- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
luy78
tag
SZiasztok!
A következő HTPC összeépítését tervezem:
X2 250 proci
2GG DDR3
ASUS M4A785TD-M
Az egész egy chieftec HT-01B HTPC házba lenne szerelve.
Elsődlegesen MKV lejátszás lenne a feladat fullhdban. Később bővíteném egy blueray meghajtóval. Örülnék egy megerősítésnek, hogy ez így működni fog rendesen...Köszi!
Luy
BB9900, Playbook.....
-
luy78
tag
Sziasztok!
Tegnap összeraktam a HTPCmet:
ASUS M4A785TD-M EVO
X2 250
2 GB DDR3 1333
1 TB Samsung F1
Chieftec HT-01B Távval, meg kijelzővel.Szóval ma szeretnék rá valami orprendszert telepíteni.
Erre várnék ötleteket, javaslatokat, hogy mit érdemes.
Először is Xp vagy Win7?
Aztán: XBMC Mediaportal, vagy az IMON saját cucca?Fogalmam sincs, mit tegyek fel....
Üdv!
LuyBB9900, Playbook.....
-
luy78
tag
válasz band1103 #7125 üzenetére
SZia!
Linuxozni nem szeretnék/nem is értek hozzá. Felraktam egy win7-et, és az IMON HD szoftvert... Hát.... nem áll fel a .... tőle.Olyat szeretnék, ami kezeli az mkv filemket hang és feliratválasztási lehetőséggel, dvd-iso fileokat, divxet, blue ray-t vinyóról.... meg ugye az IMON kijelzője és távirányítója adott....
Szóval erre keresek szoftvert..
Üdv!Luy
BB9900, Playbook.....
-
luy78
tag
Sziasztok.. Bocs, hogy beledumálok egy kcisit a kijelzőtémába...
Szóval én a 7végén keltettem életre htpcmet, IMONos kijelzővel, és távval.
IMON médialejátszó szoftvere semmit sem ér, más programok meg elég nehezen akarnak együttműködni vele. Ha filmet nézel normál távolságból, a ház kijelzőjéből annyit látsz, hogy valami világít... Részemről bánom, hogy ilyen házat vettem, elég lett volna egy eccerű infravevő, és a Logitech távom megoldotta volna a problémát.
Üdv!Luy
BB9900, Playbook.....
-
luy78
tag
Hello! Bekapcsolás tényleg nem ment volna.. De biztos okoskodtunk volna rá valami megoldást
Nekem TV+Házimozi+Műholdvevő+WD-TV megy Logitech 525-tel. Qrva jó.. Igaz programoztam pár órát, de megérte.. Ezek a csoportosított parancsok nagyon sokat segítenek. Ha összeáll a HTPC, akkor a WD helyére ugrik be, és az IMON távját is ki szeretném váltani. XBMC-hez elég gáz távot belőni, még teljesen nem is sikerült(hangsáv és feliratváltás). De ha sikerül szereznem egy megfelelő műholdvevőkártyát, akkor úgyis MediaPortal lesz. Majd kiderül..
BB9900, Playbook.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs