- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
petyuska74 #6418 üzenetére
A CoreAVC egy igen jó CODEC! Nem player! Sokan valamelyik hasonló nevű playerrel keverik.
Bár dabadab társam nagyon kisarkítja és elnagyolja de abban teljesen igaza van hogy sokkal erősebb az nV a HD filmek lejátszásban a CUDA óta.Egyébként saját tapasztalataim miatt én úgy vélem hogy ha csakis csak net+HD filmekre kell a gép akkor egy 3000Mhz-en ketyegő X2-es mellé nem létkérdés HD gyorsítós GPU vagy IGP. Jó ha van de a CPU is elbír már vele könnyedén még alulfesszelve is. Bár lehet én inkább egy Athlon II X2 240e-re neveznék be az alacsonyabb fogyasztása miatt amit ugyancsak alul lehetne fesszelni , bár azt sem tudom megjelent-e már
.
Ha AMD-t akarsz only net+HD-re akkor az ajánlatom egy 785G-s alaplap egy Athlon II X2 235e-el (ezt se tudom hogy lehet-e kapni
de utána néznék) és egy olcsó low profil passzív PCI-E2.0-ás GF8400GS a profi DXVA és CUDA olcsó támogatásához. Miért IGP-s alaplap ha egyszer lesz bele VGA? Mert a 785G az eddigi legenergiatakarékosabb AMD chipset az ajánlott VGA meg tényleg minden visz.
DXVA: DirectX-el történő videó lejátszás-gyorsítás melyben egy megfelelően fejlett DirectX a VGA vagy IGP-ben lévő GPU-nak egy speciális részét (a Video Processing Device-t) használja a filmek lejátszásának gyorsításához a CPU helyett. Az Ati VPD-je az UVD sorozat az nVidia a saját VPD-jét pedig VP-nek nevezte el amiből ugyancsak több generáció van már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest