Aktív témák
-
JaniS
senior tag
A legújabbat raktam fel, amit az ATI honlapján találtam. Kicsit gáz volt, hogy úgy telepítettem végig, hogy csak sejtettem mi lehet kiírva, de miután felment és rebootolt utána a grafikus felület már jó volt. Lefuttattam egy rakás tesztet, most a párom gyötri Warcraft 3-mal, de kutya baja. :)
JaniS -
JaniS
senior tag
Nos, én egy ''sima'' 9000 Pro-t akartam venni, de az egyből szemet szúrt, hogy ott van rajta a Philips TV-tuner. Otthon aztán nagyon belelkesedtem, hogy TV-tuner, Video In/Out és a tesztek szerint is igen jó kártya. Aztán jött a hidegzuhany, hogy csupa kocka minden. Hoppá, egy fontos dolgot kihagytam: Windows XP alatt is rossz volt a kép egészen a Catalyst feltelepítéséig. Onnét kezdve viszont minden oké. Most keresgélek BIOS után, de ha nem oldódik meg, így is jó lesz. Gondolom a srác azért adta ilyen olcsón, mert ő sem tudta mennyire súlyos ez a hiba. Fair volt egyébként.
JaniS
Aktív témák
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Xbox Series X|S
- Ingatlanos topic!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest