Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Csatlakozom Dalai Lámához, Pécs az igazi királyság (tudom, köztársaság, de akkor is, a törvény én vagyok, pofázni senkit nem hagyok!), és valóban, folyton ismerősök mindenhol. Talán a város szerkezetéből következik.
Amúgy itt is megragadom az alkalmat arra, hogy mindenkit kapacitáljak a következő Pécsi PROHARDVER! Találkozó (PPT) látogatására, melyről még nem tudjuk, mikor és hol lesz, de azt tudjuk, hogy jó lesz, ahogy az eddigi 3 alkalom is az volt. Bizony, másfél hete volt az utolsó móka, az eseményről szóló topicokban bővebb infókhoz juthatnak az érdeklődők.
Ja, de itt érdekességekről van szó. Akkor én is írnék pár jellemző dologról.
1. Egon minden AMD, Intel, ATi és nVidia fórumban meg szokot jelenni, hatalmas flame-eket generálva. Gyakran az előbb említett címszavakat mellőző topicokban is tud róluk szóló vitákat okozni. Mentségére szóljon, hogy a legtöbbször nem ő kezdi. Meg hát ő ilyen, ez Egon, AZ Egon, én még emlékszem arra, amikor regisztrált. Régi szép idők...
2. Twollah minden hűtős/modder hír első hat hozzászólója között van, az esetek 99%-ban lefikázza az adott terméket és megállapítja, hogy teljesen értelmetlen az egész dolog. Majd utána következik 20 hozzászólás, amely pedig twollag komát fikázza le.
3. A legtöbb új CPU vagy VGA bejelentéséről szóló hírhez olyan hozzászólások érkeznek, melyek a következők valamelyikét tartalmazzák:
''Minek folyton növelni az órajelet, én az 1200-as Celeronomat sem tudom kihasználni!''
''Jelenleg a Gef2Ti karimon is elfut minden, kit érdekel az új cucc?''
''Ez olyan drága, hogy ebből inkább veszek 4 Athlont!''
''Már rohadtul elegem van abból, hogy félévente cserélni kell a gépet, mert folyton elavul. Mikor találnak már ki valamit?!''
4. A hardver piac legtöbb topicjában az első három hozzászóló között valaki biztosan azt fogja mondani, hogy:
''Ugyan nem akarom megvenni, de szerintem irreálisan magas az ár...''
vagy
''Nekem is van egy ilyen-olyan alkatrészem, ki akarja megvenni?''
5. Egyre gyakrabban kerülnek elő hardvertől teljesen eltérő témák, vallásról, életvitelről, zenéről, buliról, autóról (na jó, ez azért félig hardver), kabátról, fánkról és PH! találkozókról (Pécs rulez).
6. andorpapa mindig másfél oldalas hozzászólásokkal kergeti őrületbe fórumtársait, és egyre több ember fordul szemészhez azért, mert egy bizonyos hűtős gyerek hülye gondolatait olvasták, és elfelejtettek pislogni.
Nagyjából ennyi, majd még írok.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest