedésével sokkal kevesebb jattot kapnak a felszolgálók pultosok. Remélem kihalnak, vagy muszáj lesz váltaniuk, mert a kutya nem akar majd náluk vásárolni kp-ra.
Rá lehet keresni hol van nfc automata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- ZIDOO médialejátszók
- Nintendo Switch
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Revolut
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest