- Kis híján hajlítható telefon lett a Find X8 Ultrából
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlejohnny
aktív tag
Hello Mindenki,
EPSON Stylus Photo PX710W a problémám: bekapcsolás után a hulladéktinta tartállyal kapcsolatos tiltó üzenet miatt nem tudok semmit sem kezdeni a géppel.
Volt/van pár Epsonom, melyeket sikerült evvel a problémával orvosolnom.
A WicReset progin kivűl lehet egyéb megoldás? Mert a régieknél volt... -
littlejohnny
aktív tag
Nah, problema megoldva... Hala az egnek nem kellett teljesen szetszedni a fejet, csak ki kellett operalni a kis muanyagot, amibe az erintkezok vannak aplikalva... az altalam visszarakottal nem mukodott tovabbra sem, viszont van egy teljesen "gatya" multim itthon, abbol kiszedtem a teljes mutyurt, beraktam a hibas helyere... S lass csodat...
Koszonom a kooperalast! -
littlejohnny
aktív tag
Progin beluli cseren is tul vagyok mar sajnos... az a baj, hogy nem akarom az egesz fejet kiszedni azert, hogy mindent lassak normalisan... de sajnos egy szutyok netes videot, fotot sem talalok arrol, hogyan is nez ki egy ilyen nyomtatofej... az alapjan mar ugye tudnek valamit kiserletezni...
S valoban, engem is motival, hogy egy evek ota hasznalt cuccnal hogyan sikerult ezt a hibat "eloidezni"... -
littlejohnny
aktív tag
Hajho! Egy ismerosom hozott egy SX218-as multit, hogy nem ismeri fel a sarga patront... Miutan kiszedtem belole lattam, hogy a fejen levo egyik erintkezo lent hever a sarga patron tuskeje mellett... Enyhen vissza kellett egyengetnem, s sikerult visszaraknom a helyere... Ettol fuggetlenul a hibajelenseg ugyanaz...
Valakinek valami otlete? -
littlejohnny
aktív tag
válasz
littlejohnny #5751 üzenetére
Erre a kerdesre esetleg tudna valaki erdemben valaszolni?
-
littlejohnny
aktív tag
Kedves Markatarsak! Arra lennek kivancsi, hogy van-e valamifele akadalya annak, hogy Epson Stylus Photo R220-as nyomtatomban toltheto/auto-resetes patronokat hasznaljak a kulso tartalyos Epsonokhoz kaphato festekekkel? Ugyanezen kerdesem lenne 71X-es patront hasznalo nyomtatoimmal kapcsolatban is.
Esetleg itt ragadnam meg a lehetoseget: tudtok valahol beszerzesi helyet a fenti R220-ashoz valo 481-486-os, illetve Stylus Photo 1290-hez valo szinten toltheto/auto-reset patronokhoz? -
littlejohnny
aktív tag
KIsebb problemam van egy Epson SX200 multival. Tobb patronnal is probalva egyaltalan nem nyomtat sarga szint. A fejjel nincs gond ugy tunik, mert ha rakok ala papirtorlot, majd nyomok a sarga "tuske" tisztitofolyadekot, akkor a papir sarga, illetve nedves lesz... Otlete valakinek?
-
littlejohnny
aktív tag
Epson guru kerestetik! Stylus Photo 1400-al kapcsolatos problemam lenne...
-
littlejohnny
aktív tag
Adott egy Epson R220-as nyomtato. Gyari patronok vannak benne. A fekete kivetelevel mindegyik tokeletesen nyomtat. De feketet nem tudok belecsiholni sehogy sem. Fejtitsztito folyadekkal probaltam, ha a "tuskebe" nyomom, s a fej ala rakok egy papirtorlot akkor latszik, hogy kijon a fekete festek, de utana visszahelyezve a patront, csak minimalisat nyomtat feketen. (Gondolom annyit, amennyit a tisztitofolyadek feloldott... mar ha egyaltalan a fuvoka van eldugulva.) Semmilyen hibajelzes nincs... Valakinek otlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Asustor NAS
- Metal topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest