- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Az itt: [link] lévő imedian nevű progit lehet használni a cég tévirányítója nélkül is? Mert távirányítóm már van. A progi jónak tűnik.
-
sirály12
őstag
válasz
Foglalt név #267 üzenetére
Hát földi analóghoz mondjuk szerintem simán jó egy pinaccle pctv (vagy hogy írják) is, digitális dvb-t nemigen fogsz tudni fogni mit, ezért szerintem ez felesleges.
Műholdas digitálishoz mondjuk skystar 1 vagy skystar 2, bár szerintem egy 2-es is elég, és olcsóbb is, a gép amiben lesz szerintem úgyis birni fogja, mert ha azt nézem, hogy ha filmet is nézni akarsz rajta, mérmint felvett filmet divx, xvid, stb, akkor ezt is birni fogja.
Szerintem. -
sirály12
őstag
Szisztok, lenne egy fontos kérdésem. Van nekem egy p3-as gépem, lehet már mondtam. Ebben van egy reiser kari. De nem tudom, hogy csak ebbe a gépbe jó, vagy más gépben is elmenne-e? A kinézete az olyan, hogy belemegy egy szerintem sima pci karihelyre, és ezek a kártyán 2 pci karihely van. Szerintetek jó lehet ez nekem más gépben is?
-
sirály12
őstag
Szia.
Lehet én vagyok béna, de nem toom beüzemelni a mediotv-t. Ezt csak megvásárlás után lehet használni? Vagy mi? Mert free letöltésnél csak egy file van, amit már letöltöttem. Vagy ki sem lehet próbálni? Mert lehet később talán meg is venném a progit, de így, hogy ki sem tudom próbálni. Pedig nagyon bejön a progi. Van hozzá minden szép és jó, csakhát így pont a lényeg hiányzik, a TV! -
sirály12
őstag
Radeonok képe télleg elég jónak mondható, bár vannak kivételek. Nekem is elég jó volt a radeonom képe, de azért az is igaz, hogy a mostani 6600gt képe télleg jobb. Élesebb. Csak az a baj, hogy még nem láttam félmagas 6600-at. Pedig az jó lenne a htpc-be. Egyáltalán létezik ilyen?
-
sirály12
őstag
Ezt láttátok? [link]
Jó kis házikónak tűnik, és mindenféle reiser kari is van hozzá + van benne kijelző is. -
sirály12
őstag
A meedio-val is próbáltam, de mindíg azzal jön, hogy nincs valami meediotv vagy mi aktiválva/felrakva. Nézegettem a honlapjukat is, de nem találtam semmi érdemleges infót erről. Mi ilyenkor a teendő? Nekem a meedio is jó, csak végre menjen valami a tuneremmel. Hogy kell beállítani?
Egyébként közben sikerült hangot és képet csalni a mediaportalnál a tunernek, de akadozik sőt meg is áll. Szerintem valami codec-kel van baja, de melyikkel? -
sirály12
őstag
A media portal végre megtalálta a tunerem, eddig egy régi driver miatt nem is látta. Meg is kereste a csatornákat, eddig nagyon király.
De: és itt jön a szívás. em játszik le semmit, nincs sem hang sem kép a tuner alatt, de ez semmi, nem játsza le az mp3-at sem. Amikor indítok egy mp3-at bevillan egy lejátszó és aztán semmi. Ilyenkor mi van? -
sirály12
őstag
Bocs, de ez nem geészen így igaz.
A vfd = vacuum fluorescent display.
A tft és a vfd között elég nagy különbségek vannak. A legnagyobb az, hogy míg a tft passzív addig a vfd aktív kijelző. Vagyis a tft-nek kell hátsó megvilágítás, a vfd-nek nem.
Nem kötekedésből írtam, csak nembírtam megállni. Sorry.
Egébként, hogy a témához is szóljak: Én is most akarok építeni htpc-t. Már egy két cuccom meg is van a projecthez. Van egy skystar2-es tunerem, 4*20-as kijelzőm, 18in1 kariolvasó, infravevő, wlan kari, és ami a legfontosabb megvan az a házikó, amibe bele akarom rakni. Ha majd hozzákezdek, akkor dobok fel képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OpenWRT topic
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest