-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Csak a tartály tejét kell lepucolni a belsejét nem kell nagyon, a chip az oldalán úgyis számlál.
Ami még lényeg a kifolyó nyílás ,amit feljebb írtam.
Ha már jól működik a nyomtató és nem csíkoz a lap szélén, utána jöhet a chip nullázó és egyéb nyalánkságok. -
ArthurShelby
addikt
A lap szélén nekem is előjött a folt nyomtatófej tisztítás után (mint beépített funkció). Ez azért van, mert ilyenkor sok tintát használ, és csurgat a maintenance box-ba, de nem tud egyből elfolyni.
Azóta én minden nyomtatófej tisztítás után kiveszem a maintenance box-ot, és letakarítom a tetejét illetve a kifolyónyílást zsepivel/wcapírral/konyhai törlőkendővel. -
PociAti
őstag
"Mit kéne tenni?"
Felvenni a kapcsolatot a szervizzel. Elküldeni nekik e-mailben a nyomatok képét.
Ennek nem így kellene működni, a sávos nyomtatás talán a fej pontatlan kalibrációja miatt van, ami menüből beállítható, de a tintafolyást, tisztítást szoftveresen nem lehet megoldani, azt tisztítani kellene. A nyomtatónak valószínűleg garanciális, vesződjenek ők vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest