-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LA_COSTE
senior tag
Ma voltam bent egy tintapatronosnál és nagyon meglepett, hogy valaki milyen szenvedéllyel érdeklődik e szakma rejtelmei iránt....jó, hogy vannak ilyen emberek is! Sokat segített...
-
LA_COSTE
senior tag
Sziasztok!
Elméletileg létezik egy chip resetter program. Készülékem: Epson SX400.
Találtam egyet, elindítottam, beállítottam, hogy milyen készülékem van, de az ég világon semmit sem csinál.
Tudnátok javasolni egy chip resettert? -
LA_COSTE
senior tag
-
LA_COSTE
senior tag
Hello!
Nekem egy Epson Stylus SX400 típusú multifunkciós készülékem van.
A cián színű tintapatron kifogyott (eredeti, T0712) és azt szeretném megoldani -mivel csak fekete színben szoktam nyomtatni-, hogy ne kelljen újat venni. Megoldható-e így a dolog és milyen módszerrel? Vagy újat kell vennem, hogy továbbra is nyomtathassak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged