- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- MIUI / HyperOS topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Martin97 #1640 üzenetére
pedig mikor egy szinten 100-an laktunk, minden szinten külön szakonként az volt az igazi...volt összetartás... még szintbulik is voltak, persze a magunk amatőr eszközeivel de nem is kellett több nekünk akkor ilyenkor feljöttek a többi szintről bulizni a népek
Minden szaknak voltak indulói, énekei (nemtudom most vannak-e?) és akkor tényleg mindenki (komolyan 800 ember mindig) aki ott lakott csatlakozott az ilyen bulikhoz (rektorhét, gólyahét stb)
.... a gépészek az 5.-en a teakonyhában egyszer disznót is feldolgoztak volt hogy rektorhetes vetékedőn egy trabantot vittek fel az ebédőbe a parkolóból mert abban az iluminált állapotban ez tűnk a győztes megoldásnak )
nem sok felújítás volt az épületen akkoriban az építése óta de ez volt benne a jó, így utólag... nem kellett semmire sem vigyázni, mondjuk nem is nagyon volt mire ))
láttam az akkori jogász kolit is lent a jogi kar mellett... hát azt a sok sznobot
szóval igazi woodstock volt.. örülök hogy elcsíptem még az utolsó ilyen évfolyamok egyikét mert az utánunk jövők közé már betelepítették a többi kar hallgatóit is és az szerintem már biztos nem volt olyan.UI: aki érti...MAAAGAAASAN A LEGJOOOOOOOBB!!!!
[ Szerkesztve ]
-
gatto_
senior tag
válasz Martin97 #911 üzenetére
Nem regisztrálni lehet a személyit csak berakni a hűségkártyák közé. Van ott a hozzáadásnál egy egyéni opció, és ugyanúgy lefotózhatod, vagy a galériából hozzáadhatod a képet. Bármit hozzá lehet adni így, amit amúgy nem hoz a lista. Napokban adtam hozzá a Metro kártyámat, és utána simán vásároltam vele úgy, hogy a telefonomról olvasta le a vonalkódot a kasszás.
-
joergie
őstag
válasz Martin97 #906 üzenetére
Amúgy a rémálom a zöldséges, meg a vendéglátóipari egységek, ahol még működik a jatt/kerekítés, alkuvás intézménye, főleg a kissebb csóró cégeknél. Nyilván ezzel az nfc fizetési opció elterjedésével sokkal kevesebb jattot kapnak a felszolgálók pultosok. Remélem kihalnak, vagy muszáj lesz váltaniuk, mert a kutya nem akar majd náluk vásárolni kp-ra.
Rá lehet keresni hol van nfc automata?
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kriptovaluták és az adózás
- Iqos cigaretta
- Szemüveges topik
- Autós topik
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- További aktív témák...