-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Találtam itthon egy USB -s IrDa -t és eszembe jutott, hogy ezzel és egy TV távirányítóval megoldható-e pl. az XBMC vezérlése? Mert terbe van véve egy ARM -es HTPC szerűség építése és ahhoz jó lenne...KösziNem szóltam, így reggelről elfelejtettem, hogy van kereső is, bocsi!
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes HTPC -nek Raspberry Pi -t (2 -es verzió) vagy Android PC -t (APC8750 / MK802) venni? Mert árban is és teljesítményben is jónak tűnnek, kisméretűek, kifogyasztásúak, de sajna nem értek különösebben a témához. -
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Nem vagyok jártas a HTPC -k világában, de érdekelne, hogy mi a véleményetek a következő konfigról és hogy szerintetek mivel lehetne csökkenteni az árán? (mert elég drágára sikerült)CPU/VGA: Intel i3 2120
RAM: Kingston DDR3 2x2GB
Alaplap: Asus P8H61-I
PSU: Be quiet! Pure Power L7 300W
HDD: WD Caviar Green 1TB / Samsung SpinPoint F3 1TB (valamelyik)Ez így kb. 90 000Ft és még így is hiányzik ez-az, pl. ház, TV-tuner, stb. De hogyan lehetne ebből lejjebb faragni, úgy, hogy továbbra is (viszonylag) minőségi alkatrészekből álljon a konfig és megfelelő teljesítménnyel rendelkezzen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest