- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Anonymusxx #37363 üzenetére
Attól mert sok embernek tetszik, még nem biztos hogy jó. A mekiben is sokan esznek.
De inkább azt emelném ki, hogy 6 éves játék - ha valaki most próbálja ki, akkor már nem ugyanaz az élmény, mint 2015-ben volt.
-
Golden9
veterán
válasz
Anonymusxx #35801 üzenetére
Ezen az Epic oldalon láthatók az ingyenes játékok, a "Free to Play"-ek mindig ingyenesek.
#Akció
The Suicide of Rachel Foster -75%
16,99€4,24€ HL Steam
F1 2016 - Steam Game -77%12,49€HL FanaticalIngyenes Unreal Engine eszközök.
Log Cabin -100%
11,991.00Ft00,000.00Ft HL Epic Store (Itt nincs HUF-olás?)
VFX Attack Trails -100%9,992.00Ft00,000.00Ft HL Epic Store
Volumetric Glass -100%13,990.00Ft00,000.00Ft HL Epic Store
Train Yard -100%31,983.00Ft00,000.00Ft HL Epic Store
Modular Snap System -100%3,994.00Ft00,000.00Ft HL Epic Store#35800 warcat - Ebben a topikban illik kidíszíteni a hsz-eket linkekkel.
Dungeons 3 -100%
8,290.00HUF0,000.00HUF HL Epic Store -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Anonymusxx #35771 üzenetére
Végtelenül egyszerű dolgod van.
1. Elmész az isthereanydeal.com oldalra
2. Rákeresel az AC Odyssey Gold -ra
3. Price history
4. Csak az Epic store -t választod ki a boltok közül
5. Örülsz, mert ott a kérdésedre a válasz és (majdnem) egyedül meg is tudtad oldani! -
l.skywalker
titán
válasz
Anonymusxx #35596 üzenetére
Én valami promóciós kóddal fizettem elő. 17,99€ helyett 11,23€-ért. Egyszer pauzáltam, majd rákövetkező hónapban 17,99 lett. Kérdeztem őket, hogy ez most hova? Mondták, hogy akciós előfizetést ne pauzáljak. Reaktiválták a kedvezményes előfizetést és befenyegettek, hogy még 1x pause van akkor bukom. De ha jövő hónapban is ilyen választék lesz, akkor ők buknak.
-
adrian360
őstag
válasz
Anonymusxx #35594 üzenetére
én is ilyen " 6 hónapig 9$" levelet kaptam.
-
Golden9
veterán
válasz
Anonymusxx #34924 üzenetére
Az elsőt én is megkaptam.
-
Cheesus
senior tag
válasz
Anonymusxx #33112 üzenetére
Nekem harmadik próbálkozásra megadta, köszi az infót
-
válasz
hát én hetedszerre se kaptam meg.
Majd még lehet futok vele pár kört. -
reelc
veterán
válasz
Köszi a jelzést, 5-ödjére sikerült.
Amúgy van mégegy amelyiknél 2 kérdés van, a második válasz yes. Nem jegyeztem meg, de egyértelmű lesz. -
törölt tag
válasz
"nekem 2. végigjátszásra be is adta."
Az kb. az atommák kategória, a fejlesztő írta, hogy 5% eséllyel kapsz kulcsot. Szóval ne lepődjön meg valaki, ha 25 próbálkozásból sem kapta meg, egyszerűen annyit jelent, hogy a variancia áldozata. -
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #32975 üzenetére
Hát a Control az jön, annyit tudok, ahogy a gamek 99% a 1 év után, amik Epic exluzívak voltak, de ez a 3 cím ( Heavy Rain Beyond: Two Souls ill Detroit Become Human) kakukktojások. Mármint sajnos senki nem tud róluk kb semmit hogyha jönnek egyáltalán, akkor mikor.
Kupont jelenleg nem lehet szerezni, téli vásáron lehetett bármennyit ( mármint ahányszor vásároltál 15euró felett mindig kaptál + 1et) gondolom olyan sok lehetőség azért nem lesz, szerintem következő az vagy nyáron, vagy majd megint a télin.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #32777 üzenetére
Az nem a Hitman 1 volt ?
A 2 még nem volt ingyen .
-
kalozhun100
őstag
válasz
Anonymusxx #32329 üzenetére
Böngészőből nem lehet hozzáadni?
-
reelc
veterán
válasz
Anonymusxx #32297 üzenetére
Köszi, hátha kimaradt valakinek, másfél hónapja az, a fejlesztők becsődöltek.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Anonymusxx #32297 üzenetére
[link] Magyarítása akit érdekel
Ez az Elex meg a Piranha Bytes GTA5-je sose lesz olcsó. A Risenek ennyi idő után 1$-ok voltak bundlekba akciókba stb
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Anonymusxx #32278 üzenetére
<news@news.ubisoft.com>2018. márc. 13., K 21:14 Order confirmed!
PC (Download) - TOM CLANCY'S THE DIVISION - GOLD - EMEA - VAR
Platform : -
Quantity : 121.6 EUR
Shipping :
0.00 EURTotal :
21.6 EUR -
törölt tag
válasz
Anonymusxx #31918 üzenetére
Sajnos nem tudom
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Anonymusxx #31647 üzenetére
ecseri piacon 12$.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Anonymusxx #31417 üzenetére
amíg naponta több ezren játszanak vele szerintem nem kell félteni.
-
Pferi
senior tag
válasz
Anonymusxx #31395 üzenetére
1 héttel előbb játszhatsz az új küldetésekkel, és rögtön használhatod az új specializationokat, kb. ez a Gold "előnye".
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Anonymusxx #31327 üzenetére
a 2 tényleg akciós. az 1 meg tavaly vagy előtte ilyenkor volt hasonló akciós, akkor 20 pénz körül vettem a goldot.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Anonymusxx #31325 üzenetére
hol nézted?
gg.deals a barátja mindenkinek.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Anonymusxx #31227 üzenetére
Pályák és egyéb modok készítéséhez szükséges fejlesztői eszközök, mivel Unreal motort használ ezek már az Epic oldalán voltak a játékok előtt is, nem csak a Conanhez hanem Ark, Squad, Battalion stb. Ezek a játékok nem is érhetőek el az Epic boltban.
-
Bird
addikt
válasz
Anonymusxx #31227 üzenetére
Fejlesztői készlet. És mekkora a káród?
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #31211 üzenetére
Jaja, mindig ami kell akkor unpause, utána egyből pause
Én egyedül a Void Bastardsot hiányolom nagyon, ami úgy volt hogy bennelesz , és nálam wishlistes. Ugyanakkor az Ancestors Legacy is az, szóval én nagyon elégedett vagyok. Mondjuk szívesebben fizetnék még kevesebbet 1-2 $ al és elég lenne mindig a húzó 3-4 cím, a többit úgysem fogom elinditani, de nem panaszkodom. -
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymusxx #31211 üzenetére
-
Executioner
tag
válasz
Anonymusxx #31208 üzenetére
Itt tudod megvenni:
Humble Choice
A Basic csomaggal 3 játékot, a Premium csomaggal pedig 9 játékot választhatsz. Ne felejtsd el lemondani a következő hónapot! -
Crytek
nagyúr
válasz
Anonymusxx #31204 üzenetére
Nem. De ha érdekel én átadom engem nem érdekel!
-
AnonymusX
őstag
válasz
Anonymusxx #30792 üzenetére
Xbox topik összefoglaló.
-
ggeleven
őstag
válasz
Anonymusxx #30710 üzenetére
Nincs ebben semmi bonyolult. Az előfizetéseid között ki tudod kapcsolni az ismétlődő számlázást. link
PC-n szeretnél játszani? Ahhoz kelleni fog az Xbox for PC app. -
Anonymusxx
senior tag
válasz
A Xbox Live Gold billing history -itt megvan a 300 ft, de nem tudok semmit leszedni, egy nagy szar az egész... Semmi nyoma hogy előfizettem volna bármire is, egyszer fizessek 1300 ft-ot, utána máshol 3000 ft-ot ír, máshol meg 300 ft-ot, persze egy játékot se enged leszedni..
wjbhbdux :
Köszi -
wjbhbdux
veterán
válasz
Rakd fel az Xbox (beta) appot a win10boltban
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Anonymusxx #30707 üzenetére
Legalább 5-6 alkalommal vettem 300-ért az elmúlt évben, így nem hiszem, hogy csak egyszer lehet fiókonként. Ha van éppen futó előfizetésed, akkor nem engedi ennyiért.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Anonymusxx #30676 üzenetére
Felfogtad te is a lényeget... Nem az a gondom, hogy valaki HL árát ír, hanem az, ha kikéri magának, hogy más nem írja oda (vagy máshogy fogalmaz, uram bocsá' magyarul egy magyar topicban), hogy HL (mintha az bármit változtatna az akció/ár tényén). Kapis?
-
válasz
Anonymusxx #30433 üzenetére
De ahhoz tudtommal kell egy működő PS4 otthon, nem?
-
reelc
veterán
válasz
Anonymusxx #30258 üzenetére
Fogalmam sincs mennyire van igaza, de 1,1 óra játékidővel nem sok mindent tapasztalhatott meg.
Ha nézek értékelést, szoktam nézni a játékidőt is. -
cskamacska
addikt
válasz
Anonymusxx #30253 üzenetére
Nem emlékszel rosszul, 4 napja 33 hozzászólással feljebb írtam róla pont itt.
Hogy tisztázzuk: nem éri meg a Men of War: Collectors Pack az árát!
Az eredeti MoW az Assault Squad 2 önálló Origins DLCformájában lett újra kiadva, a Red Tide modként elérhető és javítva lett(azaz nincsenek benne a régi script bugok, legfeljebb újak), a Vietnam modként elérhető, javítva és bővítve lett, ill a Condemned Heroes is modként elérhető. Az Assault Squad 1 teljes tartalma elérhető a második részben.
A régiek előnye:
- +5 sor a könyvtárban
-indulnak DX9 WinXP alatt(csak a Steam nem), AS2-ben a DX11 miatt Vista lett a minimum
-van pár nagyon régi mod ami csak MoW és MoWAS 1 alatt működikA régiek hátránya:
-nincs multi, egyáltalán(Gamespy 2014-ben kimúlt), AS2 teljes Steam támogatással rendelkezik(pl automatikus mod betöltés multi lobbiba csatlakozáskor)
-rosszabb grafika, AS2 DX11-es renderelőt használ több effekttel
-több processzor mag gyengébb kihasználása
-modderek a kiegészítőkön sok hibát javítottak, Vietnámnak egész szép egység arzenálja van multiban
-2014 után minden modot AS2-höz készítettek
-minden szebb és jobb az újbanOrigins egyes MoW bugokat tényleg áthozott, de komoly baja nincsen.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
Anonymusxx #30253 üzenetére
Elég rosszakat írtak a remasteredről, szóval maradok az eredetinél, megveszem a belinkelt verziót.
-
Golden9
veterán
válasz
Anonymusxx #29949 üzenetére
Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow - PC $7,00 Microsoft
+ Xbox One X konzolra feljavítva 995,00 Ft Amazon -
Crytek
nagyúr
válasz
Anonymusxx #29949 üzenetére
"There is a light and shadow issue that happens only on newer hardware, there isn't a fix available."
Ezért inkább nem árusítják sehol , hogy ne csesztessék őket emiatt.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Anonymusxx #29944 üzenetére
WD játékok már csak az Epic Store -ban kaphatóak.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Anonymusxx #29402 üzenetére
Régi Star Wars játékoknál mégis mit raknál másik partícióra? Mert ezeknek a telepítője pl. utoljára Windows 98-on működött, pl. a Star Wars Racer évekig használhatatlan volt, amíg nem jött a GOG-ra, Steam-re. Emlékeim szerint a régi warez rip verzió sem működött kompatibilitási módban sem.
-
ooooobi
senior tag
válasz
Anonymusxx #29360 üzenetére
https://www.wingamestore.com/product/5567/DOOM/ itt csak 4,99€ és van paypal is
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Anonymusxx #29069 üzenetére
just szürkebolt things
-
vg
addikt
válasz
Nekem is volt, egy hét után írtam supportnak, semmi. Írtam facebook oldalukra kritikát, egyből írtak és hirtelen jó lett. Ez akkor van, amikor először több kulcsot veszel egyszerre. Gondolom automatikus, csak úgy tűnik utána elfelejtik.
-
válasz
Nem szokott ilyen lenni, kérdezz rá a supportnál.
-
echterion
nagyúr
válasz
Anonymusxx #29050 üzenetére
Szürke bolt, a sötétebb fajtából. Csak saját felelősségre.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
pont annyira, mint az ecserin vásárolni.
-
törölt tag
válasz
Semennyire. Vásároltam már ott.
-
bullseye
addikt
válasz
Anonymusxx #29034 üzenetére
Elérhető az Xbox Game Passban. Ha nincs érvényes előfizetésed, asszem még mindig 300 Ft az első hónap.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Anonymusxx #29034 üzenetére
Az eladás/vásárlás sajnos tiltott a fórum nagy részén, így itt is. Azonban a bundle játékok egymás közt passzolgatására vagy/és megosztására is létezik egy topik: Bundle topik. Ez a lokálban van, így ott szabad a vásár.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Anonymusxx #29020 üzenetére
-
l.skywalker
titán
válasz
Anonymusxx #28511 üzenetére
Még 13 napig 300 forint az egy hónapos. Ha más nem az legalább megmarad
(#28510) Mr.Csizmás: arra figyelj, hogy azt már "teljes" áron fogja megújítani az MS. Itt tudod kezelni őket [link]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Anonymusxx #28508 üzenetére
az értékesítés járt le, nekem ápr 11-i vásárláshoz azt írja, hogy megújítás július 10-én.
-
Polllen
félisten
válasz
Anonymusxx #28508 üzenetére
Az az akció már lejárt, helyette ez van.
-
Segal
veterán
válasz
Anonymusxx #27771 üzenetére
Igen 100 pont kell hozzá. Nézz rá a már meglévő játékaidra hogy melyik játékban lehetne szerezni még pontokat és max csinálj meg valamit.
Nekem amikor hiányzott némi pont akkor az ingyenesen kapott trackmaniat elindítottam (akkor először) és voltak olyan feladatok pl hogy nyerj meg 1 futamot tehát ami pillanatok alatt teljesíthető. Tutira meglesz a maradék pont
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Anonymusxx #27669 üzenetére
Tessék egy GG.deals link. A price history fülre bökve meglesheted hogy alakult az ára és ebből következtethetsz akár arra is, hogy a jövőben mikor és mennyi lesz. Ezen az oldalon értesítést is kérhetsz, ha az ára a Neked megfelelő ár alá esik, megtudhatod éppen aktuálisan hol a legolcsóbb, stb. Mi is innen okoskodunk vagy az ITADról.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
Anonymusxx #27662 üzenetére
Mire összejött a pénz, már vége is az akciónak, szerintetek mikor lesz legközelebb ezen az áron?
-
válasz
-
x_o_n
veterán
válasz
én sajnos steamen vettem de ott is valami wallet akcioban volt 15eu anélkül meg 20eu ,de hosszu ideje ez volt az első amit nem bántam meg...meg a tomb raider
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Nem nagyon, egyszer volt eddig egy hajszállal, amikor Ubistoreban a 100 ubi ponttal 16 euró volt, na most ha jól számolom akkor olyan 16.5 re re jön ki a happy2game kóddal.
-
chatran
őstag
válasz
Anonymusxx #27232 üzenetére
Rosszul tudod, nem volt hozzá magyar felirat. A kiadó következő játékához a Beyond Two Souls-hoz volt.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Anonymusxx #27232 üzenetére
Az nem jelent semmit. A Far Cry 2 és a Fallout 3 is, a digitális kiadások mégsem tartalmazzák a magyar feliratot. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem lehetséges.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #26922 üzenetére
Engem igen, ha OTP s vagy, akkor szerintem siman le tudjuk beszélni PM ben hogy ki utal kinek ki veszi meg stb
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
Anonymusxx #26922 üzenetére
A légyeget lehagytam, a Collector's Edition ban két darab van (+ egyéb dolgok), és csak 13 eu, valakit nem érdekelné a másik példány?
-
mepet
addikt
válasz
Anonymusxx #24491 üzenetére
Ez hülyeség. Pl. én még magyarul sem tudtam olvasni, mikor gyermekként játszottam anno a Heroes-sel. Imádtam.
Sőt, meg is fordíthatjuk: egy teljesen idegen nyelven játszott játék több játékidőt rejt magában, mint ha ismert nyelvű lenne. -
Crytek
nagyúr
válasz
Anonymusxx #24491 üzenetére
Ez számomra nem gond.. Amit érek értem amit nem akkor ij. Felkötni még nem akartam magam ilyen apróságok miatt
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymusxx #24424 üzenetére
Nem, az az egyel előtti rész volt, a Tomb Raider 2013 volt.
Én meg éppen most vettem meg talán egy hete a fullos verziót a GMG-ről, 7,57 GBP volt. -
cyberkind
félisten
válasz
Anonymusxx #24039 üzenetére
Hát nem tudom, anno mikor kijött még én is azt mondtam, hogy nem rossz, de a legutóbbi köröm óta ami lassan 1 éve volt, csak átkozom a játékot, ennek nem tett jót az idő, nálam mindenképp nem, a 2010-es AvP is egész korrekt, a régiek meg pláne, bár nem igazán sikerült megfogni a legendás Alien hangulatot, valamiért nonstop leakarják ezeket mindenben lőni, kár ezért is.
-
sagem
addikt
válasz
Anonymusxx #23071 üzenetére
vegyél belőle egy kupont, az kerül 100 kreditbe, aztán a kapott kupon kódot tudod beváltani -20% kedvezményért.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Anonymusxx #20648 üzenetére
Azt jelenti, hogy holland nyelven nincs szinkronizálva a játék csak a felirat van hollandul.
Isthereanydeal szerint 15€ volt a historical lowest price még tavaly év elején Humble Store-ban. Mostanában ez a 60% körüli leárazás a jellemző. De hidd el nekem ennyit simán megér a játék.
-
válasz
Anonymusxx #16335 üzenetére
Steameset csak steamen tudsz venni.
-
törölt tag
válasz
Anonymusxx #15540 üzenetére
-
Crytek
nagyúr
válasz
Anonymusxx #8734 üzenetére
Nem tudom. Már lemondtam a nuuvemről. Ha veszek valamit nem szeretek órákig baktatni a neten régiózáras-e vagy sem. Nem veszek ott semmit többet és le van a gond.
-
kalozhun100
őstag
válasz
Anonymusxx #8398 üzenetére
Linket tudnál adni?
-
sto1911
veterán
válasz
Anonymusxx #8398 üzenetére
Jo olcson vetted, nekem 101 Ft-ba fajt
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest