Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Tehát jól értem,rapid tempóban kijavítják a matekot,és holnap reggelre meglesz az eredmény?
-
Agostino
addikt
Most lehet, hogy én nem értek valami, de mintha azt mondták volna, hogy az intézmények döntik el, nem...?
Lol, közben itt csipkéznek meg megy a seggrepacsi meg morzsacsipegetés. -
törölt tag
Hehe,nem kell újraírni a magyart és a matekot!
Most mondta a királyi.
ez tuti?mármint a matek? -
dzsoni
senior tag
Kell valakinek valamelyik csati híradója? Bedigizem szívessen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Agostino
addikt
Mengyá kezdődik a Híradó, most megokosítanak minket. Amugy nyugi, nem íratják szerintem ujra a matekot, de az egyetemek hozzáállásán nem lepődtem meg.
Mod: felveszem ezt a híradót, tiszta Moszkva tér
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
A sok barom mindenből pénzt akar. Bár szerintem ennek az egésznek elég politika szaga van!

-
_Volkovy_
nagyúr
Hehe,nem kell újraírni a magyart és a matekot!
Most mondta a királyi. -
_Volkovy_
nagyúr
Mi az,hogy nem fogadják el?
Akkor mit fogadnak el?He?
Mindenki balra el? -
Achill3uS
nagyúr
válasz
üzenetére
Ja halljátok ezt DC-n adta vki

LOL bakker szétm1 a fejem!!!

Bővebben: link
állítólag 2 napja lehet ''rendelni''
EZ MAGYARORSZÁG!!
-
dzsoni
senior tag
nem hallottam volna a környező országokba lett volna-e ilyen
tessék:
Bővebben: link -
dzsoni
senior tag
-
Pff én annyit mondok erről az egészről, hogy magyarország...ezt is megértük, én még nem hallottam volna a környező országokba lett volna-e ilyen, de ha igen akkor nem szóltam. Szerencsétlen diákok eltudom képzelni milyen lenne ha újra iratnák.

-
törölt tag
The Party Face fasza gyerek vagy..hogy ****** pofán...
-
_Volkovy_
nagyúr
Pontosan mit mondtak a híradóban?

-
törölt tag
be is fog baszni..
kit üssek meg?
-
Santses
aktív tag
Hali!
Bár nekem 2 év múlva lesz az éretségi.. de Pl a tesóm + nem1 hawerom most éretségizik!
Nem tudom kinek volt az érdeke, hogy ezt így közhírré tegye. Mert ha a srác (vagy aki elöször ellopta) magának akarta, hogy jól sikerüljön akkor nem teszi fel a netre + nem küldi el a médiának..
Lehet igaza van a ''drága'' oktatási miniszternek, hogy e mögött politika van.. v. meg akarják buktatni Magyar Bálintot v. pedig ezt az új éretségi rendszert mert vki(k)nek nagyon nem tetszik... Sztem kb.. ennyi!
Aki tanult az tud.. aki nem annak m1 (bár lehet az embernek mákja, hogy olyat kap amit épp tudott és a mostani matekon ilyen történt)
Itt nagyot az szív aki megszerezte az éretségit gyorsan megoldotta otthon megtanulta és írt egy über f*xát.. Nah az nagyot szív most és ők háborognak a legjobban (szvsz)
Mondjuk a többiek is jogosan.. ugyanis elég sokan úgyvannak az éretségivel, hogy ''legyek már túl rajta...'' így meg elhúzzák nekik. meg szivatják őket..
Amúgy is elég nagy sz*pás az egész pont azért mert kevés info volt erről az új dologról, alig tudodd vki is vmit és tessék ez lett
Nah m1.. nyugalom gyerekek -
Szőrös
veterán
válasz
GombócArtúr
üzenetére
csakhogy ez nem jött be mert nem ugatnak le senkit. inkább az érettségivel törődj.
-
Agostino
addikt
Miért? Csak azt tudom mondani, amit már páran elöttem is mondtak: aki tanult, az morog egyet (teljesen jogosan) és megírja mégegyszer, aki meg nem tanult az most vakarhatja a fejét. Megjegyzem: én sem örülnék, ha anno azt mondták volna, hogy írjam meg mégegyszer, de nem nagyon lehet mit csinálni. Szidhatok akárkit azzal nem lesz jobb semmi.
-
Archer
őstag
Gratula, jól kicsesznek szegény érettségizőkkel, ha újrairatják. Így is épp eleget stresszelnek, hát még ezután a hír után.
-
-
dzsoni
senior tag
Na most már olyasmiről is szó van hogy az egyetemek nem fogadják el az érettségit

-
GEIL
addikt
Phuu b@zz...dejó hogy én már 2000-ben leérettségiztem......

-
Esmein
nagyúr
Természetesen kényszeríteni senki nem tud téged, csak te magad illetve itt a moderátorok. Sajnálom, hogy ilyen öntörvényű vagy, ismerek több ilyen embert is. Az hogy minden helyzetben magadnak kívánod az utolsó szót nem nokonformistaság, hanem makacs hülyeség. Én csak kérlek, hogy nyugalom, mielőtt egy moderátor tenné ezt.
-
CuKoR
senior tag
válasz
sycorax182
üzenetére
Nem te írtál 1 oldalt magyarból ? mert akkor teljesen mind1 számodra az egész
1 oldalon nincs mit osztályozni ! -
mdk01
addikt
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Hmmm....Kicsit erős de Divot valljuk, hogy van benne vmi igazság.
Ez mögött bármi lehet, még elképzelni se lehet mennyi minden.
[Szerkesztve] -
mdk01
addikt
Hát figy én vissza fogom magam de már nem az első(nem is a2. 3.) hogy ilyet látok hogy az őstagok magyarázzák mi legyen szitu.(persze vhol jogossan)
Ha még egy ''Nagy Úr'' jön ide akkor talán csendbe maradok de nem biztos ugyanis vannak erre megfelelő emberek.
Egyébként én se ma kezdtem, nem is vagyok egy nagy vki, de nem is szólok be másoknak.
Ráadásúl sztem nem mind1mikor tudják meg az emberek.
Biztos vagyok benne most is van még jó pár ember az országba aki nem tudja a hírt.
Egyébként te sem vagy moderátor ''csak'' Nagy úr, miért is fogjam vissza magam?
[Szerkesztve] -
mdk01
addikt
válasz
sycorax182
üzenetére
Te vmit félreértettél.
Most már ugyis mind1 mert a matek megvolt a töriből meg újat adnak.
Így értettem.
A matek nekem is egy erős 3-as lett és ha újra kell írnom akkor leszek csak igazán ideges.
-
divot
veterán
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Hülye.

-
fux0r
csendes tag
jaja matek télleg könnyű volt és ha újrairatják keresek vkit akit agyonrúghatok miatta

-
GombócArtúr
senior tag
köszönjük szépen az ellenzék lejáratóakcióját!
-
Drizzt
nagyúr
válasz
zoley[HUN]
üzenetére
Ebben igazad van mondjuk, de én legvalószínűbbnek mégis egy tanárt tartok. Saját tapasztalat a jó statisztikáért mindent eltipró iskolákról. Nem mondom meg, melyikre gondolok, ne is kérjétek, de gondolom, van egypár...
-
zoley[HUN]
tag
az senkinek nem jut eszebe, hogy ezt ugye elore kinyomtattak. latta vagy 30 nyomdasz. meg nehany raktaros is a nyomdaban, stb. es nem havi masfel millat keres egy nyomdasz. ugyan mar, mennyibe kerul neki egy peldanyt kivenni, rafogja hogy el lett cseszve a nyomtatas rajta, aztan elviszi es eladja
-
Drizzt
nagyúr
Igazából engem meg az érdekel, hogy melyik iskolából szivárgott ki a dolog... Mert az olyan tanár, aki ekkora kockázatnak teszi ki iskolája hírnevét, az...

Legalábbis szerintem tanár lehetett az elkövető... -
Drizzt
nagyúr
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Te pedig azt felejted el, hogy bár nem minden fórumon, de azért jópár fórumon nem csak az utolsó ip-d van loggolva, hanem az összes is, pl.: az sg-s fórumos srác szinte biztos szopni fog... Ő oda gyakran írt, s tudtommal ez nem is új nickje volt, de javítsatok ki, ha tévednék...
-
dzsoni
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
csitt

-
dzsoni
senior tag
ellámáztam valamit

[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
oks, ha újraírás lesz, akkor szólok!

-
snt
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Hát lehet, de a netcafeban is lehet nyomozni, merthogy ott is időbejegyzés van és a netcafes néni/bácsi még akár emlékezhet is akár a külsejére (időpont ugye felvan írva)... Egyetem/suli már más helyzet...
Egyébként tuti nem netcafe volt, az nagyon nyílvános.. otthon rizikós, lehet h a suli lesz a kulcs.. De azt is hót egyszerű lenyomozni szal... -
anulu
félisten
mellesleg a matek szánalmasan egyszerű volt! aki valaha 2 percre belenézett a függvénytáblába, simán 3-as! nem csodálkoznék, ha egy esetleges újraírás durvább lenne.
-
-
mdk01
addikt
Egyébként most mrá ugyis mind1.
Bővebben: link -
snt
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Nyilvános fórum... ip cím, email cím, szolgáltató / fórum admin kiadja és csókolom.. bűncselekmény úgyhogy ki kell adnia a szolgáltatónak az adatokat...
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
zoley[HUN]
üzenetére
És hogy keresik vissza, hogy ki tette fel?

-
zoley[HUN]
tag
aki eddig tudta ez utan is tudja, mindegy hogy uj sort adnak-e vagy sem. az a sok idiota akinek nem volt eleg megszerezni, hanem meg kozze is kellett tennie az interneten meg szopni fog remelem. hogy lehet valaki ennyire degeneralt? siman visszakeresik hogy ki tette fel, es sziv egy jo nagyot. mikozben ha megtartotta volna maganak akkor balhe sincs, es van egy tok jo erettsegije. csak azokat sajnalom akik tenyleg keszultek ra, es irhatjak meg ismet esetleg.
egyebkent tok folosleges atcsalni magad, hogy esetleg kettes helyett otost kapj, ha hulye vagy ugy is kib@sznak az egyetemrol. sajat tapasztalat is, hogy az egesz erettsegire kell annyit tanulni mint kesobb egy zh-ra, amibol neha egy nap 3 is jut
-
snt
senior tag
Na a jó....... inkább nem mondok semmit

Szórakozzanak még... meg a szöveg h lehet h újra kell írni a matekot... Ahha, nekem elég volt köszönöm... Sok hülye seggfej, nem kellett volna kiküldeni előre a feladatlapokat és akkor nem lenne botrány... Ennyi gyökér politikust, eszem megál.....
[Szerkesztve] -
mdk01
addikt
Pontossan!
Aki tanúlt annak mind1 hogy új vizsgalap lesz aki meg nem annak is.
Ez csak annak rossz aki nem tanúlt és tudta a töri érettségi kérdéseket.
Én tanúltam 4 éven át az utolsó 1hétbe bele se néztem egy könyvbe se és mégse izgulok(de talán egy picit)de csak azért mert van egy jó atlaszom.
A lényeg hogy bizonyítani akartak de rohadtúl nem jött össze nekik.
Ebből bukás lesz, mert nem az alapoktól építettek és visszajön a régi módszer.
A másik ami velem történt meg hogy a 4 évből 3 éven keresztűl a régi módszerrel tanítottak minket a tanárok és 1 évvel az új érettségi elött még nem tudtak ők se semmit hogy milyen lesz. -
dzsoni
senior tag
Szerencsére engem már nem érint az érettségi dolog, kicsit már kezd is telelenni a ....-om ezzel a tételkitudodott botránnyal. Szerintem semmi pozitívum vagy negatívum nincs abban hogy új tételsor lesz. Aki tanult annak tökimndegy, aki meg nem tanult az így járt, ha nem derült volna ki akkor is sz@rban lenne.
-
mdk01
addikt
Nem mert ott nem figyelnek fel rá a másik cím alapján.
Egyébként meg nem mind1.
Bírom az ilyen őskövületeket akik azt hiszik hogy moderátorok.
Majd ha nem tetszik vmelyik moderátornak átrakja.
Szerintem elég fontos, hogy korán tudják a vizsgázók felesleges Athént, Rómát, Mohácsot,I.vh átnézni mert nem az lesz és hogy ne toporogjanak 7 kor a suliajtóba.
Egyébként meg üzenem azoknak akik aráznak a töritől hogy ne tegyék mert az új kiadású töriatlszból simán meglehet írni 2-esre.Persze ehhez tudni kell mi vanmn az atlaszba.
Bocsánat! -
Ez már mennyire tuti??
Lassan jobb ha betegségem miatt itthon maradok és majd írok egy pót érettségit!Addig legalább letisztulna minden...franc se tudja... -
Ez már mennyire tuti??
Lassan jobb ha betegségem miatt itthon maradok és majd írok egy pót érettségit!Addig legalább letisztulna minden...franc se tudja... -
Loretto
veterán
Lol.Szegények... Nem hiszem hogy ilyen megtörténhet..

-
micro
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Miért lenne késő?
-
net84
őstag
szép! Gratulálok az új éretségi rendszerhez! Sajnálom azokat, akiknek ebben kell éretségizniük!!!

-
mdk01
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Disney+
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gitáros topic
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Normálisak ezek?
a szerezhető 90-ből?? (középszinten)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)