- Magisk
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
laly21
csendes tag
Helló mindenkinek!Nekem van egy epson stylus dx3800-ás nyomtatom,a következö problémával állok szemben!Bekapcsolom a gépezetet,ez kővetően a fejegység balra jobbra elég keményen kivágódik,majd megáll a kezelő panelen egyszerre villogni kezd az összes led.Mi is lehet a baja???Ezt szeretném megtudni én is.Aki tud írjon valami okosságot ezzel kapcsolatban!
Előre is köszönöm -
Rover623
félisten
Sajnálom...
Ezt hívják ''mellékhatás''-nak...
Segítek...de közben megpróbállak (nem csak téged!) rákényszeríteni az önálló gondolkozásra...
Tudom hogy nem mindenki szereti, de csak így lehet vkiből egyszer ''válaszoló'' és talán nem marad mindig ''kérdező''...
Mindenkinek jó és hasznos ha minél többen vannak akik meg tudják oldani a saját és mások problémáit...
Tehát mivel megvolt az ''oltás'', ellensúlyozásul itt az ''okítás'': ilyen esetekben érdemes a német nyelvterületen keresgélni...a németek megbízható precíz nép, szeretik tudni hogy mi mennyi...tehát kapásból a www.epson.de oldalon indítottam.
Produkte...
All-In-One...(itt csaltam, mert tudtam hogy a DX3800 egy multifunkciós)
Epson Stylus DX3850 plus...(mivel láttam hogy DX3800 már nincs)
Technische Daten...(reménykedtem)
Verbrauchsmaterial >> mehr...és megvan...
Tehát a webcím beírása+6 kattintás...
Bocsi ha ez neked ''oltás''... -
Rover623
félisten
kb. 30mp-es Internet használat eredménye:[link]...
Bármibe lefogadom, hogy azon kívül hogy jó ideje itt siránkozol, semmiféle konkrét önálló lépést nem tettél az irányba hogy hitelt érdemlő infóhoz juss...
P.S.:
Hol lehet még 3800-at kapni? Tudtommal kifutott...az utódja a 3850...
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
Mondjuk 10-et...full feketét...
P.S.:
Persze-persze...a toner-eknél is megadják...főleg az olyan értetlen emberek miatt mint pl. te...
Tessék felfogni: honnan a fenéből tudhatná a gyártó/forgalmazó/bárki, hogy mi a fittyfenét fog nyomtatni a kedves felhasználó...?
Ha semmit sem nyomtatsz a lapokra, piszok sokáig elég lesz a patron...amíg be nem szárad...
Ha full feketét nyomsz rá, 10-20-30 lap alatt vége...
Ha levélpapírt gyártasz vele (csak egy fejléc felül, ''apróbetűs'' alul...vagy vízjel), akár 1000-es nagyságrendben is nyomtathatsz...
Ez olyan mint az autók fogyasztása: hiába mondja a gyártó hogy a ''vegyes'' fogyi 8l/100km, ha te a városban minden lámpánál túráztatod a motort, a városon kívül meg ''visszakettő-padlógáz'' jelleggel üzemelteted az 1.6-os benzinest...mindjárt 12-14 lityi benya fogy el 100-on...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Magisk
- World of Tanks - MMO
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest