- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyuska74
tag
válasz
band1103 #6419 üzenetére
szia
nem rossz ötlet amit mondasz, de a vga-re kell egy hdmi kivezetés.
én is gondolkodtam a 250 helyett a 240-es procin de a különbség "csak" 3000 ft, és ki tudja mire kell majd még az a +400MHz.
sőt, én is arra gondoltam, hogy lejjebb veszem a feszültségét, hogy ne melegedjen.
egyébként a nagybátyámnak egy 4200+-os procija van giga 780-as alappal hd3200-vel és az is simán viszi az 1080p-t,
viszont a kollégák még nem ajánlottak olyan intvga-s nvidia lapot ami megfelelne (na jó, nem mondtak semmilyet se)
ha mondanának akkor megpróbálnék teszteben utána nézni és az árakat is összehasonlítani.
más...ha jól értem az atinak azért van problémája a hd videó támogatásával, mert az átkonvertálásnál nem szabványokat, hanem saját beállításokat használnak?
Athlon x2 235e-t még nem láttam hirdetve, szerintem még nem jöttek ki, de ha kijönnek azok meg jó drágák lesznek. de csak gondolom.
-
petyuska74
tag
válasz
dabadab #6412 üzenetére
az a helyzet, hogy nem tudom mi az a DXVA.
már sok helyen láttam leírva, de nem fogom fel.az nvidiát meg nagyon nem szeretem már, nem is ismerem már az intvga-s megoldásait.
utolsó infom szerint amit olvastam, teljesítményben le is vannak maradva az atihoz képest.meg amd procihoz inkább amd chipsetet szeretnék...
a házra ötlet?
köszi a válaszokat
-
petyuska74
tag
Sziasztok!
a segítségeteket szeretném kérni.
Apámnak rakok össze egy gépet, főleg netre és HD video nézegetésre fogja használni, játékra nem.
A következőre gondoltam:
Athlon II X2 250 (esetleg kisebb, 240-245??)
Gigabyte mATX lap (azt még nem tudom, hogy HD3200-es vagy 4200-es intvga-val) Dolby Home Theater támogatással.
2x1GB DDR2 800MHz memória
Samsung F1 750GB
Plextor DVD író
Gondolkodtam egy HyperTX 3 hűtőn is, de nem tudom, hogy beleférne a házba, ami - és itt jön egy egyik problémám - még nem tudom milyen lesz.
Láttam mini ITX házakat és nem tudom, ez mit jelent.
Belefér-e az mATX-es lap (plusz esetleg a hűtő)? ha nem akkor milyen HTPC fekvő házat lenne érdemes venni?
Mi lehet fontos egy ilyen házban, azon túl, hogy szép? Milyen házat ajánlanátok max kb 30.000-ig?Másik pedig a programokra vonatkozik.
Milyen lejátszó programokat érdemes használni, hogy kihasználja a vga támogatást, minél kevesebbet fogyasszon melegedjen?
Ez tulképpen az én gépemre is igaz jelenleg vlc playert használok, de HD film közben a vga (HD4830) meg se moccan.segítségeteket előre is köszönöm.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Epson EH-TW610 Full HD Projektorok, eredeti lámpával, kevés lámpaórával! (500 / 580 )
- LG OLED 65 C1 4K 164cm 120Hz
- Gyári garanciával FiiO M23 veszteségmentes lejátszó
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- SteelSeries Arena 9, USB 5.1-es gaming hangrendszer 14 hónap garanciával.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest