- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
Telefonban szerintem vannak nagyon jók, a samsung galaxy s2 szerintem egy óriási fogás volt, és 100 körül megkaphattad újonnan is előfizuval. A zsebemben lakik kulcs és pénz mellett, vigyázok rá, de fele annyira sem mint a nyomtatóimra, és egy karcolás nincs rajta, tökéletes. Nem recseg-ropog, nem hullik szét még ha leesik sem. A telefonok egyébként tökéletes példa erre, mert ott is az van, hogy lehet kapni ugyanazt a teljesítményt papíron e-bayes másolatokban, de azok rettenetesen vannak összerakva, ezért annyi. 4magos proci, 1Gb ram, csak nem mindegy milyen.
Nem értem félre egyébként, de megmondanád milyen nyomtatók azok? És mit jelent a tudni kell használni? Azt, hogy minden nap nyomtatok vele 100 színes oldalt?
Mert őszintén elég régóta vagyok az IT szakmában, de ilyet még nem láttam, milliós gépeknél sem, max ha szervizszerződés volt rá kötve, és félévente valamit cserélni kellett benne, de légyszi homályosíts fel ezzel kapcsolatban, mert lehet végig én szúrtam el valamit.
Konica-t azért vettünk, mert az volt a legajánlottabb nyomtató az egyik technológiánkhoz, meg mert volt egy kis Konica-m és az bakker túlélt minden más gépet, a legolcsóbb lézeres fekete gép volt, abba ha belefeküdtem volna is nyomtatott volna annyira jó masina volt, szóval nem annyira az alja az tapasztalataim szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged