- Azonnali mobilos kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zenefan
aktív tag
Asszem eljött a vég...
Ez azt jelenti hogy a két középső patront letiltotta a gép és így a nyomtatás lehetőségét is?
Most mi a búbánatot csináljak?
Az SSC-vel (unsupported model beállítással) egy soft resetet csináltam kínomban, de semmit se változott a helyzet, a gép meg se mozdul.
Meg hát ugye nincs is a választható nyomtatók közt ez a modell:
EpsonStylus DX4000Tudnátok valami tippet adni, hogy tudnám használni a fekete patront így, hisz 94%-on van.
Köszönöm a figyelmet.
-
zenefan
aktív tag
A mindenit, nem gondoltam hogy ennyi mizéria van egy nyomtatóval, történetesen az EPSON-nal.
Nekem Epson Stylus DX 4000, Model szám: C241B van, 2007 szept.-ben vettem.
Azt honnan lehet tudni, hogy ezt mikor gyártották?1. Valaki linkelné vagy elmagyarázná, hogy miért ég mindenki reset-elési lázban? És mit is kell resetelni? Számlálót?
Engem csak az bosszant(ott) hogy külön fekete patron fuvókát nem tudtam tisztítani a gyári szoftverrel... aztán olvastam erről az EPSON SSC Service Utility progiról. Na azzal tudtam, de csak úgy hogy a normal cleaningre kattintottam. A black head cleaning-re meg se mozdult a gép.
De ahogy olvastam másnak se sikerült ezzel a programmal felismertetni ezt a modelt.
2. Más ilyen program nem is létezik?Most nemrég tettem bele először utángyártott (Victoria márkájú Epson kompatibilis <--- ez volt ráírva a dobozára) T0711 fekete patront 1590 Ft-ért, amit gond nélkül felismert. (De nem néztem hogy milyen chippes, de látom az nagyon fontos valamiért.)
Remélem sikerül felvilágosodnom e témában a segítségetekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- BestBuy topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest