- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
darthsith
tag
válasz
canniball #3647 üzenetére
Nem oldalt megy be...hátul bemegy a kábel, de a gépen belül lesz bedugva, tehát hátul nem látsz tápcsatit, csak azt, hogy bemegy 1 vastag fekete kábel.
A táp borítással 8.6 cm magas, ami amúgy teljes egszében lekerül...az odd a ház tetején lesz rögzítve, majd 5cm-re a régi tápburkolat tetejétől, köztük szabad lesz a hely, szabadon átmegy a levegő...Hova rakod be a kiszívó ventit, mikor a gép teteje a gép segge, ahol az alaplap csatijai vannak?
Esetleg 1db 8cm-es berögzíthető a csatlakozók fölé belülről.. -
darthsith
tag
válasz
canniball #3645 üzenetére
Látom páran félreértettétek a ODD elhelyezkedése miatt a gépet.
Az ODD a gép OLDALÁN lesz, nem az elejénTehát az elején fogja beszívni a levegőt és hátrafele fújja, végig a gépen.Amúgy kerül még be valamilyen hasonló vinyóhűtő is...
-
darthsith
tag
válasz
Enszuke #3641 üzenetére
Igazad van, nem 15k..csak 8 viszont németben lehet kapni.Ugyanis nekem az alaplaphoz nem elég a sima 20-as tápcsati, hanem kell az alaplapi P4 powercsati is.Az pedig vagy csak 1 normál nagy tápban van meg, vagy ebben az 1 PicoPSU egységben... A hanggal nem hiszem, hogy gond lesz, mivel egy jó 2 cm-es Diófa egyedi gépházban lesz, ahová minden egységet rezgéscsökkentő csavarozással és gumírozott tokkal szerelek be.
Elsődleges funkciója meg nem a zene lesz..nem értem, hogy 1 14cm-es SilentBlade, szabályozott fordulatszámú ventivel mi bajod...
De a tápon még gondolkodom...és lehet akkor csak 1 12 vagy 8cm-es venti megy bele... -
darthsith
tag
-
darthsith
tag
Helló all!
Bár én most nem HTPC-t építek, de az elv hasonló.
1 kisméretű egyedi gépházú, irodai gépet építek ITX alapokon.
Szeretnék segítséget kérni.Megterveztem, hogy kb. milyennek kell lennie belülről a gépnek.1 Db ventillátor van az egész gépbe tervezve, még a proci is passzív.
Itt a kép az elképzelésemről.Véleményeket várok.
-
darthsith
tag
válasz
darthsith #3536 üzenetére
Csak mert itt nagyon szépeket írnak róla...
[bit-tech.net]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest