Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Apple Watch
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Íme az új Android Auto!
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
eisei
csendes tag
Nem, 7 Terraherzen nyomom, aktiv helium-izotop hutessel. De majd kiprobalom anelkul is.http://prohardver.hu/pics/smileys/smile_tongue.gif
u.i. Egyebkent nem huzom, csak megneztem birja-e. Szerintem aki egy ilyen erossegu gepet huz, annak a 3dmark2001 logo van a kisparnajan. Nekem nincs :)
Kozben annyit elnyogott egy ismerosom, hogy a hiba ismert, es biosbol fakad (nahat!), de nem emlekszik, mit kell allitgatni. Rotfl...
Aktív témák
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest