- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Aktív témák
-
biker
nagyúr
nekem van 9100, ami a TFT-t bootoláskor legtöbbször olyan kulimászal látja el, elsőre azt hittem tönkrement :)
de megszoktam -
rudi
nagyúr
-
_Pupák
csendes tag
mi 9000prot simát most vettünk 26 ért tehát megérte na jó -0.9% levonással akcióban
-
JaniS
senior tag
Utánaolvasva kiderült, hogy egyáltalán nem egyedi a problémám. Sajnos a Sapphire nemigazán vette figyelembe a BIOS megírásakor a kártyáikra pakolt különböző típusú RAM-ok időzítéseit. Még a high-end kártyáiknál is megvan ugyanez a probléma. Bővebben itt olvashattok róla:
[L]http://www.squeakfix.co.uk/index.html[/L]
Ettől függetlenül szerintem nagyon jó kártya, engem meggyőzött. Aki nem akar hasonló problémát, az ne a Sapphire-tól vegye...
JaniS -
JaniS
senior tag
A legújabbat raktam fel, amit az ATI honlapján találtam. Kicsit gáz volt, hogy úgy telepítettem végig, hogy csak sejtettem mi lehet kiírva, de miután felment és rebootolt utána a grafikus felület már jó volt. Lefuttattam egy rakás tesztet, most a párom gyötri Warcraft 3-mal, de kutya baja. :)
JaniS -
JaniS
senior tag
Nos, én egy ''sima'' 9000 Pro-t akartam venni, de az egyből szemet szúrt, hogy ott van rajta a Philips TV-tuner. Otthon aztán nagyon belelkesedtem, hogy TV-tuner, Video In/Out és a tesztek szerint is igen jó kártya. Aztán jött a hidegzuhany, hogy csupa kocka minden. Hoppá, egy fontos dolgot kihagytam: Windows XP alatt is rossz volt a kép egészen a Catalyst feltelepítéséig. Onnét kezdve viszont minden oké. Most keresgélek BIOS után, de ha nem oldódik meg, így is jó lesz. Gondolom a srác azért adta ilyen olcsón, mert ő sem tudta mennyire súlyos ez a hiba. Fair volt egyébként.
JaniS -
JaniS
senior tag
OK, én is erre gondoltam, de ki tudja mi kell ezeknek a Radeonoknak... :)
Egyébként le van esve az állam még most is az asztal alá, hogy milyen szép a képe.
Megpróbáltam húzni (hátha akkor majd jobban előjön ez a hiba), de nem történt semmi azonkívül, hogy gyorsabb lett 3DMark-ban (275/270 helyett nyomtam neki 300/300-at). Ez is eléggé meglepett. Na mindegy, a srác azt mondta, hogy visszaveszi, ha nem kell, de azt hiszem marad. A színes kockák meg legfeljebb megmaradnak a boot-nál. (Megérte szerintetek 12.5eFt-ért?)
JaniS -
JaniS
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Van egy problémám egy Sapphire All-In-Wonder Radeon 9000Pro kártyával.
Többféle alaplapban is kipróbáltam, mindenhol ez a helyzet:
Boot-oláskor, amíg el nem jut az XP grafikus felületéig a kép tele van ismétlődő és ugráló színes kockákkal, majd ahogy eljut az XP a grafikus felületig minden helyre áll és teljesen jól működik. Az az érdekes, hogy a képe nagyon szép (NVidia-m volt addig, ahhoz képest), a 3D-s teljesítménye OK, semmiféle képhiba nincs.
Lehetséges, hogy a boot-olásnál azt a video mode-ot nem tudja megjeleníteni helyesen? Esetleg a BIOS-át frissíteni kellene? Teljesen tanácstalan vagyok. A kártya használt, akitől vettem nála is ugyanez volt, azt mondta nem bírt rájönni mitől, de tény, hogy teljesen megbízhatóan és jól működik a fentieket leszámítva.
JaniS
Aktív témák
Hirdetés
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest