- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
HTPC építését tervezem. A lényeg, hogy gigabiten minden filmet elvigyen, amit lehetséges.(még a "madarast" is
) Tudtok esetleg tippet adni, hogy mi a fontosabb? Fontosabb ilyen esetben egy erős proci, vagy inkább egy vidikari fontos? Kell-e vidikari, vagy elég egy önmagában egy korrekt processzor? Mit ajánlotok?
A hangot és egyebeket utána raknám össze, most első körben az alap felépítése érdekelne, hogy mit ajánlotok. A lehető legolcsóbbat szeretném kihozni, de azért ne is legyen 1 év múlva már használhatatlan. Inkább úgy fogalmaznék, hogy a legjobbat keresem ár/érték arányban.
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Ezt a kérdést tettem fel egy másik topikban, de úgy érzem itt jobb helyen van a kérdés. A lényeg, hogy a linkben szereplő link (paradoxon hahaha) lenne egy minta arra, amit keresek. Mint kiderült a 120W-s pico psu táp elég lesz egy i3-nak és egy vinyónak. Ezt az egészet egyébként napi használatba akarom.
-
McSzaby
őstag
Llano fogyasztásról processzoros topikokban jobb képet kapsz, én nem akarlak félrevezetni(SZERINTEM 60W körül). Ha két engedélyezett asztalod van, akkor elég ha csak szimplán 2 asztalt engedélyezel és nem duplikálod a képernyőt utána. Megfogod és egérrel simán áthúzhatod az XBMC-t és működni fog. Elvileg ha nincs duplikálva és megfelelően be van állítva az 1-s és 2-s asztal, akkor külön asztalként fog működni. Viszont nem tudom,hogy viselkedik pl. távirányítóval a dolog..
-
McSzaby
őstag
válasz
Csicsóka #18365 üzenetére
Erről nem is hallottam még. Mondjuk ez nekem nem eleg, kevés lesz szerintem. Egy bővítő hely van csak rajta,ami eleve kevés a hangkari végett. Otthoni szerverbe 2 lan is kell és egy jobb hangkari a rendes hangzásért XBMC-n, szóval ez sajnos nem elég,de köszi az ötletet!
Mondjuk a proci elég lenne... Azt hiszem marad a 1155 vs. Fm2..
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
HTPC-t akarok építeni, vigye a full-hd-t akadás mentesen linux alól és elvileg még otthoni szerver funkciókat fog ellátni. Mit ajánlotok? Én FM1 alatt egy A4 3300 procira gondoltam 4 GB rammal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Nintendo Switch 2
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Epson nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Horizon Forbidden West
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest