Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz Urguru #96344 üzenetére

    Nincs ezzel semmi gond itt az offban. :K Akármennyire is politika mentes hobbi tud lenni a gémelés jobb esetben, azért csak meglátszik, ha a külföldi ismerős 500 eurót elver új megjelenésekre, és saját bevallása szerint ezt meg sem érzi a havi költségvetése tök átlag fizuból. Miközben itt az ember elgondolkodik egy új 10 eurós DLC, 20 eurós új játék rész megvételén is, az összeszokott coop csapat nyugati(/napnyugatra szökött :) mikor a lengyel srác amerikából, a spanyol franciaországból, a skót németorszából jelentkezik be, akkor körvonalazódik hol lakik az EU istene) tagjai gond nélkül spamelik tele az ember activity falát Tomketbéla now owns LMPVS Simulator: Hang em High féle hírekkel, és noszogatnak hogy te is ugorj bele a buliba.

    más

    nagy az isten állatkertje.rovat

    Mivel az ST1000DM003 vinyóm 2 év böcsületes halk gyorsulás után elkezdte termelni a bad sectorokat, mint a kormány a korrupciós botrányokat, szertenéztem és ezt lelém:

    SteelSeries Gamer Zokni fekete akciósan 4086 forint

    De van másik: gémer melegítő, gémer gatya, gémer póló, gémer sapka, gémer öv, és gémer szék is.

    Miután a közönség felépült kultúrsokkból, kérdeném a véleményét az SSHD merevlemezzel kapcsolatban. Ha nincs renszerlemezként használva(mely esetben vélhetően amúgy is a Windows fájljaival lesz tele a gyorsítótár, az közel SSD sebességgel indul és működik, de a játékoknak már nem jut hely a 8GB-os tárolóban) és csak médiafájlok, játékok tárolására van használva, játékok futattásának gyorsítása szempontjából mennyire éri meg a felárat(13-15k egy TB-os sima HDD, és 22k környéke a TB-os SSHD) egy ST1000DX001? Milyen gyorsan kerülnek új adatok az SSHD gyorsítótárába?(már 2-3. indításnál bepakolja, vagy kell egy hetet várni rá) Crytek mit választana? :))

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák