- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imifej
senior tag
Hali. Én memória és HDD nélkülit vettem. WD 500GB vinyót, kifejezetten csendeset, és 2x2GB memóriát raktam bele. Op rendszer Win7. 3D ezen nem megy mert a HDMI 1.3-as kimenet nem támogatja. Optikai meghajtó nincs benne, de csak az Op rendszer telepítéséhez kell. Egy másik gépben van, és azt megosztottam, így hálózaton keresztül látja, és így tudom használni, ha néha szükséges. Távvezérlőnek Trust Thinity-t vettem, ami nekem bevált nagyon.
-
Imifej
senior tag
Az XBMC-vel lehet pl. full HD MKV filmeket nézni, vagy csak nekem nem látja ezeket a file-kat?
-
Imifej
senior tag
Valakinek van még esetleg Zotac ZBOX AD02?
-
Imifej
senior tag
Szia. Úgy látom neked ZBOX AD02 van. Én is ilyet szeretnék venni, érdekelnének a tapasztalataid. Megy e VIN7-tel rendesen, zökkenőmentes e Full HD lejátszásakor, mennyire mennek rajta a játékok, NET? Samsung C-650 LCD tv-hez szeretném, hogy a nagy gépet ne kelljen mindig bekapcsolni. Mekkora memória javasolt hozzá? Előre is köszi válaszod!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest