- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
NyMRooD #97446 üzenetére
Magyarul:
Onemorebundle.com: Strategy vs Mayhem bundli
1 dollárért
POSTAL
The Campaign Series: Fall Weiss
Strategic War in Europe
1953: NATO vs Warsaw Pact5 dollárért pluszban
Hatred
Warlocks vs Shadows
Zombie Driver HD Complete Editionfúj ninjaedit
-
cskamacska
addikt
Folytatás a Best Buy 2 topikból:
Dilikutya: "Akkor most már végképp áttérünk a 60€ kezdőárra az alapjátékok esetében? Meg a Season Pass egy teljes játék ára, ennyiért kb. annyi tartalmat kéne adni, mint maga az alapjáték. És ez úgy aligha lehetséges, ha az alap egy gazdagon felszerelt, bőséges tartalommal bíró játék, valószínűleg ezt csúnyán szétszedték, és egy rakás pálya, jármű, fegyver simán csak kikerült belőle, vagy legalábbis a lehetőségük, maguk a fájlok lehet, hogy részben már a telepítő lemezen is rajta lesznek. Nem létezik, hogy az SP-t tömegek fogják venni."
NetTom: "Multinál ez nehezen értelmezhető... mert itt nem kell "akkora" tartalom a játékidő növeléséhez, mint egy single történetben.
De single játékoknál igencsak vitatható az új árazási szint, az már egyszer igaz.
Egyikbe beletolsz 500 órát a másikba meg 5-50 között...
Nem tudom annak örüljünk hogy a multis játékok nem 10x annyiba fájnak még, vagy azon mérgelődjünk ikább a single játékok miért nem 10-edannyiba kerülnek akkor."
Mondjuk ha te a Battlefront 10-15 zsebkendőnyi pályájába beletolsz 500 órát, akkor a kínai arany farmolók monotónia tűrése picsafüst a tiédhez képest.
Most hogy én is így számolgatom, nem játszottam olyan játékkal párszor tíz óránál többet, amit ne lehetett volna rommá modolni, és így ne lett volna hozzá bőségesen új élményekből választék.
Van 1100+600 órám Men of War Assault Squad 1+2-ben, amihez nagy rakás közösségi tartalom jött ki. Dinamikus hadjárat tovább vihető egységekkel, komplett realizmus mod az elérhető multi egységek megháromszorozásával(!), grafika javító mod, hang lecserélő mod, minden lecserélő mod, Magyar Királyi Honvédség mod, hatalmas modern harc mod, Star Wars mod, zombi mod, sci-fi mod, előző részek single küldetéseinek portolása, legalább 200 új coop/sp pálya(mely között bőven van olyan ami hozzáad plusz egységeket, hangokat, vagy valami újat, mert minden új tartalom "mod"nak számít ami bármit tartalmazhat, nincsenek csak térképek, ezt ki is használják), és pofátlan mennyiségű multi pálya.
Killing Floor 1-ben van 1300 órám, és szinte minden nap új pályán játszottunk kedvenc szervereimen(mind saját beállítással). Volt ott Duke Nukem, Doom 1, Doom 3, Mario , Wolfenstein, Dead Space, modern warfare, coop történet, survival történet, RPG, sci-fi és mindenféle mod meg elborult pálya, új zombik, régi zombik, Teletubbies zombik, új fegyverek, új trader csaj, új mindenféle.
Killing Floor 2 még csak early access volt, de már a második héten(!) jöttek ki hozzá az újabb pályák(naná hogy a Defence, meg szint növelő pályák voltak az elsők), harmadik héten 40 fővel(az alap beállítás 6 játékos), max perk szint mutatorral, csak új pályákon játszottam Sheeps szerverén.
Nem kétséges hogy egy év múlva már dúskálni fogunk a pályákban és modokban.
Több száz órám van Dawn of War 1-ben, amiben úgy folytattam a telepítést, hogy felraktam a Dawn of Skirmish AI modot, és mellé nagy rakás multi pályát, ha épp nem is volt kedvem a további bő mod választékból szemezgetni.
Company of Heroes szintén zenész, teljesen alap volt, hogy megkínáltam 150 darabos multi pályával, majd Eastern Front, Blitzkrieg, vagy egyéb mod ízlés szerint.Command and Conquer játékokról ne is beszéljünk, rongyosra játszottam és így moddoltam mindet. Red Alertnél magam buzeráltam a rules.ini-t, és floppyn hoztam hozzá Tiberian Dawn egység modot, és dupla löveget szövetségeséknek.
Mostani kedvenc Renegade X önmagában egy önálló UDK mod a jobbik fajtából, jönnek már hozzá az új pályák, nemrég kapott ládából pottyanó Tiberian Sun egységeket(és így megeshet hogy a Titán lépegető, a Wolverine lépegető, a Mammut tank, és a Hover MRLS egymás mellett irtja a mocskos NOD terroristákat ^^)
ArmaHáromtélennyáron, Source cuccok(Synergy, Obsidian Conflict, gmod ami játék a játék a játékában), Stalker sorozat amit a modok tesznek játszhatóvá, bármely Bethesda játék amit szintén a modderek fejeznek be
, ésatöbbi.
tl;dr: Bele is őrülnék, ha az AAA játékok Season Pass-modding letiltva karámjában kellene senyvednem.
Zakciósan ideig-óráig jó az, de mivel az MMO grind, meg a Sergeant of Master Sergeants Most Important Person of Extreme Sergeants to the Max! plecsnihalmozás nem hat meg(sőt a játékmenetet érintő fegyver és képesség feloldást kifejezetten gyűlölöm kompetitív multi játékokban), a játékhoz meg vagy van új érdemi hivatalos tartalom, vagy nincs(jó drágán), így több száz óra teljesen kizárva.
-
cskamacska
addikt
válasz
sixpak #97413 üzenetére
Ha már új EA játék, ez vót má?
Azért hol vannak az új gyalázatos Battlefield részek a BF 2-höz képest, amiben a közösség moddolt magának egy új hardkór WWII részt, meg sok más egyebet.
A zsebkendőnyi pályákra az most az aktuális válasz, hogy 20v20-ban így tudnak filmhű csatákat létrehozni. Jah kérem, tessék egy nagy pályára 128, vagy akár több embert engedni mint 10 éve(!), és nem lesz gond az autentikus háborús káosszal.
-
cskamacska
addikt
válasz
rx8pencz #97343 üzenetére
Az odáig rendben van, hogy magyar hátsóba magyar cédékúcsbótot, de ezmiez a mostani players.hu dizájn?
A 90-es évek CD másoló szakmunkásainak szóróanyagát idézve, egy szál fehér lapon némi szöveg, kici ócó, rendelni sok tőlünk, nagy öröm.
Még annyira se tellett tőlük, hogy egy rendes frontend mögül verjék át a vevőket, mint a gamager.com-on.
Házi, megbízható seftereink közül még megboldogult danih oldala is jobban össze volt szedve, ha pedig mindenképp a minimál dizájn kell, fogja meg a piócás embert, azt érezni fogja hogy javúl.
-
cskamacska
addikt
Ha már cédékúcsbót a téma, előkukáztam egy poligon cikket róla: The truth behind those mysteriously cheap gray market game codes
"Upon further investigation Robinson told us that, oddly enough, the key that Polygon purchased was one she had sent to a YouTube press contact to promote her game." - pfff
és az csattanó
"But the fact remains that someone in the chain of resellers is lying to us, so back we went to ask them to tell us the truth.R stands by his story, and says he has the PayPal invoices to prove it. He bought the code from D, but given the current situation he says that he'll no longer be using D as a source.
D has not responded to requests to talk with Polygon since our initial conversation last week. R says that he can't reach them either.
C maintains that he didn't sell a code, per se, just a link to a code generator at the Humble Store. Therefore, he can neither confirm nor deny that the code we purchased was from him. He has since pulled down the Steamgifts.com page where he says he traded away his copy of Gravity Ghost and says that he's unable to confirm that he traded it to a user named D.
In fact, C says he's never heard of them before."
Egyébként a közösség direkt belerángatása előtt is kb. így ment a dolog, minden olcsó forrásra lecsaptak a cédékúcsbótok. Az egyik legelső kulcspara, a G2Play féle CoD: Modern Warfare 2 kulcsbezárás is úgy történt, hogy a rendkívül megbízható ruszki? beszállító a normál régióugrott kulcsokhoz mellékelt egy tisztességes mennyiségű kamionról pottyantat is, csak a miheztartás végett.
más
Ez sem semmi: "R told us that he makes between 1,000 and 1,500 Euros in total revenue per month on his store, or between $1,100 and $1,700. During the holidays, he says, that can rise to more than $2,200 per month."
Ahogy a cikkből lejön, R még csak nem is nagyhal, csak a nyíltan elérhető morzsákat takarítja be. Persze olaszoknál azért nem nagy pénz ez, de keletebbre ahol annyi lehetőség sincs, azért nem olyan rossz. Na fel a kezeket, ki keres otthon gépnél ülve 600k nettót ünnepekkor.Csaba meg a mester sefterek nem számítanak.
Említették még tavaly a régi szép Steam kemény lock eljövetele előtt, hogy a régiós okoskodásra már konkrét e-commerce réteg szakosodott a favorizált országokban, a G4 és a Pingwin nyugatra legitként nyomuló teteje a jéghegynek, azért is régiózárnak egyre elkeseredettebben a kiadók-fejlesztők, és nem a drágán vett maradék ajándékaimtól féltik a Steamgifts-et.
tldr: A seftelt kulcsok, és a CSGO kések a netes kereskedelem új motorjai.
-
cskamacska
addikt
válasz
Dilikutya #97308 üzenetére
Azt állítani hogy AAA zombikból hiány van, csöppet erős.
House of the Dead sorozat
Resident Evil kettő tucat része
Alone in the Dark sorozat
Shadow Man
Evil Dead sorozat
Cold Fear
Dawn of the Dead
Martian Gothic
Dead Rising 1-2-2,5-3
Prototype 1-2
Call of Duty WaW, Blops, Blops 2, Blops 3 rendkívül népszerű zombis módjai
Nazi Zombie Army 1-2-3
Left 4 Dead 1-2
Dead Island 1-2 meg három spinoff
The Walking Dead 1-2
Plants vs Zombies 1-2
Typing of the Dead
State of Decay
Deadlight
Necrovision
Dead Space 1-2-3 is kvázi ez
Killing Floor 1-2
Evil Within
Day-Z stadalone eléggé AAA bár soha nem fog elkészülni
H1Z1
Zombi(U)Természetesen a lista nem teljes, és vannak még bőven játékok(horror játékok szinte elengedhetetlen eleme) amikben vannak zombik kisebb-nagyobb szerepben, ilyen-olyan formában(Doom 1-2-3, Half-Life 1-2, Blood, Wheel of Time, Fear, Clive Barkers Undying, Clive Barkers Jericho, RtC Wolfensteinek stb).
-
cskamacska
addikt
válasz
tomsolo #97263 üzenetére
Epic. Luke pizsiben táncol a Hoth-on,
érted, a Hoth-on, fejjel hárítja a sugarat, miközben lerágja az AT-ST bokáját.
Ez van akkor, mikor egyébként is lazább sci-fi teljes belső logikáját kivágják az ablakon, és valami full retard franchise-klónt csinálnak belőle.
Ez egyébként azért mélységesen szomorú, mert tud a DICE normális játékot letenni az asztalra. Tavaly volt szerencsém egy dugig teli szervernyi szervezett meccsbe belecsöppenni Battlefield 2 Forgotten Hope 2 modjában. Mivel meglepő módon nem vágtak ki azonnal, csapatba rendeződve taktikai egyeztetés gyorsan lezajlott, majd megindultunk. Míg mások kis erejű színlelt támadást hajtottak végre frontról és lekötötték a főerőket, mi mintaszerű páncélos átkarolást hajtottunk végre, és mikor a gyalogság beért hogy felszámolja a katlanba zárt ellenséget, mi tovább gördültünk megrakva az utánpótlást, és általános pánikot okoztunk, miközben a légierő meg sakkban tartotta páncélos utánpótlást.
Grognardok sikítva élveztek volna el ott helyben, pedig messze nem szim a cucc, mégis több realizmus volt abban az egy meccsben, mint 3 évnyi Slitherine termésben.
Tudna ilyet a DICE is kapásból, de az EA-nak a BF3-tól már csak az fontos, hogy a CoD-ot beérjék. Az orrom majdnem a kebelemre hanyatlott, mikor BF3 bétában az Operation Metro pályán a rush módot erőltették. Akkor világos lett, hogy nem holnap térnek vissza a BF2 irányához.
-
cskamacska
addikt
válasz
Lackki #97212 üzenetére
3,5 éve még nagyot ütött a bemutató videójuk,abból még bármi kisülhetett.
Kár hogy Dead Island féle beetetés volt, a 2013-as játékmenet videó már éreztette, hogy ez egy indie puzzle platformer lesz, talán a jobbik fajtából. Eltellett újabb két röpke év, végén kiderül hogy robotos kraftolós túlélő horror lesz belőle.
-
cskamacska
addikt
válasz
Predator2 #97185 üzenetére
7,5-10€ az Élijennek, 10-13€ a Farkirájnak. De ebben van már némi hurráoptimizmus is, mert ha nagyon ragaszkodnak a papírformához, akkor marad az 50€-50% és az 50€-33%
más
Épp egy hete volt szó róla, hogy Deadpool megéri-e féláron 15€-ért. Legtöbben húzták a szájukat, hogy bezzeg volt ez már 13 végén -75% is. Jah kérem, közvetlen eltávolítás előtt, Activisiontől kitelik, hogy újabb kiárusításig maradjon ennyi.
Lásd még Prototype Franchise Pack(1+2+Radnet DLC), ami volt már 3 éve 7,5 dollár is Amazonon, és azóta sem volt sehol ennyi.
Persze az aranykor(2011-13) Amazonos zakciói személyhez is kötődtek, Tony, a Digital Download értékesítő főgebrája lelépett 14 nyarán más részleghez, az utódjának meg jobb esetben csak a Steames pricematch maradt meg tréningen, tovább már nem futja a fiatal lendületes kreatív csapatközpontúságából.
-
cskamacska
addikt
válasz
maddionmax #97027 üzenetére
Van neki saját régiós subja sajna. És nem lájtos allowcrossregiontradingandgifting, hanem a PurchaseRestrictedCountries.
Sega..
De megnyugtatlak, nem maradtál le sokról, bár 15 reálért(ami most egy ezrest ér csak, BRICS keményen fenyítve van) igen zakciós lenne, maga a kieg elég lapos, ha emlékszel még a Soulstorm kampánytérképére a Dark Crusade után, na akkor ez olyan sincsen.
-
cskamacska
addikt
válasz
tomsolo #96941 üzenetére
Kiegészítő árában elvileg benne lesz az alapjáték is(ami rossz nyelvek szerint ekkorra éri el azt a szintet amit Braben már az elejétől ígért, esetleg még ekkor sem).
Ennek örömére meglestem hogy áll a Star Citizen, úgy néz ki a konkurens Horizon kiegjének megjelenése körülre lesz ott is bolygón mászkálás és FPS gyilok. Kár hogy jól megdrágult szegény, 58 dollár egy alap csomag, ez messze nem 35-40 dollár mint másfél éve.
Cserébe van fülharmónikus főcímzene, már ezért megéri.más
-
cskamacska
addikt
válasz
maross #96933 üzenetére
És az kinek lenne jó? 50 euróért amúgy sem adhatnák, így viszont elkérhetnek érte 10-15 eurót, és meg kell venni hozzá a 28 eurós alapjátékot is. Esetleg Win10 és Windows Store exkluzív is lesz, hogy érezzük a törődést.
Egyébként a 99-es Age of Empires II is hasonlóan járt 2013-as The Forgotten kiegészítőjével, sőt egy újabbat is ki akarnak hozzá adni.
-
cskamacska
addikt
válasz
Dilikutya #96893 üzenetére
10 dollárért ne vegye meg, mert szokott az lenni 5-ért is.
A linkelt cuccok fejlesztettek is, a natúr CnC 95 nem olyan poén döglött multival(CnCneten gyakorlatilag bármikor van szabad játék, CnC, RA, TS, RA2 Yuri mind népszerű még), Dawn of the Tiberium Age és OpenRA után meg pláne kevésnek érződik. First Decade változat az eredeti telepítőjével nem is feltétlen működik mindenhol.EA meg a törlésért bár ürítsen farfekvéses sünkolóniákat, de elsősorban a alkalmazásboltoké a felelősség, az ember bele sem gondolna hogy csak úgy elvehetik tőle a megvett cuccait.
-
cskamacska
addikt
Játékot? Lemaradtam valamiről? Én még csak odáig jutottam el, hogy időnként törölhetik a fiókot, ha olyanjuk van.
Dilikutya: Tiberian Dawn, Red Alert, és Tiberian Sun lett ingyenes 2010 februárjában. CnCNetről le lehet őket tölteni jól működő multival!
Aztán van OpenRA, ami a CnC, RA, és Dune 2000 játékokat foglalja egy új motoron alapuló keretbe, saját működő multiplayer megoldással. Van még a The Dawn of the Tiberium Age ami a Tiberian Sun motorját alapul véve a CnC és Red Alert világát mossa össze, minkét rész frakciói játszhatóak egymás ellen, multit és a beépített irc lobby chatet a CnCNet szolgáltatja. Ki nem hagyhatom a Twisted Insurrection önálló Tiberian Sun modot, kifejezetten jó TS újragondolás, és ez is a CnCNet rendszerét használja.
Vannak még önálló Renegade total conversion modok, mint a Tiberium Crystal War(Tiberium Wars mod), Tiberian Sun Reborn, és a Red Alert: The Path Beyond, de ezek a multira fókuszálnak, és nyomokban fellelhető játékosokkal nem nyújtanak túl jó élményt.
Persze az sem segít, hogy még mindig szegény W3D motort húzzák, ami 12 éve sem volt technikai csoda, mára viszont rettenetesen randán néz ki, még a kupálás ellenére is.
Viszont van másik!
Renegade X egy Unreal motoros önálló Renegade remake, nagy rakás játékmenet javítással, klasszisokkal jobb grafikával, aktív játékosbázissal. Legjobb ingyenes összfegyvernemi FPS(RTS elemekkel) amihez eddig szerencsém volt!
más
TouchFox Controller for Crysis 2 2,39 font
Gamepad emulátor tablethez.. de csak egy játékhoz? Mi van?
Promó videó viszont nagyon jó.Sok szerencsétlen kocsival, motorral akar becsajozni, pedig a mai lányok a tabletes Skyrimra buknak..
-
cskamacska
addikt
válasz
maddionmax #96748 üzenetére
Szerintem nem kellene efelé vinni a beszélgetést..
A topik törzsközönsége elég szépen adakozik a játékipar felvirágoztatása céljából, az aktív fillérbaszás inkább a változatosságot hozza, és nem az összköltségek leszorítását.
A warez ellen pedig továbbra is legjobb orvosság a jobb szolgáltatás nyújtása, amit a bundlis DD-Steam világ bőségesen tud nyújtani. Bezony volt olyan régebben, hogy egy játék amit ki akartam próbálni, az nem volt meg virágboltban, ellenben épp zakciós volt, és inkább a kényelmesebb fizetős utat választottam. Konkrétan így került hozzám a Steel Armor Blaze of War tank szimulátor Gamersgate változata, amit friss ropogós peccselt változatban tudtam letölteni azonnal, sőt, azóta(5 év után
) a Steames újra kiadás örömére a legújabb "remastered" peccset is simán megadták hozzá, pedig kiadót váltott a játék.(ebben meg az a pláne hogy a régi kiadó szokás szerint nem fizette ki rendesen a készítő Graviteam-et, a régi eladásokból nem láttak túl sokat, ha egyáltalán)
-
cskamacska
addikt
válasz
warcat #96638 üzenetére
Mire kész lesz azzal a két cuccal(cirka egy hónap, és MGS-el akkor még nem multizott, mert az januárban jön), addig jön két Humbli Bundli, négy Humbli Weekly, cirka kettő tucat Indie Gala, 10-15 Bundlistars, és 5-6 Groupees bundli, minimum 1-2 normálisabb Amazon / Gamersgate / aprós sefter, 2-5 Funstock / GMG / Mac-Wingamestore / Nuuvem / G4A / Pinguin ajánlat boltonként, 4x sok tucat Steam weekly, 4 Steam weekend + midweek szél, 1-3 ingyenes Sztím hétvége széllel, és kutyafüle szalámi.
Gondolom addig ezekre rá sem néz, hogy a habzsolás rémét távol tartsa, nem hogy még vegyen is párat.
sixpak: Mivel nem a MoWAS2-t használják alapnak, mint a WWII Chronicles modjuknál, hanem a régi MoW egy nyalatnyit újabb változatát, így jól megizzadnak mire egy tisztességes modern változatot kikupálnak belőle, de én bízom a Barbed Wire Studiosban, a Chronicles mod is erős grafikai tuningot tudhat magáénak.
Battlefront ügyben meg részvétem
:
Star Wars Battlefront will not offer a server browser, but will utilize a new skill based matchmaking system. -
cskamacska
addikt
válasz
warcat #96577 üzenetére
Majd egyszer le tetszik szokni a hardkór habzsolós gémingről, és nem lesz gond a választék.
Én már kezdem utálni magam csupán 800 játék után, mert ha most elkezdem őket (újra) kijátszani, és semmi újabbal nem töltöm az időmet, egy szem ismétlődő multi meccsen nem veszek részt, akkor is életem végéig eltartana őket befejezni.
Ha az ember valamire specializálódik, és a többi stílust hanyagolja, az nagyban tud segíteni a kóros játékgyűjtés kezelésében.
Pl most Greenlightra feltett Gates of Hell jobban izgat, mint djculture által említett nagy nevek összesen.
Men of War féle de a valósághűséget valamelyest jobban előtérbe helyező stratégia(RTT) lesz, mégpedig olyan, amiben a Magyar Királyi Honvédség is szerepet kap!
NetTom: Lesz még sírás Battlefield: Star Wars ügyben, a dedi szerverek kiiktatása hatalmas fekete pont, mert a legrosszabb szerver kereső is jobb, mint a legjobb matchmaking.
És nem lesznek multi botok sem, csak a teljesen különálló horde mode coop pufogtatásban halomra ölni való agyatlan ellenség.
Azért elég nagy szégyen, hogy anno a Lucasarts próbálta a Battlefield 1942/2-t másolni a Battlefront 1-2 játékaival több-kevesebb sikerrel, most pedig az EA-DICE páros másolja a régi részeket egy gyorsan összehányt The Force Awakens tie-in játék keretében, ami jó eséllyel a régiek bokájáig nem fog érni.. -
cskamacska
addikt
válasz
Csapoati #96432 üzenetére
Mivel Lackóóó látványosan elhagyta köreinket és visszavonult barlangjába, így nincs aki rádmrcogjon emiatt, sorry.
djculture: Akkor ez akár azt is jelentheti, hogy minden mellébeszélés ellenére a MS szakít a Steam-el a saját boltjának javára.
A GoW Ultimate meg a Fable Legends nem épp húzócímek, de a félexkluzív boxos játékok simán lehetnek majd MS fiókhoz kötve, ha épp olyanjuk lesz.
compass1997: Az elharapódzó nerdrage átka.
Jártunk már így, a kisebb és kifejezetten balszerencsés(előző játékuk a Nuclear Dawn egy korrekt FPS-RTS hibrid volt a Savage és a Natural Selection nyomdokain, legújabb jól kinéző Source motorral, egész tűrhető FPS móddal, és rettenetesen borzasztó eladási statisztikával
) InterWave stúdió is félig adta ki az egyébként egész pofás Dark Matter 2,5D platformer-lövölde-kaland játékát, egyszerűen azért, mert elfogyott a pénzük. Viszont a terv az volt, hogy az "Early Access" bevételeiből rendesen befejezik, sőt, kiegészítik vagy akár folytatják is a játékot. A csapat lelkes volt, kevesebb pénzzel és több túlórával is beérték, csak ússzák meg a startot.
Hát nem úszták meg sem a sírást, sem a máglyát, vérszagra gyűlt az éji vad.Vége az lett, hogy "befejezték" a becsöpögött zsebpénzből, majd szépen összecsomagolták a céget, és mindenki ment a dolgára. A Glorious Hammer Legiósok nagyobb dicsőségére.
-
cskamacska
addikt
válasz
Urguru #96344 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond itt az offban.
Akármennyire is politika mentes hobbi tud lenni a gémelés jobb esetben, azért csak meglátszik, ha a külföldi ismerős 500 eurót elver új megjelenésekre, és saját bevallása szerint ezt meg sem érzi a havi költségvetése tök átlag fizuból. Miközben itt az ember elgondolkodik egy új 10 eurós DLC, 20 eurós új játék rész megvételén is, az összeszokott coop csapat nyugati(/napnyugatra szökött
mikor a lengyel srác amerikából, a spanyol franciaországból, a skót németorszából jelentkezik be, akkor körvonalazódik hol lakik az EU istene) tagjai gond nélkül spamelik tele az ember activity falát Tomketbéla now owns LMPVS Simulator: Hang em High féle hírekkel, és noszogatnak hogy te is ugorj bele a buliba.
más
nagy az isten állatkertje.rovat
Mivel az ST1000DM003 vinyóm 2 év böcsületes halk gyorsulás után elkezdte termelni a bad sectorokat, mint a kormány a korrupciós botrányokat, szertenéztem és ezt lelém:
SteelSeries Gamer Zokni fekete akciósan 4086 forint
De van másik: gémer melegítő, gémer gatya, gémer póló, gémer sapka, gémer öv, és gémer szék is.
Miután a közönség felépült kultúrsokkból, kérdeném a véleményét az SSHD merevlemezzel kapcsolatban. Ha nincs renszerlemezként használva(mely esetben vélhetően amúgy is a Windows fájljaival lesz tele a gyorsítótár, az közel SSD sebességgel indul és működik, de a játékoknak már nem jut hely a 8GB-os tárolóban) és csak médiafájlok, játékok tárolására van használva, játékok futattásának gyorsítása szempontjából mennyire éri meg a felárat(13-15k egy TB-os sima HDD, és 22k környéke a TB-os SSHD) egy ST1000DX001? Milyen gyorsan kerülnek új adatok az SSHD gyorsítótárába?(már 2-3. indításnál bepakolja, vagy kell egy hetet várni rá) Crytek mit választana?
-
cskamacska
addikt
válasz
tomsolo #96305 üzenetére
Nekem ilyet írt ki: Video card not supported, turning off advanced features.
Random roguelike lövölde szegény, talán egy fél fokkal jobb a harcrendszer mint az átlag, jópofa néha a semleges állatok és a gonosz ellenség viadala, de nem rengeti meg a világot, a szokásos roguelike féle halál után vagy lerabolja a pénzed, és/vagy kezded elölről téma nagyon gyorsan unalmas lesz.
Kártyák meg nem potyognak, mert miért is. Call to Arms-t megtámogattam másfél éve, július végén megkaptam elsők között az Early Access kulcsot. Pár napra rá, mikor kártyás lett, hamarjában játszottunk is vele egy darabon, de egy kártya nem esett. Kettő hétig nem esett egy nyamvadt kártya sem, miközben mások több eurós értékben passzolták tovább az elején!
A Planetary Annihilation meg a BundliStars Killer 3 Bundliban volt megtalálható. A rá jutó 180 forintos árral is necces vétel volt, nem tudom hogy akarják a kiegészítő-folytatását 37 euróért lenyomni az emberek torkán.
-
cskamacska
addikt
válasz
Csapoati #96279 üzenetére
Ha nagyon szőrözni akarsz akkor igen, a 2. rész utántól.
Brotherhood és Revelations látszik hogy sürgetve egymás mellett készültek a 2. részt másolva ahol lehet, III-ba már érezhetően belemászott a kiadó és tömegesítette, a kevés idő miatt pedig látványosan optimalizálatlan lett, Black Fag egy egész jó kalózos játék lett, csak az Assassins Creed-hez nincs semmi köze
, Unity.. no comment
, Rogue tisztes visszatérés volt legalább Brotherhood szintre, meg merem kockáztatni, hogy a Black Fag árnyékában ez több időt is kapott, aztán van(és lesz) még egy rakás mobil játék(pl gyűjtögetős kártyajáték
), meg Assassins Creed DLC a Toy Soldiers: Warchest RTS-hez.
Most mondanám, hogy ez a sorozat is gy végzi, hogy kap a végén egy böngészős cow clicker baromságot, de mobil cuccokkal együtt már kvázi most ott vagyunk.
-
cskamacska
addikt
más
Sztím:
Cinemaware Anthology: 1986-1991 -75% 2,5€Defender of the Crown ohye
Wings! Remastered Edition -75% 3,75€
-
cskamacska
addikt
válasz
djculture #96221 üzenetére
Annak nagyon örülök, hogy van még 1500 forint előnye a Galaxisnak az Amazon.com árához képest(amit el is visz a posta), de ha lesz hozzá kupon, vagy csak egy pici pre order discount egyik oldalon, máris a kolbászkerítésen túl vagyunk.. árakban.
Azért nem bírom észre nem venni, hogy a 2010-2012-es 8990-9990-10990 forintos premier árak jó 3-4 ezer forinttal feljebb csusszantak a.. begyűrűzés begyűrűzésének következtében?
Anno 13+ ezer forintos árukkal a Blizzard cuccok messze a legdrágábbak voltak a boltban, most csak szeretném, ha azok lennének a legdrágábbak. -
cskamacska
addikt
Nem offolunk az ontopikban.rovat
Crytek: 200-1500ft felett számomra nincsenek játékok szóval nem érdekel
Hunbeast87: Fütyülsz b...meg és hazudsz!
[link]
Attól függetlenül, hogy Te "nem veszel semmit sem" ( megint) 1500Ft felett, még csak előrendelhető a játék és ennyiért ajándék a Steames árhoz képest. Én csak beírtam, de megvenni én sem fogom.
Viszont felmerül az is amit maross és ayo is írt. Lehet gáz a porttal is, meg ki tudja honnan származnak azok a kulcsok.Crytek: Most jössz itt az több mint 1 éve vásárolt dolgokkal.
2 éve több mint 150k-t költöttem pc-s játékokra, azóta szerencsére kinőttem ezt.
"Most FuryX-re gyűjtesz" - Téves. Én leadtam már a rendelést innentől havertól függ a dolog.Láthatólag a pénzelverést nem nőtted ki.
Mindenesetre nem te vagy az egyetlen aki több éves időközzel vesz gépet, de akkor egy fél kocsi árát rákölti. "nem kell vele vesződni", "ha időnként is de minden fullon megy", "nem kell rá annyit költeni mintha mindig naprakész lenne", aham.
Persze most a PC piac belassulásával kezdenek az árak és értékek betonozódni, de a Fury X 230-240 ezer forintos ára a legjobb esetben is felére inflálódik jövőre a Pascal és a másodgenerációs GCN kijövetelekor, és ahol csak kicsit is van még fejlődés és verseny azoknál az alkatrészeknél is így lesz.
Azon túl egy Fury erősen túlzás általános használatra, ha nem csak 4k-ban játszanál a legoptimalizálatlanabb játékokkal. Egy felébe se kerülő GTX970 lényegesen jobb ár/érték/fogyasztás mutatóval rendelkezik, teljesítménye is bőven elég, és jövőre ha a ténylegesen DX12-re tervezett generáció kijön, 20-30% bukóval tovább lehet adni. Persze mindenki úgy rázza a rongyát ahogy tetszik, de na.más
Jól látom, hogy a bolti dobozos árak gyorsan és biztosan az EU dobozos/onlány/konzol árakhoz kezdenek erősen hasonlítani? Eddig kaptunk némi gyarmati kedvezményt, de ha ezt visszaveszik, az itthoni boltoknak reszeltek.
-
cskamacska
addikt
válasz
djculture #96176 üzenetére
Igazából jó 30€ ezeknek a Bandai cuccoknak a mindenkori legál, nemruszki, nemelárazós minimálára együtt. Ezért is érzem kicsit fillérbaskíriának a nyűglődésem, de meglássuk.
más
Van még itt ilyen is ehun:
Crusader Kings II Bundle 10,57€(8,33€ okosítva)benne
Crusader Kings II
Crusader Kings II: The Old Gods DLC
Crusader Kings II: Legacy of Rome DLC
Crusader Kings II: Sons of Abraham
Crusader Kings II: The Republic DLC
Crusader Kings II: Sunset Invasion DLC
Crusader Kings II: Ruler Designer DLC
Crusader Kings II: Customization Pack DLC
Crusader Kings II: Saxon Unit Pack
Crusader Kings II: Celtic Unit Pack
Crusader Kings II: Turkish Unit PackSajnos Nuuvemről levették a Paradox dolgokat, így egy darabig tényleg ez talán a legjobb zakció amit adnak rá. A jó hír az, hogy több normálisabb DLC is bekerült, így okosítva tán meg is érheti kezdő pakknak.
-
cskamacska
addikt
válasz
tomsolo #96170 üzenetére
Star Trek best buy!
Star Trek - Glitch/Fail Compilation! - Eurogamer
We Broke Star TrekDark Souls megér 3,4 dollárt DSfixel és billentyű+egérrel? Esetleg támogatja a nem Xinputos játékvezérlőket?
Ridge Racer Unboundednek van demója Steamen(csoda!), egész tűrhető Flatout származéknak néz ki, de csak boxos gamepad jó neki. -
cskamacska
addikt
válasz
Lackki #96114 üzenetére
Cryteknek olyan mindegy, mert amúgy sem futnak nála az új játékok.
Viszont a többieknek nem mindegy, de sajnos van egy erős trend a gépigények megugrásában. Azért egy Core i7 3770 nem piskóta, ilyen kikötéssel az egész AMD tábor cakkumpakk a levesbe kerül, az Pentium/i3 tulajok már el sem indíthatják, az i5 tulajok meg reménykednek, hogy nem szaggat majd nagyon.
Az a fő gond, hogy beállt az egész piac, i5 2500 feletti teljesítményű procit egen csak drágán mérik, a videókártyák meg gyakorlatilag drágultak jó másfél év alatt.
Komolyan nem hiszem el, hogy a konfig amit tavaly ajánlottam idénre drágább lett, há hogy terjesztem így a GPCMR nagyszerű olcsóságát?
Így nem lesz könnyű ápgréd nekem sem, ha a szükség úgy hozza. -
cskamacska
addikt
válasz
wwenigma #96046 üzenetére
Mennyit reflinkelsz hogy annyira az ajánlott boltok között szeretnéd tudni a cédékúcsbótokat?
Tomsolo: Blitzkrieg 3, szegény, F2P MMO-nak indult, ruszkik nagy fantáziát látnak az ilyenekben(főleg a kispénzű játékosok, nem tudok olyan ingyenes Half Life 2 modot mondani, aminek a játékosbázisa mára ne főleg oroszokból állna), aztán idén januárban "normál" stratégiát kezdtek fabrikálni belőle hagyományos hadjárattal, de az Early Access kiadásra szinte semmi nem lett kész, 1 szál küldetéssel, és az MMO rész félkész bázisfejlesztős-építgetős-támadós szánalomrakásával adták ki.
Ugye régen a 2003-as Blitzkrieg azért volt erősen népszerű, mert a 2000-es Sudden Strike kiadón belüli remake-je volt már 3D járművekkel. Mindent meghagyott ami az elődöt naggyá tette, mint a teljes rombolhatóság, gyönyörű méretarányos 2D terep, kazuár Command & Conquer klónok könnyű irányítása, és grognard Close Combat félék realizmusa között megtalált arany középút a játékmenetben, nagy rakás különféle egység, korhű csaták igen ízlésesen bevezetve és kivitelezve, pofátlan magas nehézségi szint.
Ezt még megfejelte az említett 3D járművekkel, ami jobb találati modellezést is hozott, a csapatok a hadjárat közben tapasztalatot szerezhettek, és pályáról pályára továbbvihetőek voltak, stb. Azaz minden ami a Sudden Strike-ban jó volt azt meghagyta(Sudden Strike 2 fícsörjeinek egy részét is megkapta), és még hozzá is adott. Ennek örömére kirobbanó siker lett, készült hozzá kismillió hivatalos és nemhivatalos mod és kiegészítő melyeknek fele soha nem lett angolra lefordítva, Oroszországban még 2010-ben is jelent meg a játék a Enigma motorral.
Lett belőle 2005-ös 2. rész is, de sokkal kevésbé lett sikeres, utána a Nival nem is erőltette. Bár már minden 3D-ben pompázott, de mást nem nagyon fejlesztettek, a nehézségen és korhűségen is lazítottak a kazuárok kedvéért amit az első rész rajongói soha nem bocsátottak meg, és ekkorra a piac is erősen kezdett telítődni WWII stratégiákkal.
Na erre 10 után újra előszedték, és kaptunk valamit ami még annyira sem Blitzkrieg, mint a 2 volt. Mára már fel tudnak ugyan mutatni vagy 4 single player pályát, de eléggé semmilyenek, már lehet védelemre irányítani a saját egységeket a bázis támadó-védő MMO részben ami rettenet sokat nem jelent, meg lesz valami rendesebb PVP-nek kinéző dolog, de nem biztos hogy egyáltalán érdemes vele foglalkozni mert bezony a játékmenet maga romokban hever, azt meg nem kupálják meg pár hét alatt.
A saját egységek segg buták, komoly útvonal keresési és célpont kijelölési hiányosságok vannak, valósághűségből visszavettek amennyit csak lehetett(MMO-nál csak nyűg lett volna vele ugye), legkisebb fegyverek is sebzik a nehéz tankokat(eleinte a puskák is, patch óta már csak a gépágyúk
), a gyalogság ellen való könnyű és közepes tüzérség meg mindent ami csak eltalál, fedezék rendszer az elvileg van, gyakorlatilag nincs, pályaszerkesztés csapnivaló, direkt rájátszik az AI útkeresési hibáira, komoly játékegyensúlyi gondok vannak, gyalogság szinte csak ágyútölteléknek van, és a többi, és a többi.
Nem tudom mit tudnak majd még kihozni a 3. részből, de nem jósolok neki nagy jövőt, még az is lehet hogy kukázzák az egész projektet idő előtt, mert sikerült vagy 10000 példányt értékesíteni összesen(Steamworks cím, mindenki Steamen játszik), és a játékosszám is 100 körül ingadozik.
-
cskamacska
addikt
válasz
djculture #96035 üzenetére
Egységes uniós bérek nem lesznek melléje?
EU-n belül régiózár nem divat(néha Bethesda megbolondult, de már kikezelték), ezen mi nem nyerünk. De az esetleges olyan apróságok, mint Steamen az alig használt Tier 2-es árazás, ahol 20-30% kedvezményt azért csak kaptunk, azok simán a kútban végezhetik.
-
cskamacska
addikt
válasz
Dilikutya #95975 üzenetére
De nem látja meg.
A nép egyszerű gyermeke, akire nagyobb divat lett hivatkozni IT körökben, mint random félresikerült gépkocsi hasonlatokat elsütni
, az nem látja meg ha nem tolják elé, már pedig nem tolják elé, addig semmiképp, amíg nem fut legalább egy GTX660-on, utána meg eladja neki a reklám mint eddig, főleg hogy maga a játék nem is lett rossz.
A megélhetési torrentezők meg pont utána néznek, olvasgatnak, akár meg is veszik később ha tehetik, a virágbolt pofázós trágyája meg teljesen irreleváns minden szempontból, főleg abból hogy mennyire lesz sikeres egy játék. Nem tudom miért kell velük ijesztgetni, konzolos körökben már így is "rézfaszú bagoly" szintű mumushírnévre tettek szert a PC-s warez pistikék. Konzolos háztartásokban ha a kölkök rosszabbak mint a tavalyi átlag, akkor bizonyosan előkerülnek a Razor 1911 meg a Reloaded lemezek, a kontrolleren nevelkedett gyerekek meg örülhetnek, ha megússzák lelki trauma nélkül.
-
cskamacska
addikt
válasz
Dilikutya #95963 üzenetére
De milyen fiaskó? Hogy nem tettek a legújabb Denuvo DRM-nél harapósabb cuccot a játékukba, és sikerült egy hónap alatt megtörni?
Majd legközelebb elgondolkodnak a TAGÉS(SolidShield) és StarForce(ACTControl) közös mellépasszintásán, akkor majd megnyugodhat a kicsi lelked, nem lesz fiaskó.
Továbbra is az van, hogy nyugaton elenyésző a warez hatása, a Nagy Kolbászkerítésen túl nem szorul rá a többség. Steam pénzvisszatérítés bevezetése óta pedig eleve nincs zsákbamacska, pont A Man Dressed As A Bat: Arkham Knight volt az első játék aminél a kiadó rátoszott a gyenge minőségre, mert az emberek kipróbálás után visszakérték a pénzüket.
Most ezután a várhatóan bugos 0(+37
)day virágbolti változat mit változtat ezen?
-
cskamacska
addikt
És tényleg, ott a topik tetején a Hazai Pálya ajánló egy hsz nagyságban, de nem a legtetején, mint a legalján az AdChoices reklám, hanem az első megjelenített komment alatt.
Kicsit olyan ez mint az 5 perces műsorajánló önreklám minden 15. percben a fizetős kábelcsatornákon. Tökéletesen felesleges üzleti szempontból, de legalább annyira idegesítő mintha rendes pelenka, vagy hüvelygomba reklámot nyomnának az arcomba óránként 15-20 perc terjedelemben.
genndy: Nem kell ABP, erőforrászabáló és felesleges is. uBlockban szépen meg lehet adni hogy a felesleges ajánlót kinyomja, de a PH! reklámokat békén hagyja.
-
cskamacska
addikt
válasz
djculture #95776 üzenetére
De most miért is kell hisztizni egy tisztes maross groupbuy miatt?
Ha az nVidia kuponok kifogynak, még vagy egy évig nem lesz semmilyen boltban 3500-ért, ha javítják, ha nem.
Ha pedig tényleg soha nem kerül vissza, akkor a Steam gyűjtők legbecsesebb trófeája lesz, és mindenki örülhet hogy még időben lecsapott rá, mielőtt felment volna az ára 150-170 euróra, mint a Deadpoolnál.
-
cskamacska
addikt
válasz
maross #95731 üzenetére
Lehet agyamra ment már a bundli lesés, de egyébként sem láttam semmi kiemelkedőt az 1400 forintos Valkyria Chronicles-on kívül.
Viszont annyira nem reklámozzák szegény Etheriumot, hogy még az egész hetes ingyé játéklehetősége is feledésbe merült, pedig még 3 napig ki lehet próbálni a játékot, illetve 10 euróra le is lett zakciózva.
Tisztes félbudget RTS a drága visszavágott építkezés és nyersanyag zsonglőrködési lehetőségekkel, erős területfoglalási kényszerrel, kemény kő-papír-olló harcrendszerrel. A játék viszonylag jól néz ki, bár azért erősen látszik hogy pofátlan Photosop kúrán estek át a promó képeken látható helyszínek, a tényleges játék félig sem olyan szép.
Hang-zene-intró-menük tisztes iparosmunka, semmi kiemelkedő, de teljesen vállalható. Offline multi/AI skirmish tűrhető, nincs tech korlátozás, AI viszonylag butácska, de pofátlanul agresszív és természetesen nyersanyag bónuszt kap, így dobálja az egységeket mintha ingyen lennének. 18db 1v1 és 6db 2v2 térképet mind kicsinek érzem, a játékok viszonylag gyors lefolyásúak, akkor húzódhatnak el, ha az ellenfél túlságosan beelőzött pont foglalásnál, elkezd spamolni, és ügyeskedni kell. A behódoltatható független frakciók a térképen nem érnek sokat, érdemesebb mid game-től leradírozni őket, és nyerni egy plusz gyártó/fejlesztő pontot, ugyanígy a bolygókra jellemző időjárási anomáliák is csak hátráltatnak, CoH2 hóvihar rendszeréhez hasonlóan nem a játékmenetet változtatják meg, csak felesleges frusztrációt okoznak.
Egyik legnagyobb gondja, hogy nincs tisztességes egyjátékos módja(mint mondjuk az Ancient Space-nek tavalyról), a conquest mód az csak butácska de agresszív AI elleni offline multi/skirmish meccsek némi területfoglalós cicomával, ami sokszor inkább útban van, mint jelentene valamit. Pl AI egy körben 3 hajóval kétszer azaz 6 alkalommal támad be, az két ellenséges fajnál 12 meccs, ha te is nekik mész, az 18 egy körben, tehát egy napig(!!) mást sem csinálsz csak ugyanazokat a hajat tépő skirmish csatákat bonyolítod le, ugyanazon a 3-4 pályán egy körben, ugyanazon a tech feloldási szinten babusgatva ugyanazt a 4-5-6 támadó egység fajtát.
Másik pedig hogy nincs multi közössége, a Focus Home szó szerint elhallgatta a játékot, szinte nulla marketing és reklám felhajtás volt körülötte, nulla word of mouth, egyszer csak csendben megjelent(több csúszás után), és utána erősen csodálkoztak hogy nem veszik.
Tekintve hogy a szintén Focus Home cím Act of Aggression mekkora sajtóvisszhangot kap, a szerencsétlen Tindalos Interactive játékát szinte szándékosan kivégezték, úgy mint az előzőt, a Stellar Impact MOBA-t, ami viszonylag gyenge képességeihez képest is hatalmasat bukott.(még akkor is ha az Act of Aggression lényegesen jobb játék
)
-
cskamacska
addikt
válasz
djculture #95648 üzenetére
Tessék Squirty Play, Early Access Squirt, lehet csemegézni a szemét játékokból kedvedre ítéletnapig. És Mr Jim Fucking Sterling Son még az idióta Pjúdípáj másoló facecam-et, pofavágást, és kiabálást is kihagyja, így nem szorul ökölbe tőle az ember gyomra.
No meg nem csinál ugyanarról a szar játékról 3-20 órányi anyagot, hogy a köztéri kreténségből próbáljon megélni.
-
cskamacska
addikt
válasz
Crytek #95420 üzenetére
Nem 4K textúra kell a Carter gyerekre, hanem négyszer annyi tartalom és játékidő.
Van ám benne 5 perc horror is, ha megtalálod
, meg még beparáztam pár pillanatra a harmadik helyszínen a sötét erdőben, de ilyen istentelenül túlértékelt walking simulatort még nem láttam.
Bezony simán megveri a Dear Esthert, és bár a The Path is gyanús, de az legalább annyira betegesen elszállt, hogy két óra játék után megbuknák a drogteszten.
Jól néz ki, kiváló a zene, ami kevés puzzle elem van benne az nem rossz(a szobakergetés kifejezetten tetszett), de nagyon-nagyon kevés a tartalom, amit végletekig elhúznak a sétálgatással, nincs mit felfedezni a helyszínek között(hatalmas kihagyott ziccer), történet is egyszer használatos, és a végső poén, ha egy fontos helyszínt kihagytál, akkor nem engedi befejezni a történetet, lehet visszakutyagolni érte, ezzel teljesen megtörve a beleélést.
Bundliban jó lesz.
-
cskamacska
addikt
válasz
Lackki #95361 üzenetére
Olyan régi az extra copies support link, hogy már öregapáink is a fáraók segge alól bányászták. Kiemelendő még a Flatout Complete pakk, ami szintén ad ajándékokat a meglévőkből.
-
cskamacska
addikt
Talán mert tetszik neki a játék a hibák ellenére is?
Prototype 2-nél nálam előjött a gyengus PC port démona, az AMD VRAM bug, 40 percenként alt+tabolnom kellett a játékból, mert teljesen belassult. De ettől független nagyon élveztem, 1 hétig mással sem játszottam, tudom ajánlani bármely AMD tulajnak is.
Kellene több értékelési pont is úgy érzem, mert ez a bináris pistikékre szabott rendszer túl merev. Az Arkham Knight simán jó játék egyébként, legjobb denevérember szim eddig, és ezzel kategóriája legjobbja, csak éppen nem indul, vagy játszhatatlanul szaggat ha kellően peches az ember. Viszont ez javítható(legalábbis sokkal könnyebben, mintha maga a játék lenne középszar), 2 hónap múlva tán nem is emlékszünk már rá, de a negatív értékelések akkor is ott maradnak, azt már senki le nem mossa.
Szűkebb pátriámban is zajlik hasonló, a Men of War Assault Squad 2 fejlesztői a saját szakállukra nekiálltak a játék motorját nagygenerálra gurítani, összeolvasztani a készülő saját új játékuk eredményeivel. Ezért a kiadótól egy vasat nem kapnak, csak a DLC-ből részesednek szokásosnál jobban. Csakhogy a kódbázis öreg mint az országút, az új ficsöröket(mint pl a script nélküli skirmish AI ellen, vagy a visszajátszható csaták, amelyek minden épkézláb RTT/RTS-ben benne vannak pár éve, de a motor ami egy Commandos klónhoz készült eredetileg, eddig nem kezelte) meg nem jól tűri, az ideiglenes DX10.1 render motor bevezetése óta elkezdett enyhén bugzani, és még bőven nem értek a 64 bites memkezelés és DX11 végére. Na most erre a fejleményre a népesség egy része felzúdult, ugyan milyen jogon pakolnak az ő játékába új bugokat, biztos az új játék megvételére akarják rákényszeríteni a játékosokat a régi tönkretételével, meg egyébként is minden le van ejtve, jó volt a játék ahogy volt.
Ennek megfelelően jönnek is a negatív értékelések szép sorjában, a fejlesztő Digitalmindsoft meg a játékostábor józanabbik fele meg néz ki a fejéből, hogy miért lázonganak a játék gyarapítása és új lehetőségek bevezetése ellen, ezt a lépést már évekkel ezelőtt meg kellett volna egyébként is lépni, csak a ruszki 1C kiadó sz@rt magasról rá, nekik jó volt úgy is, csak a pénzt hozza, és ne vigye.
És ebből mit lát egy kívülálló? A játék így rossz, úgy rossz, bugos, és a fejlesztők szemetek, vegyen mindenki Battle of Empires-t, ami a módosítatlan 6 éves motort használja, feleannyi újítás(konkrétan a 2009-es Men of War óta csak a Steam-es multit sikerült belepakolni, de azt is csak kényszerből a Gamespy kimúlása miatt), és negyedannyi tartalom nincs benne, de stabilabb és jobb játék.
Emlegetett BoE egyébként azzal is büszkélkedhet, hogy minden részegységét DLC-ként jelölik Steamen(!), és elsőként talán a Steam Early Access történetében a korai vásárlók kevesebb tartalmat kapnak mint a kiadás utániak, mert a játék részeként beígért Burning Guns hadjáratot kiszedték a játékból, DLC-ként kerül értékesítésre, de kiadástól július 1-ig vásárlók még ingyen megkapják, viszont a kiadás előtti Early Access vásárlók már NEM.
-
cskamacska
addikt
válasz
Agyzuzo #95251 üzenetére
Hájend nVidia kártyával elfogadhatóan megy az nVidia middleware által tönkretoszott játék? Nem mondod, el se hiszem.
Már csak ki kell postázni minden Arkham Knight tulajnak az ingyé GTX 970-ét(SP bővített Deluxe tulajoknak 980 jár, ez magától értetődő), és nem is kell a játék render kódjának felét újraírni.
-
cskamacska
addikt
válasz
leikomessi #95213 üzenetére
PÜ ment
NetTom: Vagy akár segíthetnél neki te is, 1500 forint amúgy sem pénz, és csak nem akarsz berúgni holnapig..
-
cskamacska
addikt
válasz
bullseye #95210 üzenetére
De ezt mégis hogy? Mikor indítod a refundot nem kerül rögzítésre a játékidőd, ha elbírálásig 8 órát beletolsz simán elhajtanak. Pozitív elbírálás után viszont azonnal lekapják a fiókodról, nem tudsz vele 10 percet sem játszani.
Nagyon nyegle próbálkozások ezek, még sokat kell rafinálódni a cseleknek, hogy a refund kijátszását taglaló hozzászólásokat tiltsák Olliék a topikból.
más
Megrendülve jutott tudomásomra a tegnapi Home of Wargamers 2015 Developers Conference Twitch stream alkalmával, hogy a játékipar egyik "legelmaradottabb" területével, a taktikai, stratégiai, és mindenféle harci szimulációs cuccokkal foglalkozó Slitherine Group kiadó végre kirúgja Fort Niche ódon kapuját, és nyit a világ felé.
Jobb UI-t és általános kinézetet, modernebb játékmenetet, normálisabb árazást, bundlizások lehetőségét, erősebb quality controlt, fejlesztőiknek biztos hátteret, jobb marketinget, a közösségi média jobb kihasználását, Steamen és mobil alkalmazásboltokban erősebb jelenlétet ígértek, gyakorlatilag mindent amitől a vaskalaposabb öreg grognardok szívszélhűdést kapnának, de megteremti a lehetőségét a mainstreamnél komolyabb hadijátékok fiatalabb generációkkal való megismertetésének.
Én meg elolvadtam a gyönyörűségtől, hogy egy számomra kedves terület végén még általános megismerésre és elterjedésre talál.
Talán még megéljük azt is, hogy az aktuális Battlefield rész kinézetével vetekedő Combat Mission zakciója a Steam top sellers listáját vezeti egész nap.
Miközben Battlefronték ma ilyen véleményen vannak.
-
cskamacska
addikt
válasz
djculture #95180 üzenetére
Csodálom hogy a Project Cars balhét kihagytad.
Pretendracecars - The First Project CARS 2 Footage is Here!Épp hogy kiadták nagy nehezen az első részt random bugokkal, borzasztó teljesítménnyel AMD-n, és sok-sok csak véletlenül odarepült nVidia reklámmal
, máris jön az új rész közösségi finanszírozásban persze.
-
cskamacska
addikt
-
cskamacska
addikt
csacskamacska.rovat
Humble cats! Cats! CATS! Weekly Bundli
Mondanom sem kell, mindenkinek kötelező vétel!
1 dollárért
Schrödinger's Cat and the Raiders of the Lost Quark
Aqua Kitty - Milk Mine Defender(most éppen 2,56 dolláros) átlag fölött
MouseCraft Humble Deluxe Edition10 dollárért
-
cskamacska
addikt
válasz
Csapoati #95031 üzenetére
Valójában működhet jól is ez a rendszer, csak a bepróbálkozó kiscserkészeket kell helyre nevelni.
Pl refundos kártyafarmolást visszametszeni a csak 2 óra után eső kártyákkal: Card Drop Algorithm Changed by Valve -
cskamacska
addikt
válasz
Csapoati #95025 üzenetére
Az a kötelező, hogy legyen pénzvisszatérítésre lehetőség, nem az, hogy minden "nem tetszik a színe" panaszt pozitívan bíráljanak el.
Ha nyafognak a fejlesztők úgyis lépnek, a finnyás közönség meg majd nagyobb önmérsékletet tanúsít pár 30+ eurós demó beragadása után.
Totálbizkit poszt - fejlesztői vélemények
A kiadóknak meg a fejlesztőknek(esetleg Őgabenségének is) az apjuk riherongyos valagát egyébként, mert pont Steamen lehetőség van már majdnem egy évtizede free weekendek rendezésére, és guest passok passzolására,
nem tartana semeddig az időhöz/indítási számhoz/mellékelt tartalomhoz(mikor mikor minden második pálya külön depóba van rendezve, ezt nem hogy a fejlesztő, de a Valve maga is megoldhatná
) kötött ízelítő verziók próbára bocsájtása. Ehelyett nemhogy a demókat visszavezetnék, de a guest pass rendszert is teljesen elhagyták, és free weekend is csak mutatóba akad.
-
cskamacska
addikt
Nem győzött meg, ehe, ez egy kutya közönséges kraftolós túlélős járkáló szimulátornak tűnik, most zombik / dínók / szörnyek / ufók / robotok helyett drogos disztópia szökevényekkel.
Utoljára a Sir, You Are Being Hunted! próbált egy kis viktoriánus steampunk csavart belevinni a rettenet közönségessé váló Minecraft és Day-Z klónok egyhangúságába, felemás sikerrel. Ez sem tűnik semmivel sem jobbnak, sőt.más
ismétlés a tudás, ne, ne üssetek, csak a fejemet ne.rovat
1 dollártól
Conquest! Medieval Realms – PC DRM Free + Android
Frontline: Road to Moscow – Steam
Battle Academy – Steam
Rise of Prussia Gold – Steam6 dollártól
Qvadriga – Steam
Hell – Steam10 dollártól
Close Combat: Gateway to Caen – SteamMég két teljes óráig!
Mit nekünk mocskos kazuár Sztím Szél, mikor a legjobb[citation needed] wargémer cuccokból lehet már most mazsolázni.
Sajnos egyébként meg lett konfirmálva hogy csak egyszeri kihágás volt a szegény szomjazók javára, nem csinálnak rendszert a -25%-nál nagyobb zakciókból. -
cskamacska
addikt
válasz
#79621120 #94734 üzenetére
Na azért ez komolyabb dolog, mint hogy GPCMR macskás képek között elsikkadjon. A Bad Juju Games chapter 7 szétcsúszás alatt van éppen, a gatyájukat is elárverezik róluk. A Desura webshop és kliens, illetve az Indie Royale bundli oldal ilyetén formán meg fog szűnni, inkább előbb, mint később, a népek DRM free játékai és kulcsai, a Desura kliens által menedzselt modok és kiegészítések meg mennek a levesbe. Van valami kis remény hogy átveszik őket, de tekintve hogy ők már a 3. tulajdonos voltak, hát nem túl kapós biznic.
PSA
Mindenki nézze át a régebbi bundlijait és Desura vásárlásait, próbálja végig a Desura collection oldalán, hátha kap még Steam kulcsot érte. Minden nemű Indie Royale kulcsot tessék most lementeni!más
Humble Weekly Slitherine Bundle
1 dollártól
Conquest! Medieval Realms – PC DRM Free + Android
Frontline: Road to Moscow – Steam6 dollártól
Qvadriga – Steam10 dollártól
Close Combat: Gateway to Caen – SteamOmladozik Fort Niche bevehetetlen fala, a Slitherine végre bundlizik!
Erősen tudom ajánlani minden stratégia kedvelőnek, no meg a seftereknek is, mert nagyon valószínű ezek a játékok soha többet nem lesznek ilyen zakciósak.
-
cskamacska
addikt
válasz
FollowTheORI #94695 üzenetére
Eladták azt már előtte is párszor.
Heatwave a játékkal együtt megjelent, gyújtólövedékeket direkt kiszedték a játékból miatta. Aztán: one shot escape - hard mód DLC, Kovac's Way - Bear Grylls nehézség DLC, My Name Is Nina - újabb karakter, de a lényege a lángszóró DLC, Barricade - túlélő aréna mód DLC. Ha csak kis gerinc van bennük, ennek a felét ingyen adják, másik felét meg egy kis csomagba pakolják. El Diablo az egyetlen értelmesnek mondható DLC, mert újabb 3 szigettel bővítette az egyébként nem túl tágas életteret. -
cskamacska
addikt
válasz
Heavyrain #94612 üzenetére
Te jó isten mennyi gyökérség bújt elő hirtelen a zinternyet eldugott bugyraiból.
A zemberek teljesen őszintén bociszemekkel rácsodálkoztak arra a tényre, hogy egy ingyenes közösségi VPN ami a kapcsolatok megosztásán alapul, az a kapcsolatok megosztásán alapul, én nézem a Netflixet a te címedről, te nézed a krokodilpornót az enyémről, a Holások nem tartanak fenn masszív hálózati infrastruktúrát tök ingyen a világ minden pontján csak hogy a kicsi lelkek megnyugodjanak.Ami újdonság a dologban, hogy a megbízhatóságukról hírhedt 8chan körök DDOS támadások indításával vádolták meg a Holásokat, hogy fűnek-fának kiárusítják a hálózatot a fizetős Luminati szolgáltatáson keresztül, ez akár még igaz is lehet.
Viszont az egész internet dráma minket nem érint(leszámítva hogy lelövik az egészet a balhé miatt, és lehet megint random ruszki-mexikói kartell VPN-ekkel próbálkozni, az majd biztonságosabb lesz..
), az alatt a 10 perc alatt ami egy vásárláshoz kell nem fognak Skynet végpontot, vagy pedoDB bejáratot csinálni az ADSL vonalunkból, amikor meg nem használjuk egyszerűen tiltani kell a kiterjesztést és kész.(bár elvileg akkor sem forgalmazott már ha csak ki lett kapcsolva, "elaludt")
más
Slusszpoén, a nemoff topikból törölve lett a VPN-ek veszélyeire figyelmeztető hsz, mert meg akarja a PH! kímélni magát a VPN-ek említésének veszélyeitől.
más2
A Tor-ban BE lehet kapcsolni, emiatt van nagyon kevés gateway, gyakorlatilag csak bevállalós fanatikusok(meg az amcsi kormányszervek
) szerverein, és ezért kicsi a sebesség.
-
cskamacska
addikt
válasz
Pocok256 #94609 üzenetére
Szerintem ide az offtopikba simán belefér
, de elvileg a Nagy Program Promók Topikban, vagy a Win8 topikban lenne inkább a helye.
Kici ócó Windóz téma érdekes, mert alapvetően vagy a kényelem megőrzése miatt vesz az ember ilyet(onlány auth talán egy leheletnyit gyorsabb mint aktivátorkodni virágboltban), és akkor bármilyen szirszar kód jó az arabok segge alól amit MÉG elfogad az MS rendszere, vagy a lelkedet nyugtatnád, hogy ha a BSA lakossági bejelentés alapján taktikai samukalapáccsal rád találja bontani a közfalat, akkor tudj felmutatni valami licensz félét, hogy megúszd a statáriális vagyonelkobzást a bíróság előtt. Nna ez esetben olyan megoldás kell, amit ŐK is elfogadnak.Huszonkevésezerért bármelyik számtech bolt Windows pultját felrúgod, öledbe fog esni OEM 64 bites Win8-8.1, számlával-garival ez a legszárazabb és biztonságosabb változat, régi dobozosként fog viselkedni, nincs már hardverhez kötve.
A 8-20k körül elérhető használt dobozos és kisker OEM(azaz nem brand/céges, hanem a boltrugdosós) változatokkal elvileg nem lehet gond, ha mindene megvan és írtok róla adásvételit.
Van 11k-ért Student változat, diákigazolvánnyal simán váltható, de hogy a szőlőzsírod kommandósbakancs álló-e, hogy ha kiderül a szomszéd gyerkőc kártyájával lett a fél háztömb oprendszere véve, az már kérdéses.Mostanában 10k körül nagy divat lett céges mennyiségi licenszes, és márkás gépről kapargatott Windowst seftelni, Schawo egész kis strasbourgi ideológiát gyártott a biznisze köré, ha lenne kedved fél év előzetes után megreklamálni a börtönkosztot, ez teljesen jó kiindulási alap.
Aztán van a G2A féle eladóktól szekérről pottyant kulcsgenerált változat 6-10 ezer körül, ezzel már van sz@pás elég, de legalább rávezet razzia utáni történésekre.Nos érdeklődésem után azt tudtam kihámozni, hogy a boltos direkt vagy lepapírozott boltos használt az teljesen legál, szó nem éri a ház elejét. A tanulói is simán, ha a háztartásban van a jogosult, esetleg közeli rokon, legyen valami alibi. Emlegetik hogy csak a kiváltáshoz kell a diák, ami működés alapján bizonyos, hogy kiállja-e a bakancspróbát már kétséges. A brand OEM géphez, a volume OEM intézményhez kötődik, az MS bérenc emberke két utcasarkon túl húzta a száját ezek máshol való használatával kapcsolatban, merészeknek és agorafóbiásoknak szeretettel.
-
cskamacska
addikt
válasz
cyberkind #94600 üzenetére
Kár hogy nem lett különösebben jó.
WTF Is... - Hatred ?
Összahasonlításul a Postal 1 18 évvel(!!!) ezelőttről: Postal 1 - lvl4 Parade Of Disasters
Botrány játék mi?
Tomsolo: Mixed aszondja, bezzeg a Gynophobia meg Mostly Positive.
GYNOPHOBIA - An FPS About Being Scared Of LadiesRettenetesen borzasztó a cucc, és Jim FÉL ÓRA ALATT végigjátssza a szemünk előtt.
4 euró...
-
cskamacska
addikt
válasz
djculture #94571 üzenetére
Ezt írtad régebben is, de hogy adja kölcsön? Nincs family sharing, nincs utólagos elajándékozás, legjobb esetben a fiókja belépési adatait, vagy magát a fájlt kapod meg, de a DRM mentes GoG telepítőt ennyi erővel a virágboltból is ki lehet kölcsönözni határozatlan időre.
ninnyád
Öregszem, de azért még törekszem, én vagyok az Öreg Sam
-
cskamacska
addikt
válasz
DeFranco #94454 üzenetére
Crytek is már a celebek keserű kenyerét eszi.
Amíg nem jönnek a lesifotós képek, meg a "Crytek rámászott VV Szandira" klipek, addig tőlem maradhat.más
más
ModDB, FPSBanana, Curse, Run Think Shoot Live
Onlány modderpride ünnepi hét amelyen nyerni is lehet játékokat, csak népszerűsíteni kell a kedvenc modotokat.
Ugyan én itt nem tudok Dying Lightot, meg Killing Floor 2-t igérni érte, de nektek melyek a kedvenc modjaitok?
Határozottan emészhetőbb téma, mint Crytek esete Kiszel Tündivel
-
cskamacska
addikt
Jimquisition.rovat
(nem a sztím topikba rakom, úgy néz ki mostanság már csak "nektek megy?", és "miért nem indul ez a játék?" kérdések azonnali órája lett belőle)
Uncrowded a Steamen 2€
Squirty Play: Uncrowded
+
Day Survival Begins a Greenlighton
Greenlight Trailers - Day Survival Begins
vs
Unity Asset Store - UnitZ - The Multiplayer FPS sandbox starter kit 50$
UnitZ gameplayThe District a Steamen 3€
The District | New gameplay
vs
Unity Asset Store - Decayed State - A set of over 160 models +sounds +scripts! 40$
Decayed State - Unity3d survival game prototypeSzóval elérkeztünk oda, hogy nem egyszerűen random fizetős Unity tartalmakat dobálnak össze valami gagyi szkriptrendszer alatt és azt árulják Steamen(Sterling Early Access csatornája már gyakorlatilag erről szól
), hanem komplett olcsó prototípusokat és példaprogramokat adnak ki saját név alatt, miközben nem dolgoznak vele már egy órát sem!
ugyanitt
Into The War a Steamen 5€
A(z egyébként erősen félkészen ZS kat) játék alig lett kiadva Early Access-ben, máris magára hagyták fejlesztői, a csak online játszható multi FPS játék szervereit lekapcsolták, konkrétan a főmenüből nem lehet tovább lépni sehova, annyira nem lehet vele mit kezdeni.(nem tudom egyébként hogy van meg nekem ez a játék, nem kértem én senkitől a rontást
)
If we whisper Jim Sterling 3 times, he shall appear.Jim Sterling
Jim Sterling
Jim Sterlingmás
Gamasutra: The future of Konami is 'mobile first', says company chief
-
cskamacska
addikt
Eh, ezek még a parasztvakításhoz sem értenek, béna banda.
Egyébként az a poén, hogy egyfelé terjengő felhőket lényegesen könnyebb előidézni, mi meg az első animált textúrás skyboxok óta erre vagyunk idomítva, erre ezek direkt szenvednek több szélirány és felhő réteg leprogramozásával.
-
cskamacska
addikt
válasz
cskamacska #94275 üzenetére
Phej, parasztvakító csili-vili kinézet, meg rongyrázó szimfonikus zene, bezzeg ha NES-en is csak futottak még kategóriás pixelgrafikával, meg 8 bites chiptune nyekergéssel adnák ki, akkor több maradt volna a NAGYBETŰS játékélményre.
-
cskamacska
addikt
Mondjuk a "csili-vili grafika" hipszter duma szerintem már kiment a divatból.
A tisztes grafikát felvonultató játéknál már azt kapásból lehet tudni, hogy pénzt öltek bele, és ha nem feltételezzük, hogy agyhalott a vezetés(vagy valami elvont pénzügyi cél lebegett a szemük előtt), akkor lehet gyanítani, jutott játéktervezésre és tartalomgyártásra is.
Randa grafika esetén ellenben már előre látható, hogy vagy a budget volt csöppnyi, ami semmiképp nem jelent jót, vagy a grafikáért felelősök nem voltak eléggé hozzáértőek, de akkor mit lehet várni a többi részétől, esetleg a technikai korlátok szóltak közbe, pl mobil vagy konzolról történt portolás után, ami megint egy rakás egyéb gondot feltételez, és ritkább esetben fordul csak elő, hogy a szándékosan a grafikán spóroljanak, hogy a többire maradjon energia és pénz, de ekkor meg várható a "gimmick játék" stampli, mert egy-egy vetületét kiválóan megcsinálják ez hordozza a hátán a játékot, és a többire megint nem marad idő-erő-pénz.
-
cskamacska
addikt
Nagyon jó bundli, tudom erősen ajánlani minden TBS és világháborgás kedvelőnek.
Gyűjtőknek is, mert a Thunder Wolves már nem érhető el máshogyan.
Akad Humble Paradox Bundli is, de elég gyenge.
1 dollárért
War of the Roses: Kingmaker
Magicka + The Other Side of the Coin DLC + Horror Props Item Pack DLC
Knights of Pen and Paper +1
Victoria II
Magicka Wizard Wars Platypus Robeátlag felett(4 dollár most)
Hearts of Iron III(ALAPJÁTÉK)
Impire
Crusader Kings II + Songs of Abraham DLC15 dollárért
Europa Universalis IV + Conquest of ParadiseMondanám azt hogy megéri ennyiért, de itt a Paradoxról beszélünk, többe kerül a zakciózott DLC hegy a játékaikhoz, mint maguk a játékok teljes áron.
1 dolláros csomagból a Victoria II, és a Knights of Pen and Paper +1 ami talán megéri, War of the Rosszez-t kizárólag ellenségnek anthrax feliratú tüsszentőporral teli borítékban, HoI 3 alapjáték nudlipöcs, Crusader Kings 2 simán jó lenne, ha nem lenne hozzá 200 euró értékű DLC halom.
EU4 meg kvázi drága leárazásnak 15 dollárért, és szintén heveny DLC fekélyben szenved.
-
cskamacska
addikt
válasz
tomsolo #94100 üzenetére
Watch Doges meg van már 3 dollár alatt, Pillars of Eternity 16 dollárért, War Thunder 10000 játékpénz meg 21 dollárért(azért az 50 eurós európai árhoz képest ez elég masszív zakció, kérdés melyik kamionról pottyant le
), de mióta határozza meg egy játék minőségét a Kirgizisztáni ára?
Azon túl hogy a Dungeons 1 masszív bukás lett, úgy néz ki a második részre összekapták magukat a fejlesztők.
-
cskamacska
addikt
-
cskamacska
addikt
És ne feledjük a történelmet sem:
Nincs két éve, hogy a Planetary Annihilation 90 dolláros áron kezdett.
És talán az egyetlen játék amelyik Early Accessként jelent meg.. a boltok polcain.
-
cskamacska
addikt
Látom bealudt a társaság, már egy ideje kint ez a kiváló pakk
BundleStars Killer Bundle 3
5 dollár/5,73 euróért ez mind
S.T.A.L.K.E.R: Call of Pripyat
It came from space and ate our brains -
cskamacska
addikt
Amikor elkezdtek rajta dolgozni még nem volt elérhető az új Unreal motor, ami azt illeti gyakorlatilag a most induló projekteknél kezdik el csak használni, ez a játék meg már most kvázi készen van.
Viszont azt tényleg említették hogy erősen felturbózott UE3-ról van szó, amit néhol UE4 effektekkel egészítettek ki. De ez is olyan dolog, ahogy a Source motort is mindenki a HL2-vel azonosítja
pedig a a Titanfall alatt is az dübörög
úgy az UE3 is csak egy Roboblitz-el kezdte
és a KF2-nél még brillírozik
(KF topikból kellett bányásznom képeket, mert a játék Steam hubja tele lett mérhetetlen szeméttel, KF2 logó 30 példányban)
-
cskamacska
addikt
Keddi kiadáskor még egyáltalán nem volt biztos ez az ócósított EU2-es ár, és az EU2-es 6 pack is az EU1 régió 135 eurós árán állott.
Én nem bánom a Killing Floor 2-re vert 5994 forintot(pláne hogy az akkori információk szerint lehetett volna az 27€ is ha sokat tökölök
), abszolút méltó utóda a KF1-nek, kifejezetten jól néz ki(ha azt mondják rá hogy UE4 simán elhiszem), jók a hanghatások, stílusos a zene(metál..
), jópofák a karakterek közötti automatikus helyzet alapú csacsogások és beszólások, és rettenet jól érezni a fegyverek erejét. Gyakorlatilag a KF1 megkapta azokat a simításokat amitől igazi AAA kategóriás játék vált belőle a régi modból kikupálódott indie imázs helyett.
Per pillanat kevés még a tartalom, de a teljes moddolhatóságnak hála ez nem fog sokáig így maradni.No meg a karakter kinézetét is jobban testre lehet szabni, szóval a nagy rakás sapka DLC-nek már nincs akadálya.
Vagy akár fizetős modnak, mert..
Egyébként Skyrim leárazás és ingyenes hétvége van Steamen, meg ahogy rajta kezdték a hivatalos Steam Workshopolást, úgy most ő lesz a fizetős modok állatorvosi lova is.
Hát nem csodálatos, annyira hiányzott az életünkből a túlárazott lópáncél, hogy most már más nem is lesz a Workshopban. -
cskamacska
addikt
válasz
csaba951 #93649 üzenetére
És meddig tart őGabeNségének a 60 dolláros új játékokhoz Steam Sergeant of the Master Sergeants Most Important Person of Extreme Sergeants Community Premium Promotion DLC-t mellékelni?
Eddig is játék kellett a közösségi funkciók eléréséhez, csak mivel az indie szemetek kulcsainak spamhulláma miatt ez már semmit nem ér(olcsóbban veszi a játékot mint a zombi gépét
), csak kellett valamit tenniük úgy, hogy azért mégsem b listáznak semmilyen játékot.
-
cskamacska
addikt
Majd legközelebb lesz eszük, aztán a Humble Origin Bundle 3 egy linkgyűjtemény lesz a Kinguinen és a G2A-n lévő EA játékokhoz amelyeket éppen 50%-os akcióban adnak.. az MSRP árukhoz képest.
Akkor bezzeg nem fogja húzni a száját a magyar népség, arra bukni fognak.wwenigma: Arról az Origin kliensről beszélünk, amelyiket tegnap háromszor kellett újraindítani míg az update telepítő elvégezte a dolgát, és a végén így is majdnem befagyasztotta a Windows-t?
És 3. éve nem jegyzi meg a belépési adataim, így automatikus bejelentkezést kvázi nem ismeri..
-
cskamacska
addikt
válasz
Dilikutya #93548 üzenetére
Csak nem mondod hogy PCI-os Voodoo 5-el kelsz, és GLide wrapperrel fekszel?
más
GameBillet: Inversion 2,5€ rossz Gear of War klón ócsóé - pluszegysor de Németországból nem működik
-
cskamacska
addikt
PCGamer.com Killing Floor 2 béta kulcs sorsolás holnap délután eredmény hirdetés, béta 16-ig tart, 21-én pedig indul az Early Access menet.
más
2.37€(vagy kevesebb
)-ért az alábbi pluszegysorok
Guns of Icarus Online
The Ship: Murder Party
Dino D-Day
Pool Nation
Murder Miners
Orbital Gear
Eador: Masters of the Broken World
Super Toy Cars
Ring Runner: Flight of the Sages
Muffin Knight -
cskamacska
addikt
Mondjuk ez vallásügyi kérdés is, 10 elvakult Witcher fanból 10 biztos egyetért veled, de ez erősen tökéletesen ugyanannak a gyakorlatnak tűnik, amit más nagyobb kiadók már évek óta űznek.
Maga a preorder intézménye, azaz látatlanba vedd meg a játékot, a megjelenés előtt bejelentett és megvehető "season pass", azaz a még nem látott játék még bizonytalanabb kiegészítését is előre vedd meg(Unity Complete előrendelők szevasztok!), mindezt a preorder bónuszokkal és árcsökkentésekkel erősen kívánatossá is teszik.
A nem "vágnak ki semmit", meg "vedd meg amikor kijön", meg "ingyen DLC" csak PR lózung, a csúnya gonosz pénzéhes Bobby Guillemot-otoktól akarják megkülönböztetni a good guy GoG cégüket.
Vagdosás igazából olyan projekteknél jöhet szóba, ahol erős csúszás van, vagy másként qrták el a projekt menedzsmenjét, normál esetben már jó előre le van tervezve mi kerül a játékba, és mi lesz fizetős plusz tartalom. Az újdonság az, hogy a preorder preorderelésének kívánatosabbá tételéért ezt a nagyközönség orrára kötik, az ingyen DLC-k első négy elemét nagy vonalakban már most ismerjük, csakúgy mint a fizetősekét. Azt viszont meg nem mondja senki, hogy ezt az alapjátékból vágták-e ki(azaz készen lesz-e kiadásra), vagy utána készül el, de effektíve mindegy, ez fingreszelés, az ár/érték arányt kéne nézni.. amit még nem tudunk, ugye.
Azt viszont tudjuk, hogy ez mindenképp rosszabb lesz megjelenés után, GoG.com-on fél oldalon azt részletezik hogy mit kapnak azok, akik vakon vásárolják meg a játékot. Na ezt mind, meg az árkedvezményt, illetve a GoG bolti kedvezményt a DLC esetében, már nem kapják meg azok, akik azután veszik meg hogy meggyőződtek arról a bizonyos ár/érték arányról.A jófejség meg, hát ízlése válogatja, mint mondták volt The Witcher 3: Továbbra is ingyenesek lesznek az extra tartalmak, de még idén is THE WITCHER 3 DEV ON MAKING A STAND AGAINST PAID DLC, aztán a sztori DLC az mégsem, mert az kiegészítő és nem DLC, nyilván ők a csúnya gonosz Yves Kotickokról beszéltek.
Nyilván az Xbone exkluzív gyűjtői tárgyak is a PC gyűjtők érdekében kerültek kifundálásra, és a pláne The Witcher 3: Nem lesz kivételezés és exkluzív tartalom nyilatkozatok után.
Witcher 3 egyébként szerintem is jó lesz, olcsóbb is mint az átlag AAA, és még a lehúzásban sem vették fel a kesztyűt a versenytársakkal, de ha lehet, azért szokjunk le gyámolításukról, már nem az az édibédi kis indie cég amit félteni kell, ők is a pénzünkből élnek, lehetőleg minél többől.
-
cskamacska
addikt
válasz
bullseye #93439 üzenetére
Azért ne fogadjunk rá nagy értékben hogy a vámpírsegg vadászatot, és a oda-vissza mászkálást nem mérték bele háromszor. Új terep még a CDProjektnek ez a DLC vitézkedés, bele kell tanulniuk a felhasználók megkopasztásába, én amondó vagyok várjuk ki a végét, a fanok meg addig gyakorolják az arccal pöcébe landolást szükség esetére.
más
Amazon: Ancient Space 6,8 dollár elfeledett bár tűrhető űr RTS pici MOBA beütéssel
Humbli: Men of War Assault Squad 2 6,24 euró továbbra is az egyik legjobb multis-coopos RTT és háborgós játék a piacon^^
Mindennapi Planetary Annihilation 7€ lárazásunk add meg nekünk péntekig -
cskamacska
addikt
Nem kell azt szégyellni:
benne
Life is Strange Episode 1
Just Cause Collection(1+2+össz DLC)
Hitman Absolution Elite Edition(HA+össz DLC)
Deus Ex20% kedvezmény a Life is Strange Ep 2-6 csomag árából
20% kedvezmény a Lara Croft and the Temple of Osiris árábólNem olyan botrányos csomag ez, csak az a hibája hogy 2 Square Enix Humbli Bundli után érkezett.
-
cskamacska
addikt
válasz
micafighter #92946 üzenetére
Kikérem magamnak!
Ha lenne 1000-2000 órája háborgós játékokban és RTS-ekben akkor még aszondom, de így? Hmpfh!
A jóember egyébként őrült gyűjtő fazonnak tűnik, amelyik ráadásul Steamről levett játékokkal kereskedik.
i2k: Ez komoly hogy ilyen plusz tartalmakat stopperrel mért idővel akarnak eladni?
És mi van ha az ő mérésük szerint a feladat indulása után még háromszor megkerülték a várost?
más
zsákbanyuszi.rovat
The Square Enix Easter Surprise 5,5€ - pluszötsor
Just in time for Easter, treat yourself to the Square Enix Easter Surprise!
For only £3.99 receive a cracking selection of 5 surprise Steam games, plus online store offers – the games are usually worth over £40 (RRP or equivalent).
Hurry, this offer is available from March 26th – 12pm March 31st 2015, only at the Square Enix store.What´s in the Easter Surprise?....
The contents of this exclusive deal will be announced after 12:00pm on March 31st, which is when this deal ends.
Following the announcement of the contents, Steam keys and Square Enix store offer coupons will be delivered to you from 4pm GMT that same day. -
cskamacska
addikt
válasz
felde33 #92888 üzenetére
Az egész oldal egy bohózat. Mindenki direkt bundli kulcsokat árul 1 dollárért, az admin kínál drágább dolgokat, de csak azzal a feltétellel, ha kvázi elajándékozol te is 2 drágább játékot. A hülyének is megéri.
De még ha ki is dobnád a pénzed az ablakon, nem lesz aki elvegye, a legutóbbi felajánlás is több hónapos.más
Steames Konami játékoknál valami nincs rendben, a SAW és a Silent Hill: Homecoming is eltűnt a listából, azt mondja régiónkban nem elérhető.
Nuuvem akció még tart pár óráig, talán érdemes legalább ezt a kettőt felkapni 500-ért darabját a biztonság kedvéért. -
cskamacska
addikt
válasz
Pocok256 #92793 üzenetére
"37 tabos google chrome om megnyitni majd közben elindítani egy játékot akkor ne évekig tartó kerregés legyen az eredménye"
Ez szimplán memória gond, Chrome ugyanis jobban zabálja, mint a memórialékelt bugróka. 16GB memóriával SSD-től függetlenül fürge lesz."elindítok egy letöltést és csak anynit látok, hogy letöltés áll a vinyó miatt és az amúgy 1 gigabites sávszélt képtelen vagyok kihasználni mert anynira lassú a HDD"
Fene a burzsuj mindenét neki, hogy itt valaki SSD-re torrentezik.más
micafighter: A Spacemonger 1.4 (régi hivatalos oldal)
és a Spacesniffer
jobb alternatívák a WinDirStatnál.
más
Nuuvemen Konami leárazás benne
Silent Hill: Homecoming ~500 forint
SAW ~500 forint
Castlevania Lords of Shadow - Ultimate Edition ~1200 forint
Castlevania Lords of Shadow 2 ~2400 forint -
cskamacska
addikt
válasz
tomsolo #92549 üzenetére
Csak a Retribution-höz. Ott a The Last Stand aréna módhoz a Tau parancsnok ami megéri, feltéve hogy akarsz egyáltalán arénában gyíkolni.
Van ezen felül szintén a The Last Stand módhoz felszerelés, ami könnyebbé teszi a továbbjutást, van a single kampányhoz felszerelés ami könnyebbé teszi a kijátszását(normál módon olyan erősek lettek a hőseim, hogy semmilyen egységet nem kellett vennem, és félkézzel elintéztem mindent
), illetve van némi csillámpóni skin skirmish és multi csatákhoz. Érdekesség, hogy a 2011-es Summer Sale nyeremény Veterans of Aestas csillámfestés
nem vehető meg semmilyen módon.
-
cskamacska
addikt
Valójában az egész Never Settle külön kártyás ajándékozás bóhócság, az Alienware botmágnes szerencsétlenkedéséig bezárólag. 20 éve meg tudták oldani, hogy a játék és annak a CD kulcsa a videokártya mellé kerüljön(beleértve az ATi kártyák mellé járó Half-Life 2 kuponokat),
most bezzeg külön keresgélni kell melyik aprón adják el a neked járó kupont.
-
cskamacska
addikt
válasz
wwenigma #92461 üzenetére
Tök felesleges szítani az osztályharcot, csak szemetelődik a topik(and suddenly a wild Źşë' appears
), és több melót adtok szegény Ollienak.
Pocok256:
Bocs, de nem tudtam kihagyni.
más
Abban viszont igaza van wwenigmának, hogy a Steam nem használja ki a saját EU2 régiójuk lehetőségeit. Konkrétan az a probléma, hogy sok kiadó és a legtöbb indie a Steam által javasolt árazást fogadja el, és aszerint árazzák be a portékájukat, a regionális árazást pedig szinte teljesen a Steamre bízzák.
Most a nagy kiadókról nem lehet tudni sok mindent, de az indie fejlesztők játékainál az ajánlott árazás nem veszi figyelembe az EU2 régiót, azt csak külön kérésre csökkentik!
De ehhez nem kell összeesküvés elmélet, Steamprices 90 EU2 optimalizált elemet mutat, 5079 azonos árút, és 90-et ami nálunk drágább, mint a kolbászkerítésen túl.tl;dr A régiós ugrálás egyre erősebb üldözésével, és az EU2 elfeledésével(mert én határozottan emlékszem, hogy pár éve az EU2 lista sokkal hosszabb volt) az egész átrendeződéssel mi(azaz az EU periféria) járunk a legrosszabbul.
-
cskamacska
addikt
válasz
maddionmax #92399 üzenetére
Ahhoz tán referencia is kéne nem?
Arma 3 ügy hogy áll most?
más
GamersGate - Achtung Panzer: Kharkov 1943 2 euró hétfőig
A Graviteam Tactics: Operation Star "elődje" még a Paradox féle vészterhes időkből. Kicsit bugos(egy peccset sem kapott), kicsit randább, és lényegesen kezelhetetlenebb, de ócó(sőt, évek óta nem volt ilyen áron), és egyes térképei nem kerültek bele az Operation Star-ba. -
cskamacska
addikt
válasz
Csapoati #92175 üzenetére
Igen, például az, hogy az emberek miért nem tanulnak mások hibájából, miért hozzák a saját fejükre a bajt?
2014-11-28 20:50:04
"Köszi, 5.62 dolcsit már bőven megér az Enemy Front, még akkor is, ha ezzel a City Interactive-ot segítem. "Crytek meg szarjon sünt. 2014-12-10 13:57:06
"Enemy Front szegény tényleg fostaliga, azon túl hogy pár küldetés után elkezdett kifagyogatni. Gyenge CoD utánzat lövölde, idegesítő checkpointokkal(nincs rendes mentés), először bejárhatónak látszó, de botegyenes agyonszkriptelt csőpályákkal, agyhalott AI-val, tucatkacatnak érződő fegyverekkel. Grafika helyenként gyönyörű, leszámítva a hányingert okozó alap 55 fokos field of view-t, amit azonnal át kell állítani konfig fájl mókolással, de egyszerűen rossz vele játszani, messziről tűrhetőnek kinéző, de szokásos City Interactive szemét.1 dolláros bundliban is ajánlom átgondolni háromszor a megvételét.
"
2015-02-24 13:52:56
"Enemy Frontról hittem azt legutóbb, hogy szódával tán elmegy, egészen addig, míg el nem kezdtem játszani, és 5. helyszín után elment az életkedvem is."
Nem lepődnék meg, ha a lengyelek a tesztelőiket merő praktikumból egy régi munkatáborba kvártélyozták volna be..
-
cskamacska
addikt
válasz
#57919488 #92096 üzenetére
"War of the Vikings topic-ot nem talaltam ezert itt kerdeznem meg, hogy mi a velemeny rola"
Azon túl hogy hivatalosan is kimúlt az elődjével egyetemben?Nem hivatalosan meg csak játékost nem találni csúcsidőn kívül. Éljenek a multiplayer only indie cuccok.
-
cskamacska
addikt
Találtam ilyet: BlicckrígháromTélenNyáron 30 usánka
Szóval a jó öreg háborgós RTS sorozat újabb, már MMORTS taggal bővül.. de amolyan oroszosan.Mint a Rock Paper Shotgun intejúban írják
Blitzkrieg 3 is not going free-to-play. Instead there will be an upfront cost for the core game (encompassing single and multiplayer options) and then charges for particular pieces of DLC. There is another element which draws on free-to-play mentality, though and that’s a premium account option for multiplayer. Anatoly likens it to Golden Age in Nival’s MOBA, Prime World. Golden Age lets you speed up progression, cutting down the amount of time you need to spend on developing your base and increasing the rate at which you earn rarer talents. In Blitzkrieg 3 a premium account will have a similar function. It won’t unlock any super-powered units but what it will do is give you access to the content and options you would earn playing regularly a bit faster. It also boosts the amount of resources you get for succeeding against your opponents. It’s impossible to assess whether that idea works or feels reasonable without being able to see it in practice, but yes, they’re talking pay-to-save-time rather than pay-to-win.
Meg kell venni a 30 dolláros alapjátékot, ebben van(lesz, mert még nincs kész) valamennyi single tartalom és az MMO multi, a játék fő fókusza, ezen felül lesz még random fizetős DLC(legtöbb új tartalom fizetős lesz), és az MMO multiban az előrejutást fel lehet gyorsítani F2P módra külön fizetendő havidíjjal.
Magyarul olyan kemény lehúzást terveznek bevezetni, hogy Yves Guillemot és Bobby Kotick kér helyettük elnézést.
Külön érdekessége a dolognak, hogy 2013 augusztusától az orosz oldalon regisztrálóknak ingyenes kipróbálási lehetőséget ígértek, amelyet egy évvel később az angol oldal elindítása után is megismételtek. Most pedig kitalálták hogy nincs ingyen ebéd, tessék megvenni ha játszani akarsz, avagy már a tesztelésért is fizetni kell..
-
cskamacska
addikt
"és leginkább ugyan azok
"
bezony megint jön ez a dedós "megnézem a másiknak mennyi a az off-ja" dolog
A szakmabeli nyilván felismeri a másikat.
mod: még nem
-
cskamacska
addikt
válasz
echterion #91921 üzenetére
Mert ez pont személyesen érint.
2004 óta látványosan csökkent az általam rendszeresen látogatott PH! témák száma(proci, alaplap, videókártya topikokban is már csak dráma és a pártoskodás megy, mert akkora pangás van a piacon, annyira nincsenek igazi újdonságok, hogy túlságosan is ráérnek), viszont az ajánló-segítős játék topikok megmaradtak, napi egyszer-kétszer másolok be értelmesebb zakciókat ha akadnak, és segítek ahol tudok.
Mondjuk ahelyett, hogy ősi román szokást követve egy-egy jobb zakció lecsapódásaként nyitnám azonnal a hirdetést, és árulnám duplájáért a hülyemagyarnak aki amúgy is megérdemli.Efelett egyszerűen a tököm tele van, hogy elbalkánosodott a hardvaterapró, az általam még az elején ismert jóindulatú és naiv kockák által benépesített bolhapiacból(ahol 2005 tájékán fel sem merült hogy átverhetnek, olyan vidáman utalt és postázott előre mindenki, hogy még) valami csalókból és szaremberekből összecsődített inverz eBay lett.
Nyilván nem tudok ez ellen ténylegesen tenni, de morcogni azért még lehet.
mod: ollie gyorsabb volt
-
cskamacska
addikt
Ritkán járok hardvateraprón, de ha mégis arra visz a balsors mindig kifogok valami seftermestert amelyik pofátlanul lehúzná a felebarátait. Ez konkrétan tök ugyanaz az átverés, mikor vaterán
megvesz az ember valamit, aztán az eladó megrendeli eBayről, vagy direkt a kínaiaktól, és busás felárral továbbküldi, de valamikor olyan pofátlan, hogy már direkt a vevőhöz rendeli.
-
cskamacska
addikt
blast from da past.rovat
Február végén ismét LAN! A felállás a szokásos, viszont ezúttal a Bridge nagytermében gyűlünk össze, valamint egy kis különlegességgel is előállunk idén, ami nem más, mint a RETRO SAROK
Amit a rendezvényre hoznod kell:
- asztali gép / laptop
- billentyűzet, egér
- fejhallgató (opcionális), hangfalat NEM lehet használni
- 1db RJ45 utp (közismertebb nevén hálózati) kábel, legalább 5 méter hosszú
- 1db legalább 1.5 méter hosszú hármas elosztóElőzetes regisztráció itt: http://goo.gl/forms/XmIfcv1KJl
Nevezés és részvétel: bárki résztvehet a rendezvényen, aki betöltötte a 18. életévét, nevezési díj NINCS, csak jól kell éreznünk magunkat. Előzetes regisztráció lehetséges a fenti linken, ez nem kötelez még senkit semmire, csak statisztika, valamint nekünk segít a szervezésben, hogy tudjunk számolni a résztvevők számával
A rendezvény február 27-én (péntek) este 18:00-kor kezdetét veszi és meg sem állunk másnap délig!
A játékok megfelelő verziójának telepítéséről mindenkinek magának kell gondoskodnia, lehetőleg előre intézzétek ezt el, ne a helyszínen kelljen vele foglalkozni.
Amivel játszani fogunk:
- Call of Duty 2, 1.3-as verzió
- Call of Duty 4, 1.7-es verzió
- Counter-Strike 1.6, protocol 48
- League of Legends EUNETermészetesen ezek csak a főbb irányzatok, mellettük sok más is elő fog kerülni, amit épp megkíván a társaság.
A retro sarokról: korhű játékok (Quake 2-3, Unreal Tournament 1-2, Counter-Strike 1.6, Re-Volt valamint 1nsane) korabeli Athlon és Pentium 2-3 gépeken, próbáld ki az oldschool érzést!
A rendezvény támogatói:
- EHÖK Széchenyi István Egyetem
- Bridge Hallgatói és Oktatói Klub
- Bacsis-tuning.hu - Hoppá! -
cskamacska
addikt
válasz
Dilikutya #91886 üzenetére
"Félelmetes, mennyire nem tájékozódnak az emberek néha előre."
Inkább az a félelmetes, hogy mennyire kihasználják ezt mások:
How to get every game on STEAM for free
15$ at G2A.com
"I expect I would have lived in ignorance for a long time if it hadn't been for one thread that appeared on the Steam forums. Some folks reported that Worlds of Magic was available for purchase for about 15$ at G2A.com. I was sure that something wasn't right as the price has been set up everywhere to be exactly the same. There might have been a buck or two of difference due to the currency exchange rate, but it was hard to imagine that someone was willing to sell the game for such a low price. I had no choice but to take a look.I went to the store and bought a key using my credit card. Then I discovered that the key was one of those sent out to youtubers. Initially I thought that the guy had taken three keys, kept one for himself and sold two of them (the account on G2A was from Bulgaria), but after I checked it was clear that the guy had received only one key. It took me a while before I realized what is going on. You will find the explanation below.
I took a deep breath and began to thoroughly check all the emails that had been sent to me. Most of them were gmail accounts and had a single letter or number difference between the email name and the youtube channel name. Sometimes it was some popular regional mailing domain (for eastern Europe mostly). So double check it as many of people I know are really using the Gmail, so before judging please double check just to be sure."
150 bucks an hour
"The very next day I thought it might be worth looking into the scale of the scam, personally. I took one of the messages I had received from the fake youtubers and edited it a bit. It took me all of about 3 minutes. Then I created a Gmail account, which might have taken another 3 minutes. After that I launched the STEAM client and began checking out New releases and coming soon.I sent out 46 emails, which took me about two hours in total. In reply, I got 16 keys for 15 games (worth more than 400 USD).
Allow me to underline this: I spent 3 hours sending out emails to almost 50 developers simply asking them for a Steam key, claiming that I was a youtuber with 50k subscribers. In return, I received Steam keys worth over 400 USD. This means I could have theoretically made close to 150 bucks an hour."
-
cskamacska
addikt
válasz
sixpak #91872 üzenetére
A cédékúcsbótokkal nem is az a baj, hogy a szemét kizsákmányoló kapitalista-lusta karvalytőke ördögi röghöz kötési tervét megkerülve olcsóbban szerzi be a portékáját megbízható helyekről, hanem olcsóbban szerzi be a portékáját ahonnan éppen tudja, legyen az kamionról pottyant, lopottkártyás, vagy bármilyen más forrás amit éppen elér.
Gyönyörű példa, emberke sír a CJS CD Keys boltjában elszenvedett sérelme miatt, erre a CJS embere ezt böki oda válaszként:
cjsOfficial
Regarding the customer who made this original reddit thread, we have already refunded him in full on the bad key (which for the record, was sourced from G2A wholesale, and whom we will never buy from again due to a large amount of bad keys.) We have refunded the customer in full on the faulty key, despite the fact that G2A still have failed to reply to us regarding the key that we (CJS) bought from them.A mutogatás az megy, a visszafizetés az kevésbé.
De ez sem rossz:
kruczinski
I've used CJS a handful of times but stopped using them due to the experience I had with them with my last purchase.
On the site, they 'proudly' have a live updating box showing how fast they've delivered keys to their customers.
So I went ahead and bought a key for game and lo-and-behold, my name appeared in the box saying I just received my key. Well, hot diggity!
I immediately checked my inbox to no avail. Weird I think.. so I checked my account page and it says they were out-of-stock. "No problem" I think, seeing as they have a 12hr guarantee to have stuff restocked... only that Thursday slowly became Friday which eventually turned into Saturday... and still no key despite going through their anti-fraud verification steps.
So here I am, without a key but CJS still has the balls to use MY NAME and use it as an ENDORSEMENT (without my consent) on how fast their services are. Needless to say, I took my business elsewhere.
In conclusion: Fuck you, CJSTyrx
They really are scumbags. G2A openly runs a pyramid scheme through their "gold mine" program and advertises it towards minors. They were also complicit in distributing keys that were bought using stolen credit cards prior to their move towards being an intermediary (the ebay-like platform they are now) in selling keys.
The CEO of G2A (Viktor Wanli) also has an extremely shady history. In 2009 he was considered a wanted criminal by police in the Czech Republic. I'm not really sure if he served time or managed to avoid prosecution. Last I heard he was living in Hong Kong which is where G2A is registered and based out of.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Eladó/Trust Gamin 4Az1-ben készlet!!!
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest