- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
canniball #29380 üzenetére
Sajnalatos, azthittem ez nemtud kimenni a divatbol...
Ezek szerint, ez a megoldas, szoftver mar lejart lemez? Hat elso korben szeretnem a meadia playert berakni, hogy kilehessen valasztani a programbol... mert eleg sok mindent el lehet inditani, de ezt nem es tallozas sincs, hoyg bele tudjam rakni. Hogy lehet valtani a kepernyot? Mert ameg nem raktam ra a szofvert kiterjesztett kepernyokent uzemelt a win8 a tv-el, de msot hasznos dolgokat mutat, de neha jo lenne az asztalt latni.. Lennenk meg kerdesek biztos csak jolenne a topikot olvasni rola ami errol szol...
Ha esetleg van valakinek turelme par erdekes dolgot elmondani nekem akar privatban, azt megkoszonnem.
-
udv, van egy thermaltake dh102 hazam, es olyan kerdesem lenne, hogy honnan tudnek hozza leszedni frisebb imon packot? 2010 es az utolso a thermaltake oldalan, de gondolom biztosn van hozza ujabb is.. Illetve esetleg, ha tudnatok segiteni topikot talalni maganak az imon beallitasahoz is azt is megkoszonnem.
-
-
mondjuk en a htpc fogalmabol, egyedul a hazat akarom egy tavval megszerezni
a tobbi osszetevo maradna
annyi hogy vid karit majd egy komolyabb min 7950 akarok... es mivel szerintem a mostani konfigok fogyasztasa boven jo igy a melegedes miatt sem aggodok hogy atlepnek a kritikus kusszobot.... es mivel a haz is kicsi a levegot is jobban kieleht fujatni azzal a 2-3 ventilatorral...egyedul arra kell figyelni hogy referencia kartyat vegyek ami kifujja a levegot a hazbol nem be
-
udv, erdeklodnek htpc haz utan, hogy honnan erdemes kulfoldrol rendelni? mo n nagyon draga meg hasznaltan is
lenyeg a taviranyito, jo szoftver, atx haz jofele vga ferjen bele, es tetszen
meguntam a hafx t es kisebbet akarok, a mai rendszereknek meg mar nem kell annyira komoly hutes hogy krit erteken alul maradjanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest