- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
horrortown
csendes tag
Még egy kérdés:
Epson dx4450 nyomtatóm van. Már régóta keresek hozzá olyan programot, amivel a waste ink tartály számlálója nullázható, de még nem találtam ( SSC-ben nincs sajnos).
Valaki talált ilyen progit, akinek ilyen nyomtatója van? -
horrortown
csendes tag
Sziasztok!
Valaki vett már ilyet?
[link]Most gondolkodom egy ilyen megvételén, közelben van a bolt
-
horrortown
csendes tag
Sziasztok!
Régebben már írtam én is ide a fórumba, mert nekem is van egy Epson nyomtatom, egy DX4450. Meggyűlt elég rendesen a bajom vele, volt, hogy 2 garnitúra patront vettem egyszerre, és nem volt, nem ismerte fel, és hiába vettem meg a patronokat.
Aztán volt, hogy sikerült működésre bírni, aztán 10 oldal után megint nem ismerte fel.
Végül ráhagytam, és sikerült beszereznem egy Xerox lézer nyomtatót.A lényeg, hogy tegnap megint elővettem az Epson nyomtatót, mert még 1 év után sem száradt be a patron, megint órákig szenvedtem vele, mire négyből három színt felismert, de a magentát sehogy sem akartad.
Végül egy elkeseredett percben előkaptam egy mágnest, és párszor végighúztam a chipen és a magenta helyét a nyomtatófejen. És láss csodát, azóta szépen nyomtatSzóval aki el van keseredve, és sehol se tud életet lehelni Epson nyomtatójába, az próbálja ki ezt is, nekem sikerült. ( Nem tudod meddig marad így, szóval most mindent nyomtatok amit csak lehet, csak hogy kihasználjam a patront, ne kelljen már kidobni
)
-
horrortown
csendes tag
Megoldódott
ma is rászántam 2órát, és a végére sikerült, csomószor újra berak, kivesz, szoftverek újratelepítése, stb, aztán végső elkeseredésemben erősebben nyomtam be a patront, és elkezdte a festéket tölteni, majd eredetinek ismeri fel.
Ja, és csak a fekete után gyártott a többi szín eredeti, és így is elfogadta.
Szóval egy erőteljesebb fizikai sokk érte a gépbe, és azóta nyomtat szépen -
horrortown
csendes tag
sziasztok.
Nekem dx4450-es nyomtatóm van, eddig eredeti patront használtam, és most vettem bele v6.0 chippes patronokat, de nem ismeri fel, vagyis mindre azt írja ki, hogy nem kompatibilis. A gép most 2 éves. Lehet ez a baja, hogy régi? Már az őrületbe kerget, mert 2 garnitúrát vettem bele, és mindegyiknék ezt írja ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest