- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
persze mert csakis kizárólag négereket akasztgattak fel hurokkal amerikában... meh
ja baszott nagy fehér foltom van:
magyarázat:
tényleg semmi izzadtság szag nincs benne.
az a baj a blm/pc kultúrával, hogy geci mód unalmasak
kb az összes témájuk kimerül abban, hogy őket mindig le akarják nyomni meg sztereotipizálnak velük közben meg ahol csak megjelennek a képernyőn hozzák a szokásos kliséiket amik ellen tiltakoznak
-
tomsolo
addikt
sajna ott tartunk, ha elkezdesz gépet összerakni még a drága videókártya is eltörpül a többi szir-szar mellet - ráadásul ezek is drágultak durván pl. táp (pl nincs értelmes gold, moduláris 600W feletti táp 35k alatt - lásd egy éve 26 körül már be lehetett szerezni, ez majdnem 50% drágulás.)
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #132277 üzenetére
> - A kàrtya hűtése megfelelő 81°C-ig ment fel max terhelés alatt.
ok
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #132070 üzenetére
még úgy is majd 30k a különbség
msi sztem elég trágya - nekem is az van, hogy nem lett a falhoz baszva az 2 dolog miatt van: alulfeszelve is húzható.
palitot, evgat szeretem viszont
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #132062 üzenetére
vállalható 2060 super nincs 150-160 alatt, szóval aki árérzékeny az menjen rá sima 2060-ra
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #132013 üzenetére
3700 és társainál ellehet passzolni pár ezerért a hűtőt - én az enyémet 4500-ért adtam el, ráadásul a topikban így nem is kellet hardveraprózni
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #131733 üzenetére
de miért kell mindjárt internet rendőrt hívni ha téged se basztak ki innen sose a walltextes képmontázsokért?
btw ez egy off topik (még ha hivatalosan nincs kimondva: eredetileg (offantási módról van szó) itt mentek a szürkébb, bevállalós ajánlatok, aztán lett ami lett belőle)
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #131712 üzenetére
indokolatlan felháborodás vol #1254446
-
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #130547 üzenetére
Kevés cím van ami megmozgat mostanában.
XCOM2-t letudtam a bakancslistáról. A Chimera jópofa, de kb egy mobile XCOM.
(Volt ingyen a windowsgamestoren.)
Most a Bards Tale IV-et tolom, marha sok hibája van - rettenet sokat kell gyalogolni benne, de jók az énekek és puzzlek benne.
Utóbbi egyébként elképesztő mennyiségben van.Várom az új Divinity-t akarom mondani Baldurs Gate-t.
-
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
válasz
warcat #130425 üzenetére
Gondolom az vmi kuponos ár volt - nekem most 3200 Ft-ért adná a fanatical
wingamestoren meg 9 usd-ért vontak 2900 forintot.Nekem egyébként nem sürgős, még aprítom az XCOM2-t, (bár már a vége felé járok) szóval ráér utána is tolnom.
Egyébként ha már TBS nálam nem az XCOM viszi a pálmát, kapásból tudok mondani olyat amivel sokkal jobban szórakoztam. A 2-nél se érzem azt a fene nagy előrelépést az 1-hez képest.
Ez a Chimera Squad is egy önálló DLC-nek felel meg, ugyanazok az assetek kicsit más körítés, ilyen félig aszinkron módban. (Ha már aszinkron TBS, a Tastee-n remekül elszórakoztam.)
-
tomsolo
addikt
mi volt a neve annak a kvíz készítő oldalnak ahol régen ninjás cuccokat csináltunk?
Nem jut eszembe a neve
-
tomsolo
addikt
Én az elmúlt időszakban rendkívül jól szórakozom a Shadow of Mordor complettel - 3 és fél ojróért marha jó vétel volt. Mondanám hogy grindy meg minden de így lv 30 körül is azon kapom magam hogy 2 órája csépelem az orkokat meg építem a sereget.
Viszont az alábbiakat rettenet gyorsan refundoltam az elmúlt időszakban:
Nioh - iszonyat gáz az animáció, 10 másodpercet ért meg
Battlegothic Armada 2 - sajna ez egy nagy büdös lóbőr az elsőrészről lehúzva, értem én a szándékot de majd a 3 próbálom ki inkább
DirtRally2 - mondjuk ezt szürkén vettem, így nincs refund , de ilyen unalmas autóversenyzős játékot még nem láttam. Tök jól lehet irányítani az autókat, de vagy ez vagy vmi plusz hiányzik, volt pálya ahol konkrétan bealudtam. WRC8-ban bízok, nekem a 7 bejött. -
tomsolo
addikt
válasz
TheNewDawn #129952 üzenetére
-
tomsolo
addikt
válasz
TheNewDawn #129904 üzenetére
szia,
háborodj fel kérlek.
köszi
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #129899 üzenetére
de miért vegyem meg az epicen ha a torrent ingyen van?
a goggal is ez a baj - bár ott legalább vannak aktív fórumok - hogy egyik steamverő platform se tudja a tizedét se amit a steam. Nem kell nagy dolgokra gondolni, de a játékonkénti közös screenshotfalat se tudják megugrani a legtöbben, hogy a többi dologról ne is beszéljek.
Még a uplay áll a legközelebb hozzá - mai napig felröhögök mikor a kliensen rákattintok egy videóra és kéri hogy töltsem le a flash playert - de az is gyökszi igazából
-
tomsolo
addikt
Tegnap elkezdtem a Dragon Age Inquisitort. Kb passzívan megy az új konfigon ultra beállításokkal, a modderek egész szépen kipofozgatták.
-
tomsolo
addikt
amazon
Need for Speed Payback - 5 USD
-
tomsolo
addikt
Tegnap rápróbáltam erre a Division 2-re.
Háááát.... a 3 ojrót is éppen hogy megéri. Nálam egy lövöldözős játék ott indul, hogy élvezem ha lőhetek, van ereje a lövésemnek, etc. Na most ezek pont hiányoznak ebből.
Ilyen bábokat pufpufolok, rohanok, cover, megen pufpuf majd felveszek vmi szart ésígytovább.
Még a Splinter Cell Blacklist hullámos (coop) módja is agyonveri.
-
tomsolo
addikt
válasz
TheNewDawn #129793 üzenetére
nem annál azért több van, más feeling mint az FC5 - hogy jobb rosszabb egyéni döntés.
-
tomsolo
addikt
Na lepergett a FC New Dawn.
Alapvetően jól szórakoztam, bár tény hogy minden lightosra sikeredett benne. Light volt a sztori, az upgradek, a fejlődés, a gunplay.... etc. azért el voltam vele. Utóbbi valóban néhol kicsit irreális, de azért voltak pontok amik teszettek(pl. hogy bukósisakos ellennél a torokra kellett célozni) de alapból az 5-ben sokkal reálisabbak a fegyverek(az állatokat leszámítva).
Egy DLC-nél azért több sztem, bár tény hogy a 4-hez megvehető Yetis DLC- nem sokkal kevesebbet kínál, azért mégis más. A sztorihoz nem kell az 5, amolyan utóspinoff az egész, meghát elég vékony.
A grafika néha túl színes is - azért voltak nagyon szép részek pl. az expedicióknál a vidámpark nagyon hangulatos. Marha kevesett kért enni ultrán, 1200Mhz-en -is megvolt a 60 fps FHD-n.
-
tomsolo
addikt
The Division 2 - 3 USD
nem tom megéri ez single playerként?
-
tomsolo
addikt
Fanaticalon FC 5 12 ojró.
FC 5 és a New Dawn is eszméletlen szép, régi motor ide vagy oda.
-
tomsolo
addikt
Rage 2 - 10,79€
-
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #129620 üzenetére
Battlefleet Gothic: Armada 2 - 11,99€
Complete: - 16,55€ -
tomsolo
addikt
Resi2 remake jó vétel 13. és fél ojróért?
-
tomsolo
addikt
Jó ez a Shadow of War. Főleg hogy definitvnek is leesett az ára, 6,8-ért ajándék volt.
-
tomsolo
addikt
Ez Far Cry New Dawn milyen lett?
Megér 8 ojrót ?
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #129554 üzenetére
ez az egész warcraft/diablo/starcraft éra nekem kimaradt az életemből és amennyira rá tudok pillantani nem bánom
-
tomsolo
addikt
jó ez a 4k
Shadow of War 110 GB. A high textura pakk 13 GB plusszba. A 4k videók hozzá plusz 25 GB.
-
tomsolo
addikt
Ez nagyon jó kis házikó, ha most raknám össze a gépet, ilyet vennék.
Ára se vészes.
-
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #129266 üzenetére
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #129238 üzenetére
passz ezt mint global vettem, az aktiválásnál láttam csak hogy RU/CIS
mivel megy szarok rá
-
tomsolo
addikt
mortal kombat 11 deluxe-ből a RU/CIS simán aktiválható
-
tomsolo
addikt
valaki szóljon má a péhának hogy az új reklámblokkoló szaruk, teljesen szembemegy a jelenlegi webes trenddel és ott is sír-rí a reklámblokkoló kikapcsért ahol ez kvázi lehetleen mivel alapból a böngésző tiltja a szarukat.
-
tomsolo
addikt
sidestory
szürke helyről kellet vennem ismerősnek ms office kulcsot
office persze benyögte hogy nem lehet aktiválni,
szürke hely mondja próbáljuk meg telefonon aktiválni
persze nem lehet ott se
szürke helytől kérjük vissza a pénzet
szürke hely mondja várjunk és bekéri az installációs kódot(ez a rettenet hosszú csupa szám, amit rémálom telefonon bepötyögni a microsoftos gépi aktivátornak)
szürkehely generál egy jóváhagyási kódot (!) és tádáám máris lehet aktiválni4500 egy ilyen történet, de ma is tanultam vmit
-
tomsolo
addikt
jah dirt rally 2 is 90 gb
-
tomsolo
addikt
válasz
morfondőr #129098 üzenetére
nehéz kérdés révén 3700x van szó
ha nem akarsz tunningolni - és szerelni sokat - akkor jó ház lehet
nem könnyű sőt nehéz benne szerelni, minden elfér meg jó a végeredmény, de láttam már kézre állóbb házat.
3700x-re bőven elég a mugen ha nem akarsz durván tunningolni
jól be is szopattam magam, hogy mikor összeraktam, nézem idle cpu 56 fok(ez mag hőmérséklet).
aztán kiderült hogy a biosokban van egy AMD CPB feature alapból, amit ki kell kapcsolni,
na meg az alaplaptól a Ryzen Master software-ig a vcore alapból 1.45 vagy még több (az 1.1 helyett)így most két profilt használok:
vcore 1,1 all core 3.6K
idle 37 fok, load 50, stressz 59 fokvcore 1.19375 all core 4.k
idle 39 fok, load 55, stressz 62-64 fok -
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #129095 üzenetére
még a nyáron vettem, olyan 14 k körül.
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #129018 üzenetére
éne ma rendeltem meg videókarit egy olyan boltban ahol nem is volt akciós mégis, itt volt a legolcsóbb
-
tomsolo
addikt
kb 3 vr játékot tudok ami jópofa:
- amikor ilyen épülő felhőkarcolón kell a vason sétálni
- beat saber
- meg a namcos csajozós, bugyi alá benézősamikor azt írom jópofa, arra gondolok hogy 1 óra jó vót, de pénzt nem költenék rá
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #128839 üzenetére
> Most hogy tomsolo családra költi a fizetését a kulcsboltok helyett
nem egészen, csak időm nincs idén erre meg valóban van egy csomó más dolog is (pl. autóvásárlás) csak azok nem teljesen ide valók
Azért gépösszerakó is halad - irgalmatlan nagy tanakodás után, úgy döntöttem rápróbálok mégis az AMD-re(btw árba ua mint az nintel) , elvbe jövő héten jönnek meg az alkatrészek, majd rakok fel képeket a dobozokról.
Összerakva majd decemberben lesz mert ilyen is történt velem, addig nézem őket és a netflixet.
-
tomsolo
addikt
Ingyen XBOX month pass:
https://eu.alienwarearena.com/ucf/show/2079495/boards/contest-and-giveaways-global/Giveaway/xbox-game-pass-for-pc-one-month-key-giveawayAkinek nincs meg a szintje:
Key: V3VMQ-MP363-R2R43-THJQM-*6*CZ
** JÓ JÁTÉKOT
-
tomsolo
addikt
válasz
s7evcsenko #128630 üzenetére
-
tomsolo
addikt
Új otthoni RIG, játékra - film nézésre
:
- INTEL Core i7-9700K
- G.Skill Trident RGB 32GB (2x16) 3200 Hz - sajna már ilyen ledes bizbaszok vannak csak (remélem kikapcsolható)
- EVGA RTX 2060 SUPER SC ULTRA
- Scythe Mugen 5 Rev. B(nem lesz húzva az i7, csak azért K mert a beszerzési helyről kb minimum a különbség a simától)
- GIGABYTE Z390 AORUS PRO
- Samsung EVO 1 TB
- Samsung QVO 1 TBHa minden jól megy jövő héten már lesznek képek is.
-
tomsolo
addikt
válasz
Crytek #128603 üzenetére
epic-kel az a baj kb mint a GOG-al (bár utóbbi azért mégis más egy kicsit)
mivel kb 0 social élet van (se friendek, fórumok, gift whatever...) miért vegyem meg ha ua ezt az 4fal közé zárt élményt kb letorrentezve átélhetem?
Bár nekem nagy a pofám idén szinte nem is vettem még játékot, annyi minden más volt helyette.
-
tomsolo
addikt
https://sketchylogic.itch.io/small-saga
-
tomsolo
addikt
jaj de csúf ez az új ph
-
tomsolo
addikt
Napi őrület, a streamer akit lelőttek Fortniteban ezért megfojtotta a kutyáját.
-
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
pff ez az új ph rangosdi mekkora fasság - őstagból törzstag LOL.
-
tomsolo
addikt
válasz
tomsolo #128124 üzenetére
Ja hogy steam summer sale van
Akkor a Zero Escape Trilogy mellé - ami minden idők egyik legnyakatekertebb történetű játéka, a mindblow garantált - ajánlom még nevetséges áron a Danganronpa sorozatot.
Több bundle is van, több féle áron, az 1-2-t toltam, az a csomag biztos megéri ennyiért cirka 7 ojró.
-
tomsolo
addikt
Zero Escape Trilogy - 6,67€
-
tomsolo
addikt
válasz
s7evcsenko #127745 üzenetére
hát még ott is elképzelhetetlenül több dolog van mint az epicön
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #127740 üzenetére
Engem az izgat, hogy a nem DRM-mentes Epic jószágokat, kvázi közösségi szolgáltatások, support, kártya és más fiszem-faszom ___nélkül___ miért vegyem meg, mikor így pont ua azt a feelinget hozza, mintha ncoreról lerántanám csak drágábban.
-
tomsolo
addikt
válasz
l.skywalker #127650 üzenetére
pont ez fos borítónézet hiányzott márcsak
-
tomsolo
addikt
holá,
rég volt gépösszerakó itt:
Ház: NZXT H500
Táp: FSP Hydro 600WSSD (SYS): SAMSUNG 500GB 860 EVO
SSD (NONSYS) SAMSUNG 1TB 860 QVO
RAM: CORSAIR 2x16GB Vengeance LP DDR4 3200MHz CL16 KITALAPLAP: MSI B450 TOMAHAWK
CPU: AMD Ryzen 2700*
GPU: MSI GeForce RTX 2060 GAMING Z 6GB *** tudom a héten jön ki a 3700, de az első hónapokban mocsok drága lesz, cserébe a 2700-nek le fog menni az ára várhatóan még ~ 10-20%-al (azért megvárom a startot
)
**4k nem izgat mégPS: rég volt AMD procim, hát majd meglátjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Videós, mozgóképes topik
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest