- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
Topikgazda
válasz
littlejohnny #7144 üzenetére
Azért majd nem árt a szivacsot is kicserélni, mert előfordulhat, hogy egyszer csak oldalt kiömlik a tinta a nyomtatóból.
-
atala
Topikgazda
válasz
littlejohnny #7136 üzenetére
Ezeknél már nincs más megoldás.
-
IO.sys
őstag
válasz
littlejohnny #6053 üzenetére
Ezen az oldalon pár hozzászólással feljebb linkeltem egy videót, hogy kell a fejet kiszedni és visszaszerelni. Ha azok az érintkezők nem érintkeznek megfelelően és sokat próbálgatod, a nyomtató szoftvere megunja és egyszercsak általános hibával leáll, soha többet nem csinál semmit. Onnan tudom, hogy én is így jártam. Szedd szét a fejet (nem nagy kunszt) és nézd át, mi hogyan csatlakozik mihez, melyik pöcöknek hol kell beakadva lennie, és bizonyosodj meg róla, hogy a sárga csatlakozó is ugyanúgy áll a helyén, mint a többié.
Mondjuk én ezt ingyen nem csinálnám meg, nem annyira a nehézsége miatt, hanem az idő miatt, mert ez 2-3 napos munka is lehet. -
IO.sys
őstag
válasz
littlejohnny #6051 üzenetére
Ha sikerült az érintkezőt normálisan bepattintani a helyére, az epson programjában végezz patroncserét. Ha ez után se jó, akkor az érintkező nem érintkezik.
Azért érdekelne, hogy az emberek hogy képesek mindennapi használat mellett ilyen roncsolásokat elkövetni. -
Thrawnad
senior tag
válasz
littlejohnny #5888 üzenetére
Olvass vissza alaposan.
Mindkét kérdésedre van válasz -
littlejohnny
aktív tag
válasz
littlejohnny #5751 üzenetére
Erre a kerdesre esetleg tudna valaki erdemben valaszolni?
-
chaser83
csendes tag
válasz
littlejohnny #3981 üzenetére
...nekem a kékkel csinálta ezt. A kék helyére raktam pl. pirosat, azzal meg nyomtatott.
A problémát az okozta nekem, hogy valamit variáltak a megszokott ugy patronnal (új csomagolás) és abból már nem nyomtatott, holott simán elfogatta, és jelezte a tele patronszintet is.
Ekkor váltottam webaruhaz.hu utángyártott patronra. Ezzel eddig nem volt gond, de ez is kapott új csomagolást, remélem ezzel nem járok úgy mint az előzővel
-
chaser83
csendes tag
válasz
littlejohnny #3978 üzenetére
Milyen patron? Q-ink véletlenül? Ha más színűt raksz a sárga helyére azzal nyomtat (DX8450-em engedi így tesztelni)?
-
dok-534
csendes tag
válasz
littlejohnny #3914 üzenetére
Privát ment...
-
dok-534
csendes tag
válasz
littlejohnny #3912 üzenetére
Izgatottan várom a kérdésed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged