- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
dane
senior tag
válasz
Martin2004 #13 üzenetére
kipróbálom...
-
dane
senior tag
up
-
dane
senior tag
válasz
Soulstealer #10 üzenetére
Akkor semmit nem ir(t) ki!
Csak egyszerűen lefagy és reset!
Most egyenlőre tökéletes a rendszer.. nem nagyon akarom probálgatni!
Viszont van egy zsir uj pendrive-om azzal még megprobálom, na meg azt is hogy optikai meghajtóról közvetlen irást laptopra... majd meglátjuk! -
dane
senior tag
válasz
Soulstealer #7 üzenetére
Hmmm... Nem váltottam hálozati őzemről akkura, sem fordítva!
De tegyük fel hogy újraindul a gép (PC) de miért nem tud ujra bebootolni? -
dane
senior tag
valami egyéb 5let?
-
dane
senior tag
Tulajdonképpen a laptop meglátja a pendrive-ot, csak mikor rákattintok a meghajtóra akkor kiirja hogy nincs ilyen meghajtó! Minden PC-ben megy igy abban is amin összeomlik az XP!
Csak a laptop finnyáskodik vele! A háló rendben van hdd-ről hdd-re másol tökéletesen!
Csak akkor van gáz ha a pendrivról közvetlenül hálózaton keresztül egy másik hdd-re ir!
Majd kipróbálom a CD-rom ról való közvetlen irást is mert elviekben az ugynaz!
Bár nem tul sok kedvem van kisérletezgetni... -
dane
senior tag
Sziasztok!
A probléma elég bonyolult és még nem tudtam rájönni hogy mi lehet az oka!
Az történ egyik nap hogy az újonnan kapott pendrive-omat betettem barátnőm gépébe miután a laptopom nem volt hajlandó egyik usb-s porton felismerni! A laptop és a bnöm PC-je crosslink kábellel van összekötve! Azt akartam hogy majd hálózaton áttolom az adatokat a pendrive-ról közvetlenül a laptopra! El is kezdtem a másolást de pár százaléknál megállt! Kiirta a laptopon lévő Commander hogy nem olvasható...
Ránéztem a PC-re és már az egeret sem tudtam megmozdítani, pár másodperc után magától újraindult és a windows már nem tudott elindulni! Azt irta ki hogy a C:\WINDOWS\SYSTEM\ mittomén milyen file sérült és nem olvasható! Na mondom király... Az adatok persze elvesztek az adott partícióról! Újra particionáltam, windows reinstall és pán napig jó is volt! Egészen addig mig nem tettem be a pendrive-ot és nem kezdtem el a fenti módon másolni! (előtte párszor másoltam pendrive-ról és semmi baja nem volt) Fagyás, ujraindult és semmi.... Windowsnak annyi!! Kezdtem a szar Maxtor winyóra gyanakodni. Betettem egy teljesen érintetlen 80Gb-os Seagate-et. Sajnos azzal is megtörtén a baj! Megint abban a szituban! Annyi külömbséggel hogy az utóbbi két esetben megmaradtak az adatok! De bootolni persze nem akart. HDD probléma kizárva. Visszatettem a Maxtort probáltam rá feltenni az XP-t és közvetlenül a licensz szerződés elfogadása után kékhalálozott! Kezdtem alaplapra/memóriára gyanakodni! Végső elkeseredésemben betettem a gépbe szintén egy teljesen szűz 200-as Samsung hdd-t és felment rá az XP! Tehát kékhalál probléma megoldva...
VIszont a kérdés még mindig nyitott. Miért omlik szét az XP a pendrive-tól?? Ha egyáltalán a pendrive az oka...
Vírus keresés mindkét gépen megtörtént!
Valakinek van valami 5lete???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest