- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zugi
aktív tag
Azon túl, hogy jól elvitatkozgattatok, én akárhogy olvasom, vagy nézem meg a hivatkozott videót, de nem értem miben lenne egy prepaid kártya bármiben is előre lépés. Az hogy nekem valahol nyilvántartott pénzkeretem legyen, ahhoz valahova előbb be kell fizetnem. Ez pedig csak akkor lehet opció, ha a fizetésem készpénzben kapom és irtózom a bankoktól, emiatt nem nyitok sehol számlát. Így pedig leballagok valami közeli boltba ahol majd veszek prepaid kártyát és nyilván annak kódját fogom bepötyögni egy aplikácóba és onnan kezdve akkor elkölthetem ezt a keretet akár mobillal NFC-vel fizetve. De mennyire életszerű ez manapság? Sokkal macerásabb mint bármilyen bankszámla és hozzá való kártya amit be lehet költöztetni a mobilba.
Prepaid kártyát jelenleg ajándék kártyaként látok csak valamennyire még értelmesnek, meg esetleg utazási kártyaként, ami idehaza ha nem is létező, de külföldön, pl. londoni Oyster kártya, amire feltölt pénzkeretet az ember. De szerintem ez a forma is elavult már és ezt kihagyva, közvetlenül bankszámlán keresztül paypass kártyával, vagy ugye NFC-s mobillal lehet már ott is fizetni, így nem értem ennek a konstrukciónak a bevezetését, főleg nem, hogy milyen nagy reményeket fűznek hozzá.
Egyedül talán az lehet némileg átmeneti előnye, hogy amíg jelenleg csak elsősorban a Gránit bank ügyfelei élvezhetik az NFC-s fizetés kényelmét, így amíg más bankok be nem vezetik ugyanezt, addig így prepaid kártyát véve, alkalmassá tehetik mások is a mobiljukat NFC-s fizetésre. De mindent összevetve ez akkor is macerás így külön fizetgetve.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 2027-re várja a bérgyártás fordulópontját az Intel
- Sorozatok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stellar Blade
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest