- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
-
Jarod1
veterán
milyen típusú Pendrive-ot használsz?
véletlenül nem fekete? az első pendrive-om nekem állandóan adatot vesztett, legutolsó alkalomkor 94 Megára engedte leformázni a 128 mega helyett, szétkaptam és 2 láb az Ic-n összeért, de nem foglalkoztam vele kidobtam, ja és 1 munkatársamnak is most hasonló problémái vannak. típust nem tudok mondani van viszont 2 fényképem róla, és annyira emlékszem FEKETE az egész csak a kupak szürke. -
-
nagyArc
tag
Pendrive-val én is szívtam, ha nem is ekkorát. Nálam is rendszeresen leáll másolás közben, szerencsére nem cseszi szét a vinyót. ''A késleltetett írás nem sikerült...stb'' szöveget kapok, XP lefagy. Néztem egy csomó fórumon, hogy mi lehet az oka, tengernyi ilyen eset volt, de senki nem tudja az okát. Azaz tapasztalati úton eljutott oda az ügy, hogy szinte mindenkinek ati 9600-as videókártyája volt, és talán ezzel nem fér meg.
Viszont tettem egy olyan felfedezést, hogy ez valószínüleg nem hardveres gond. Megpróbáltam a windows explorerrer másolni a pendrive-ra és csodák csodájára semmi baja, minden megy szépen. Csak a Total Commander-rel fagy le (legalább is nálam).
[Szerkesztve] -
Soulstealer
csendes tag
Csak egyéb ötletként, hogy van olyan is, hogy a laptop lefagy amiatt, hogy bele van dugva a pendrive és közben esetleg párszor ki meg bedugod a hálózati erőforrást a laptopnak. Azaz, ha váltasz konnektoros használatról akkusra miközben a gép megy és akkor újraindulhat, meg satöbbi, aztán meg arra is figyelmes lettem, hogy a laptopon kattogott valami, na aztán kiderült, a szervízes után hogy már épp ideje volt lementeni az adatokat a winyóról, mert a szétmenés határán volt már a winyó és az kattogott, kb 1 évet bírt a winyó
De a pendrive is lehet sz@r.
-
föccer
nagyúr
Csunya sztori nem mondom. Még nem találkoztam ilyennel, pedig haverék rendszeresen jönnek hozzám, hogy bütyköljem meg a gépüket.... A két gép közötti hálózat rendben volt??
Közvetlenül a 2 gépp vinyói rendesen látták egymást { lehetett másolgatni oda-vissza }? Már az is gyanus, hogy az ikpí nem ismerte fel a usb-t. Olyat már láttam, hogy egyik penDrive ment a gépben, egy másik meg nem { de ez 98se mellett volt, kiegészítő driverrel. } Szerintem ha a hálóval minden rendben van, akkor a pendrivot nem szereti a géped { legalábbis minden együttműködést szabotál}
üdv.: föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged