- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
Telefonban szerintem vannak nagyon jók, a samsung galaxy s2 szerintem egy óriási fogás volt, és 100 körül megkaphattad újonnan is előfizuval. A zsebemben lakik kulcs és pénz mellett, vigyázok rá, de fele annyira sem mint a nyomtatóimra, és egy karcolás nincs rajta, tökéletes. Nem recseg-ropog, nem hullik szét még ha leesik sem. A telefonok egyébként tökéletes példa erre, mert ott is az van, hogy lehet kapni ugyanazt a teljesítményt papíron e-bayes másolatokban, de azok rettenetesen vannak összerakva, ezért annyi. 4magos proci, 1Gb ram, csak nem mindegy milyen.
Nem értem félre egyébként, de megmondanád milyen nyomtatók azok? És mit jelent a tudni kell használni? Azt, hogy minden nap nyomtatok vele 100 színes oldalt?
Mert őszintén elég régóta vagyok az IT szakmában, de ilyet még nem láttam, milliós gépeknél sem, max ha szervizszerződés volt rá kötve, és félévente valamit cserélni kellett benne, de légyszi homályosíts fel ezzel kapcsolatban, mert lehet végig én szúrtam el valamit.
Konica-t azért vettünk, mert az volt a legajánlottabb nyomtató az egyik technológiánkhoz, meg mert volt egy kis Konica-m és az bakker túlélt minden más gépet, a legolcsóbb lézeres fekete gép volt, abba ha belefeküdtem volna is nyomtatott volna annyira jó masina volt, szóval nem annyira az alja az tapasztalataim szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.10. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest