- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Skillet #49566 üzenetére
Sziasztok! Tanácsot, segítséget kérnék tőletek.
Van egy Brix 8890-es Gigabyte gépem, netre, torrentre, főleg HTPC-ként használom. Vettem egy 4K tévét, és azzal szembesültem hogy au UHD filmeket nagyon akadozva játsza le. Utánaolvasva kiderült hogy a prociba nincs integrálva a kodek, ezért marha sokat kell számolnia, ami persze kifog rajta. Erre gondolom egy ilyen gépnél nem nagyon van megoldás.
Cseréljek gépet olyanra ami kaby lake-es, vegyek egy dedikált asztali lejátszót (ekkor nem tudom hogy oldható meg a gép tárhelyéről való 4k lejátszás) vagy van más, egyszerű mód is arra hogy torrentezzek-tároljak-lejátszak a tévén UHD tartalmat jó minőségben?Köszi a válaszokat!
-
Kovaratis
senior tag
válasz
cinemazealot #45616 üzenetére
Kábé én is itt tartok, esetleg külső hangkártyánál.
-
Kovaratis
senior tag
Sziasztok! Remélem megtaláltam a legjobb topicot a problémámnak. Vettem egy Intel NUC-ot itt a hardveren (D54250WYKH) amin szeretnék filmet lejátszani. Van egy Yamaha RX-V450-es házimozi erősítőm. Van valami gurunak ötlete hogy hogyan tudok minimum 5.1-es hangot varázsolni közöttük?
Köszönöm a segítséget előre is! -
Kovaratis
senior tag
Srácok, egy kérdést bedobhatok?
Mindenféle előképzés nélkül egy sima PC felhasználó el tud pötyögtetni egy HTPC-t? Gondoltam összerakatok egyet, vagy neadj isten veszek használtan, aztán használom. Házimozi (50"-on, erősítővel, 6.1-el), zenehallgatózás, torrent. Igazából erre használom a sokat evő PC-met...
Vagy maradjak egy normálisabb médialejátszónál?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motoros topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest