- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andy975
csendes tag
válasz
Alien! #56360 üzenetére
Köszönöm szépen!
Sajnos nem vagyok egy műszaki zseni, úgyhogy lehet, hogy hülyeséget írok, de az általad említett eszközökkel az a baj, hogy nem tudnék rajtuk sok mindent tárolni, legalábbis amennyit én szeretnék.
Először egy Zidoo UHD3000-s médialejátszóban gondolkoztam, mivel a képminőség a legfontosabb, de abba is "csak" 2 darab merevlemeznek van hely.
Elvileg, legalább 4 darab [ilyen] merevlemezen lennének tárolva a 20-30 GB terjedelmű filmek, sorozatok. De lehet, hogy a későbbiekben 6 darab lesz belőle, gondolva a jövőre is.
Amikor megláttam [ezt] a gépet, először örültem - 2 HDMI kimenet! -, aztán csalódtam, mert csak egy darab - 2,5"-es - tárolónak van benne hely.Mindenesetre még egyszer köszönöm a tanácsod!
-
Andy975
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék összerakni egy gépet, mely internetezésre is lenne használva, de elsősorban médialejátszóként, filmnézésre (nem 3D) szeretném használni. Játék egyáltalán nem futna rajta és videók, filmek közül is elsősorban Full HD tartalmak, de a későbbiekben elképzelhetők 4K-s tartalmak is. A gépre Full HD monitort valamint TV-t is szeretnék csatlakoztatni.
Kérdés:
Elegendő egy Intel UHD 630-as integrált VGA-val rendelkező Core-i3-as processzor és 16 GB memória, vagy egy ilyen videókártya és 32 GB memória? Esetleg egy komolyabb, 4 vagy 6 GB-os videókártya (GDDR5 vagy GDDR6)?Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged